Orbán Viktor népi rajongói közt gyakori, aki bevallottan népkifosztó bűnözőt támogat Orbánban és egész bandájában

molnar_f_arpad_eli_white_rodinerA Fideszfajban elég sok olyan zéró értékű szavazópolgár van – tapasztaltuk -, ami saját magából és szavazott bűnöző pártja, a Fidesz vezetőjének, Orbán Viktornak és általunk eltartott bűnöző bandáinak erkölcseiből indul ki. Ezen fideszfaji értékzérus közemberek nyíltan azt vallják, hogy mindenki, aki kifogásolja Orbán Viktor és társai szabad rablását, korrupciós ügyeit és bűntetteit, az azért teszi, mert irigy Orbán és bandája közpénzből ellopott irdatlan vagyonaira, és nem kap belőle részt. Az “irigy” kifejezés nagyon gyakori morális idióta közlés a Fideszre szavazó, tudatosan hazaáruló, alacsonyrendű faj hétköznapi nő- és férfitagjainál.

Tehát ebben is tetten érhető, hogy sok mániákus fideszes szavazó nem csak tudja, hogy idolja, Orbán Viktor sima köztörvényes bűnöző gengszter, tehát hogy mint egyszerű lakos, egy gátlástalan bűnözőt imád és akar az ország élére, de azt is, hogy a Fidesz egész garnitúrája és támogató rendszere is a társadalmat gátlástalanul fosztogató és kirabló köztörvényes bűnözőkből áll, ő maga, mint értéktelen, fölösleges szaporulat kisember is bűnöző életmódot él – hiszen színről színre támogatja az országot és annak népét tönkre tevő, kifosztó, elputrisító maffializmust -, és saját magából kiindulva arra a téves megállapításra jut, hogy mindenki más is hozzá hasonlóan jellemtelen, gerinctelen, alávaló és hitvány bűnöző.

(A fenti Fodor Gábor Facebook-oldalára ma írt kommentem.)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 augusztus 25..

Egy hozzászólás to “Orbán Viktor népi rajongói közt gyakori, aki bevallottan népkifosztó bűnözőt támogat Orbánban és egész bandájában”

  1. Majd csak a saját választói is rájönnek,mekkora maffiózó orbán!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: