Bevándorlók tömegeit telepítik az önkormányzati lakásokba – A magyarok elleni tömeges kilakoltatások tovább folytatódnak

African migrants protest in Tel Aviv.Eldőlt: rengeteg magyar család lakás nélkül marad. A 8. kerületi önkormányzattól azt mondták nekünk, leállítottak egy csomó pályázatot stb. is, mivel kimondott tervek vannak arra, hogy az önkormányzati lakásokba családos migránsokat fognak telepíteni, ezért egyrészt folytatják a magyarok elleni kilakoltatásokat, másrészt országszerte ingatlanok tömegeit tartják fenn és készítik elő a bevándorlók számára. Ezt nem mi mondjuk, hanem a 8. kerületi önkormányzatnál dolgozó személyek.

A bevándorlási népvándorlás kibocsájtó országainak messze zöme nem háborús terület. Akik kontinensünket, országunkat és népünket tönkre akarják tenni, szívesen keverik össze Szíriát és Irakot az összes többi olyan keleti, ázsiai és afrikai országgal, ahol nincs háború, és ahonnan egyre nagyobb tömegekben érkeznek – főleg muszlim – bevándorlók, mint a 200 millió lakosú Pakisztán, a 178 milliós Nigéria stb. Azaz hajléktalan iszlamisták most milliói, majd tízmilliói, aztán – csak lokális propaganda kérdése, maximum pár milliárd forintos médiakampányból megoldható, egyetlen oligarcha is kipengetheti ezt az összeget zsebből(!) – százmilliói fognak Európába ömleni! És amíg le nem zárják áthatolhatatlan betonfalként az országunkat, addig Magyarországon keresztül.

Magyarországról azonban eddig 600-800 ezer magyar menekült el pár év alatt. A magyarság – szörnyű kimondani is – 5-8 %-a már eddig is elmenekült a saját hazájából! Mintha háború tizedelte volna meg Magyarország lakosságát! Ráadásul ez az ország mindezt az iszlamista népvándorlás kezdete előtt követte el! Ráadásul ez az ország – nem különben az iszlamisták tízmillióinak befogadásáért őrjöngő európai államok – évtizedek óta folytatólagosan és tömegével lakoltatják ki saját lakosaikat, nemzettársaik millióit, és bélyegzik őket mihaszna söpredéknek!

Mindezt Európa összes népe és nemzete nem csak némán tűrte, de sok-sok tízmillió ember hajrázott is hozzá, mondván: szemétláda nemzettársaink, nem érdemelnek egyetlen négyzetméter fedett lakrészt sem a saját hazájukban, a saját kontinensükön! Utcára nemzettársaink millióival! – őrjöngte a saját népét és saját hazáját folyamatosan eláruló európai szociopata söpredék! Ezek a gyűlöletférgek voltak az egoista nácik és piti, primitív, hazaáruló, semmihez sem értő, mindenhez holt buta és gazdasági analfabéta, retardált, agyatlan kisemberek.

És most jönnek a baloldal, a liberálisok és a magukat liberális zsidóknak valló vérszívók: mert most tömegek, akik a saját fiainkért, családjainkért, gyermekeinkért semmit sem tettek, illetve két pofára mocskolták Magyarország összes otthonvédő szervezetét, lenácizva mindet, mert Magyarország magyar és cigány lakosaiért és családjaiért küzdöttek és vállalták az üldöztetést, a börtönt, a teljes anyagi csődöt, mindent, tehát ezen nemzeti hőseinket lenácizott baloldali, liberális és zsidóságukat mint valami faji bizonyítványt hirdető alávaló söpredék most kint dorbézol az utcákon, és az iszlamista tíz- és százmilliók európai elárasztásáért őrjöngenek!

Figyelje meg mindenki az otthonvédőket mindig mocskolt baloldaliak, liberálisok és zsidóságukkal kérkedő gyűlölködőket, akik amióta otthonvédő mozgalmak léteztek, azóta uszítottak otthonvédő immunrendszerünk abszolút és totális megsemmisítésére: ezen balliberális hazaáruló, nemzetgyilkos gyűlöletcsürhék olyan retorikát és kommunikációt használnak Magyarország és Európa muzulmán menekültekkel való elárasztásáért, amik súrolják a Büntető törvénykönyv (Btk.) hazaárulásra és más nemzetpusztításra stb. vonatkozó büntető paragrafusait. Alig kell módosítani a magyar Btk.-n, és a nemzet, valamint kontinensünk érdekeit eláruló és ezek ellen uszító hazaáruló söpredék máris bebörtönözhető!

Egyszerűen az a helyzet, hogy éltek ebben az országban olyan megtűrt paraziták, olyan megtűrt élősködők, tetvek és vérszívó férgek, amik mindig gyűlölték a magyarságot, mindig gyűlölték és üldözték azokat, akik magyar családokat védelmeztek, annyira gyűlölték, hogy szüntelen lenácizták azokat az otthonvédő roma vezetőket, akik a parazita Júdásfaj ellen harcoltak. Mert ráadásul csaknem minden otthonvédő szervezet vezetője cigány volt(!), akik fajra, nemre, pártidentitásra tekintet nélkül mindig szembeszálltak a családok utcára dobásáért és szétszakításáért kivezényelt államvédelmi fasiszta rohamosztagokkal, hogy megvédjék honfitársainkat és azok családjait. De miért nácizták a magukat antifasisztáknak, baloldalinak, liberálisnak és zsidónak valló férgek legnagyobb magyarjainkat? Mert hajtotta ezen vérszívó söpredéket egy sátáni erő, amely kifejezett gyűlölettel volt minden olyan jótett ellen, ami nem zsidók vagy gyurcsányista milliárdosok, vagy ezermilliárdos bankárok fajvédelmét, hanem fajra és nemre tekintet nélkül egyszerűen a Magyarországon élő, szegénységbe és üldözésbe döntött polgári lakosság védelmét hivatott ellátni.

Ahogyan akkoriban is Magyarország népe és lakossága ellen folytattak állandó háborút, úgy most is Magyarország és népe ellen háborúznak, de most már háborújukat egész Európa végleges tönkre tételéért vívják. Minden hajléktalan és minden eztán utcára dobott magyar család, minden munkanélküli és minden eztán, az iszlamizálás miatt munkanélkülivé váló magyar állampolgár, minden a jóságáért bebörtönzött és eztán bebörtönzésre és tönkre tételre kerülő civil stb. halálos ellenségei ők, akik eddig sem nyughattak, hogy ártsanak és ártsanak ott, ahol csak tudnak, de most már nemzetünk és kontinensünk végleges tönkre tételéért folytatnak elmebeteg liberális tébolyult őrültekként és elmebeteg, öngyilkos zsidókként a zsidókat a világon legjobban gyűlölő iszlamistákért pánarab honvédő háborút.

Nem is az a gond, hogy önmagukkal hogy akarnak végezni, mert ez mindenki magánügye. És hiszen ahol az arabok és más hasonló népek elszaporodtak, onnan a zsidóknak kellett legelőször is elmenekülniük, ha élni akartak. De ezek az elmebeteg, retardált, őrült, skizofrén zsidók saját fajtájukkal együtt minden civilizált európai népet és nemzetet el akarnak tüntetni a Föld bolygóról, hogy mindennek a helyét Allah és a világ leginkább tömeggyilkos vallási fasizmusa, az iszlám vegye át.

molnar_f_arpad_halal_angyalaiMolnár F. Árpád a HírAréna főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR alapító-főszerkesztője, minden magyarok első HAARP- és elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg a világ mindenféle részéből.
Tel.: +36/30/919-6386

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 szeptember 2..

3 hozzászólás to “Bevándorlók tömegeit telepítik az önkormányzati lakásokba – A magyarok elleni tömeges kilakoltatások tovább folytatódnak”

  1. Bennem nincs gyűlölet egyik emberfajjal szemben sem.–A baj gyökerét abban látom,-hogy eggyes embertömegeknek annyi pénzük van,-hogy meg sem tudják számolni,-mig amásik oldalon–milliók éheznek,-és nélkülöznek.–Ez okozza kedves Barátom a hatalmas feszültséget.–Ez a folyamat már visszafordithatatlan,-és sajnos az ember—az értelmesnek mondott ember a–vesztébe rohan.–Nekem nincs mit féltenem.–Amim volt is,-jelentéktelen anyagim,-azt is szétosztottam a gyerekeim között,-amire azt mondták,-hogy amit adtam,-az mind semmi.–Anyagias világban élünk,-ahol elvész az emberség.–Én hiszem,-hogy van Isten.–Vagy –mindegy kinek nevezzük.–Egy felettébb értelmes lény,–aki látja a világ vergődéseit,-és majd Ő–meg fogja oldani a jelenlegi problémákat.–Az embereket fogja majd felhasználni akarata véghezvitelében.–Hogy miképpen,-ezt nem tudjuk.–Imátkozom minden emberért.–A fajuktól függetlenül.–Minden teremtett életet szeretek,-és tisztelek.–Nincs bennem harag senkivel szemben.–Pedig sokat szemvedek.–

  2. Nagyszerü én meg 4 gyerekel az utcán élek 13- éve . Szégyen ez az egész nem azok ellen vagyok akik háboru elen visszik és menekitik a gyerekeiket hanem akik eböl hasznot huznak ès mi Magyarok is jobban meg szivjuk.

  3. szemet mocskok…meghogy a jobbikosok a szemetek….
    hany magyar csalad marad fedel nelkul es tok mindegy h roma v sem.gondolom a vikagsajto ezt elfelejti kommentelni csak ha szidni kell az orszagunkat akkor nagy a pofajuk ahelyet h az usa is segitene a menekulteknek hiszen ez az egesz helyzet miattuk alakult ki.szerintem minden fasza aktivistanak adni kellene egy migranst v csaladot…kivancsi lennek hanyan engednek be az otthonukba.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: