A hónap leghülyébb kisembere címet egy ingatlanforgalmazó, Fehérné Lantos Elvira nyerte el

feherne_lantos_elvira_es_fia_feher_andrasA hónap hülyéje, legfelületesebb és legpontatlanabb ítélkezője, trágár és obszcén őrjöngője, valamint legfőbb ISIS-támogató erkölcsi hullája – azok közül a tömegek közül, akikkel az elmúlt hónapban bármiféle úton kontaktusba kerültünk – a Fehér és Társa Ingatlanforgalmazó Kft.-től Fehérné Lantos Elvira (Tel.: +36-70-977-44-99; lantoselvira@freemail.hu) budapesti lakos, aki kvázi nyíltan lépett fel a franciaországi vonaton gépfegyverrel civilek tömegeit kivégezni akart, Szíriát megjárt sortüzes terrorista, valamint az arab terrorizmus mellett, mélyen felháborodva viszont a tömeggyilkos arab terrorizmus elítélésén.

Fehérné Lantos Elvira szellemi és erkölcsi hitványsága további épületes és maradandó bizonysága, hogy mivel a világ egyik legtöbbre tartott és egyik legkeresettebb biztonságpolitikai szakértője, Nógrádi György egyetemi professzor objektív statisztikákat közölt az iszlamisták bevándorlásáról – tehát ahelyett, hogy hazudozott volna és Fehérnéhez hasonlóan gyűlölettel őrjöngött volna mindenki ellen, akinek a nézetei nem egyeznek az övével, és nem hamisítja meg a statisztikákat ösztönállati indulatai kénye-kedve szerint, és nem dobja kukába nemzetbiztonsági és szakmai ismereteit, tudását és tapasztalatait -, ezért Fehérné Lantos Elvira közölte, hogy Nógrádi György nála nem mérvadó, mert Nógrádi fasiszta. Abban, hogy Fehérné Lantos Elvira Nógrádi Györgyöt és mindenféle embert lefasisztáz, akikkel az Interneten kapcsolatba kerül (pontosabban fogalmazva ahová beesik, mint egy részeg disznó, minthogy Fehérné Lantos Elvira frusztrált és gyűlölködő pszichopátiás viselkedése és magatartása miatt keresi ezeket az alkalmakat), tehát Fehérné minden szakmai érvre és statisztikára való fasisztázó és trágár, obszcén, gyűlölködő hozzáállása önmagában is minősíti halmozottan frusztrált és beteg személyiségét.

Tehát Fehérné Lantos Elvira rendkívül trágár és agresszív, kötekedő és köztörvényes (lásd alább is) életmódját áthatja, hogy obszcén és trágár módon, mindenféle idegen helyre beesve, gyakran őrjöng fasizmust azok ellen, akik nem ugyanolyan trágárak, műveletlenek, felületesek, a tájékozódásra szélsőségesen igénytelenek, mint ő. Azt is gyűlöli, amikor bárki nem érzelmekből és ösztönökből közelít meg bármilyen kérdést, hanem színtiszta racionalitásból, tapasztalati és intellektuális előre látásból stb. Azt is érthetetlennek és gyűlölettel mocskolandónak tartja, hogy ahányszor trágár és magából kifordult kötekedő disznóként zuhan be valahová, miért tapasztalja azt, hogy ‘amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten’. Mivel Fehérné Lantos Elvira primitív módon egocentrikus és patológiás jegyekkel halmozott, aki egész életében saját anyagi hasznával és harácsolásával volt elfoglalva, ezért radikálisan intoleráns azzal, ha őt bármilyen kötekedő moslékarzenálja ellenére nem köszöntik térden csúszva és dicshimnuszokkal övezve. Mivel erősen pszichopátiás, hiszteroid és egocentrikus, ezért semmiféle olyan tényt nem bír befogadni, ami egoizmusát bármilyen módon sérti. Hanem az egoista patológiás karaktere még nagyobb gyűlölettel, agresszióval és ösztönállati lezülléssel reagál a leghűvösebb, legracionálisabb tényekre is.

Röföginé Lantos Elvira számára kedves időtöltései közé tartozik, hogy számára vadidegen személyek oldalaira esik be, ahogyan tajtrészeg alkoholista zuhan ki a kocsmaajtón, és irdatlan mocskos stílusban, halmozva a Büntető törvénykönyv (Btk.) értelmében szabadságvesztéssel is büntethető becsületsértéseket és rágalmakat olyan moslék stílusban okádik, mint aki sugárban hányja vissza azt a moslékot, amiben nevelkedett, ami immorális és bűnöző disznóól, többek közt ingatlanos életmódjában körülveszi. A “rohadj meg”, “dögölj meg”, “te szemétláda” és hasonló kifejezések rendre buggyannak fel nyitóelemként Fehérné Lantos Elvira defektes személyiségének verbális eszköztárából, amikor olyan emberekbe köt bele az Interneten, akikről semmit sem tud, viszont kötekedési szándékkal hol ide, hol oda beesik, mint egy önmagából kifordult mélyrészeg pszichopata disznó.

Ügykezelésére a népesség között is egészen ritkán tapasztalhatóan súlyos felületesség, tájékozatlanság, tudatlanság, valamint a tájékozottság és a tudás megszerzésével szembeni agresszív gyűlölet jellemzi.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 augusztus 25..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: