HÁBORÚ A DZSIHADISTA NŐ- ÉS CSALÁDGYILKOS ARAB-MUSZLIM SÖPREDÉK ELLEN!

A hazaáruló és Európát tönkre tevésén fáradozó, gyűlölködő és uszító balliberális gazemberek, bűnözők, elmebetegek és terroristák a László Petra N1 tv-s riporternő és operatőr elleni uszítással elérték, hogy az iszlamista dzsihadista terroristák nemzetközi vérdíjat tűztek ki László Petra fejére, továbbá kiirtással fenyegették meg az N1 tv munkatársainak családját is.

Első reflexünk jeléül, a minden néppel és nemzettel (beleértve saját fajtájukat is) összeférhetetlen és mindig, mindenkit kiirtani akaró arab-muszlim söpredék által elkövetett WTC-merényletek 14. évfordulóját követő egy nappal átnyújtjuk ezt a Mohamed-fotót az egész földi civilizáció ellen megállás nélkül uszító, gyűlölködő világsöpredéknek, az arab-muszlim hulladéknak és szemétnek, amik törvényeinken, rendőreinken, ifjainkon és asszonyainkon válogatás nélkül és egységes bűnbandákba szerveződve vágtatnak keresztül, mint a sivatagból idecsörtetett barbár, civilizálatlan állatok.

mohamed_profeta_allah_belsharia_kiralyi_koronaMohamed prófétát ábrázoló fotón a következő felirat olvasható:
“Mohamed prófétát már Allah sem merte emberként ábrázolni, ezért eleve így teremtette.
– BélSharia! A mi törvényünk! –
(Jean-Claude Juncker, Angela Merkel és az Európai Unió további ISIS-ista iszlamizálóinak támogatásával.)”

Ha akarjuk, mostantól mi leszünk az új Charlie Hebdo, és kultuszt teremtünk Mohamed és a BélSharia szarként és fosként való ábrázolására. Aki pedig mindezt feltalálta, Molnár F. Árpádnak hívják, a telefonszáma pedig +36/30/919-6386. Aki keresi a bajt, hívja.

Húzzatok vissza iszlamizáló arab-dzsihadista csőcselék és iszlamista balliberális junckeri söpredék a sivatagba, a te szinteteknek megfelelő, nőlökdöső, nőverő, nőket megkövező, rabszolgaként tartó, nőgyilkos fasiszta BélSharia féreg országaitokba és kopjatok le a mi Európánkról, mert itt nem jár halálbüntetés azért, ha egy nő – így László Petra az NT tv-től, több hét arab erőszakos bűnözésben eltöltött határ menti szolgálat után -, az őt ért arab-náci erőszak tömegeinek láttán egy arab gyerek felé rúg, aztán visszaveszi a lábát, viszont már van haragja ahhoz, hogy elgáncsoljon egy muszlim férfit. Ezért sem a tettlegesen bántalmazott nőt, sem annak munkatársai családját nem szokás nálunk kiirtani. De aki meg akar dögleni, az – beleértve Jean-Claude Junckert is – hívja a fenti telefonszámot és kérjen személyes találkozót!

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 szeptember 12..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: