A balliberálisok alsóbbrendű fajként kezelik a magyarságot, és ezzel mélybe vésték: vannak alsó- és felsőrendű fajok

molnar_f_arpad_eli_bevandorlok_iszlam_balliberalisok_textSzuper téma az N1 most megjelent bevándorlós video-összeállítása. Mi is sok ilyet készítünk. Ilyenek kellenének minden csatornán. Jól padlóba veri menekültügyben a magyarországi lakossággal és Európa minden népével és nemzetével ellenséges, idegenszívű, a magyarságot alsóbbrendű fajként lekezelő balliberális rétegeket. Közszolgáltatás címén ilyeneket kéne tolni minden tévécsatornán is.

Nekünk is járnak annyi jogok a saját hazánkban, mint az iszlamistáknak. Mivel az iszlamista barbár fajoknak jár, ezért nekünk, mindannyiunknak is jár zsebpénz és külön élelempénz is, és ingyen sátorozhatunk mostantól akárhol az országban, akinek nincs pénze lakásra, mert az alsórendű arab iszlamista fajoknak még a jobboldalinak nevezett Fidesz is megadta mindezeket. Magyarul a Fidesz is alsóbbrendű fajokként kezelte le az összes magyart.

A balliberális alsóbbrendűség elérte nálam, hogy most először és hiteles meggyőződésből beszélek arról, hogy vannak népek, nevezetesen az arabok és más iszlamista fajok, amik alsóbbrendű fajok a mi felsőbbrendű fajunkhoz képest.

Fajokról annál is inkább kell most már beszélnünk, mert a balliberális rétegek teljes egésze felsőbbrendű fajokként kezelte az iszlamista fajokat, akiknek több jogok járnak, mint a magyaroknak, és a Fidesz is – szavaival ellentétben – olyan többletjogokat biztosított az iszlamista alsórendű fajoknak, amilyeneket mi, mert magyarok vagyunk, soha nem kaptunk meg! Soha!

Tehát – a balliberálisoktól (és a Fidesztől is) megtanulva – vannak alsó- és felsőbbrendű fajok. A balliberálisok szerint a magyarok az alsóbbrendű fajok, az arabok és az iszlamisták pedig felsőbbrendű fajok. Olyan jogokat követelnek nekik – a befogadásuktól és néppénzen való eltartásuktól kezdve a ruházkodás, folyamatos tisztálkodás, zsebpénz, élelempénz, a lakhatás biztosításáig bezárólag -, amiket a mi fajunktól mindig megfosztottak. De mi a balliberálisokkal ellentétben azt állítjuk, hogy nem a mi fajunk az alsóbbrendű, hanem a balliberális iszlamizáló hazaárulók és felforgatók, valamint választott fajuk, az arab és más muszlim fajok az alsóbbrendűek a mi felsőbbrendű fajunkhoz képest. És nekünk járnak mindazok a jogok, amiket tőlünk a balliberális alsórendű fajok mindig megvontak, de amint iszlamista alsóbbrendű bűnöző söpredék fajok özönlöttek az országunkba és a mi felsőbbrendű fajaink kontinensére, azonnal elkezdtek az alsóbbrendű iszlamista fajok számára követelni mindent, amiket tőlünk mindig megvontak, és amiket számunkra, magyarok számára most sem akarnak biztosítani! Föl sem vetik ezt! Sőt! Természetes nekik, hogy egy arab iszlamistának mindaz jár, amiket a mi fajunktól minket mocskolva mindig, mindig, mindig megvontak! Sőt, ahányszor magyar családok kilakoltatása ügyében keressük őket, vagy lecsapják a telefont – mint Gyurcsány Ferenc tanácsadója, a Szigetvári Viktor által vezetett iszlamista párt, az Együtt -, vagy elbujdosnak, hogy ne kelljen tenni semmit, mert csak magyarokról, nem pedig iszlamista söpredékről van szó!

Ezt nem tűrjük! Ez a mi országunk! És igenis, mi vagyunk a felsőbbrendű faj!

embercsempeszet_bevandorlok_hajo_afrikaiak_menekultekAz arab és más arab szintű (tehát arab) iszlamista fajokhoz képest a vallásunk is felsőbbrendű, civilizációnk is felsőbbrendű, tanulóképességünk is felsőbbrendű, törvénytiszteletünk is felsőbbrendű, türelmünk is felsőbbrendű, környezettudatosságunk is felsőbbrendű, mentális egészségünk is felsőbbrendű, alkalmazkodó képességünk is felsőbbrendű, intelligenciánk is felsőbbrendű, demokráciára és egyenlőségre való képességünk is felsőbbrendű, a világ és az emberiség biztonsága iránti aggodalmunk és szervező képességünk is felsőbbrendű, előre látásunk és stratégiai képességeink is felsőbbrendűek, az emberi életek tiszteletében is mi vagyunk a felsőbbrendűek, és ellentétben a balliberális alsóbbrendű fajok állításával, az ember nem arab és nem iszlamista.

Itt az N1 összeállítása, utána a mi legutóbbi leleplező filmünk, ami talán páratlan a témában:

Itt pedig gyorsfilmünk, amit azzal kezdek, hogy külföldön bevándorlók ezrei közt éltem. A film címe: “Európa iszlamizációja – Igazságok és hazugságok a muszlim népek bevándorlásáról (Molnár – Domján)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 augusztus 23..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: