Szóljatok már Soros Györgynek, Erdogannak és a többieknek! Bosszút álljunk-e végleg Európán?!

mozaik_molnar_ufo_super8_air_trainSzóljon már valaki Soros Györgynek, hogy ha ennyire gyűlöli a magyarokat és Európa népeit, hogy ránk lőcsölne sok millió menekültet, akkor ne ilyen 444.hu-kkal foglalkozzon, akik erőszakkal próbálják Magyarországra és egész Európára tolni az iszlamista népek tízmillióit, hanem fizessen ki médiapropagandát pl. Pakisztánban, ahol 200 millió szegény ember él, vagy fizessen le ott pár médiaembert, akik azt nyomják a tévében, hogy Európában tárt karokkal várják a pakisztáni menekültek tízmillióit, és kis szerencsével máris 30 millió pakisztánit zúdíthat Magyarországra, háromszor annyit, mint ahányan Magyarországon összesen élnek, és azon keresztül Európára. Aztán folytathatja Soros György – a 444-en keresztül való uszítás helyett – Afrika legnépesebb országaival. Pl. Nigéria 175 millió lakosából sem túl nehéz legalább 10 milliót a megváltó Magyarországra zúdítani, és ott a többi afrikai nyomorállam is, ugrásszerűen növekvő létszámú, mélynyomorban élő lakossággal.

Ja, hogy – idézzük az országunkat az elmúlt évtizedekben iszlamisták nélkül is lelakott, végzetes adósságspirálba döntött álliberális hazaáruló maszlagot – valaki nem akar segíteni ezeken a szerencsétlen, fáradt menekülteken? Hát azt hiszi bárki, hogy jó kedvükből hagyták el az országukat, nem pedig azért, mert szervezetten felbiztattuk őket? Hát miféle liberális felvilágosult szellem az, amelyik nem akar a világ szegényein segíteni, akiket mi, pár oligarcha felbujtottunk arra, hogy elárasszák és végleg leamortizálják Európa minden népét és nemzetét?!

molnar_halal_hosok_tere2Na, úgyhogy Salem alejkum és Allah hu ackbar. Mondom: Allah hu ackbar!!! Halálosan komolyan mondom, jól vigyázzon magára az, aki ezt nem veszi komolyan, mert bármikor a későbbiek folyamán utána nyúlhatunk! Mondom: ALLAH HU ACKBAR!!!

Lehet szólni Erdogannak is, úgyis azt mondja jó pár szakértő, hogy Európa elleni bosszúból engedi be a szíriai menekültáradatot és az Iszlám Állam ügynökeit Törökországba, hogy onnan Európába boruljanak.

Meg kéne mondani Erdogannak, hogy inkább a végtelen büdzséjű török államkasszából fizesse ki Pakisztán, Nigéria és a többi ország fősodratú médiájának kulcsembereit, aztán gyönyörködjön a félhold hűs árnyékában azon, amit ez a sok életképtelen liberális öngyilkos balfasz ökör népség művel szabadság, szeretet, meg tolerancia címszó alatt.

Mit mond az erős ember, Erdoğan? Én erős vagyok, intelligens és kiváló tervező! A liberáliskodó balfaszok és azok népei pedig az én isteni fajtám agyalágyult csicskásai! Hát akkor aki férfi, az legyen férfi, és amikor a gyengéken és hibbantakon bosszút akar állni, álljon bosszút!

És akkor együtt mondhatjuk Erdogannal, vagy bárki mással, aki megteszi: na, látjátok, idióták, így kell ezt csinálni…

Molnár F. Árpád a HírAréna főszerkesztője,
a HÍRHÁTTÉR alapító-főszerkesztője, minden magyarok
első HAARP- és
elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője,
akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja
keresett meg a világ mindenféle részéből.
Tel.: +36/30/919-6386

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 augusztus 28..

Egy hozzászólás to “Szóljatok már Soros Györgynek, Erdogannak és a többieknek! Bosszút álljunk-e végleg Európán?!”

  1. Tisztelt Szerző,

    Meggyőződésem, hogy az ISIS likvidálásával a jelenlegi migráns ügy rövidre zárható. Kérem Pakisztán kapcsán mérlegeléssel fogalmazzon, hiszen atombombával rendelkeznek. Üdv.: Bors István

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: