Az arab terrorista előállításának egyik receptje

simicsko_istvan_oooÉjféltől az új honvédelmi miniszterrel, Simicskó Istvánnal és az új orbáni törvényekkel új időszámítást ígértek a magyar határokra az arab és iszlamista migránstengerrel szemben. A puha pöcsű magyarok megpróbálnak kikínlódni valamit, pedig nem arabok, csak puha pöcsű, nyámnyila magyarok. Egy olyan néppel szemben, amelyik genetikailag van programozva olyan szélsőséges agresszivitásra és barbárságra, hogy egymást is kiirtani próbálják, amint egy vaskezű, tömeggyilkos despotát eltávolítanak a fejük fölük. Az arabok és az iszlamista népek ugyanis kizárólag állami terrorista rendszerben képesek békésen egymás mellett élni. Állami despotizmus nélkül rögtön polgárháborút és nemzetközi háborúkat akarnak kirobbantani.

A következő sorokat az imént rögtönöztem Széles Gábor Facebook-oldalára, az általa közzétett egyik hírre:

Az arab terrorista előállítás egyik receptje (bocs, de nem fizetnek azért, hogy a jó ötleteket kizárólag zárt körben osztogassam, a katonának pedig köztudottan munka kell, különben oda lő, ahová akar):

Fogj egy honvédelmi minisztert, és add általa parancsba, hogy minden katonánál legyen töltött fegyver, de szigorúan tilos azt bármikor is használni! Semmikor sem szabad!

Eztán vezényeld őket a minden határon, törvényen, rendőri sorfalon stb. keresztül vágtató arab hordák feltartóztatására, fizikai közelharcra, fegyverrel a háton, és figyeld az eredményt.

Terrorista ételünk így könnyen gyorsan elkészülhet, ahol az arabok a mérhetetlenül gonosz terroristák, a magyarok pedig – akik ismét a világsajtóba kerülnek – a békés és hős, szegény áldozati európai civilizált nép.

És lehet meghozni ürügyből – ahogy a főnök rendeli – a radikális törvények erdejét, mert meg kell védenünk magunkat és a többi ártatlan és gyanútlan európai lakosságot.

molnar_f_arpad_halal_angyalaiMolnár F. Árpád: a HírAréna főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője, minden magyarok első HAARP- és elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg a világ mindenféle részéből.
Tel.: +36/30/919-6386

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 szeptember 14..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: