Puha pöcsűék éjféltől új időszámítást ígértek a határra

Az új honvédelmi miniszter, Simicskó István mai interjúja az ATV “Egyenes beszéd” c. műsorában, 15 perc alatt nem mondott lényegében semmit. Simicskótól olyan rizsák, hogy a fegyveres katonák látványa, meg a – semmiben részletezni nem akart – határozott fellépés, meg hogy eltántorítsuk a migránsokat, ez így, elhangzás szerint egy nagy nulla. Aki az arabokat ismeri (én köztük éltem, nekem arab a pakisztánitól a szíriain át a líbiaiig mind, mert ugyanolyan agresszív és elnöki terror nélkül békés együttélésre képtelen mind), tehát aki ismeri az arabokat, az tudja, hogy a fegyveres katonák látványát leszarják, szarnak a masírozó puha pöcsű európai szarjankókra, a rendőri sorfalnak éppen úgy neki mennek, a csecsemővel együtt vágtat a nő és a férfi neki a páncélozott sorfalnak, szarik rá, úgyhogy nem nagyon érthető, mit akarnak a puha pöcsű magyarok a határon, mikor az arab terület.

A terület mindig az erősebbé, márpedig a puha pöcsű magyarok nem arabok, hanem csak magyarok. Csak magyarok! Eddig a határ arab terület volt, mert egy kerítés vagy egy sorfal nem állítja meg az arabokat. Ott ez a hétköznapi, harc, háború mindenki ellen, a szomszéd éppen úgy torok-átvágni való számukra, mint a magyar rendőr, úgyhogy pusztán az őrök mennyiségi látványa és puha pöcsű csöpp magyarok fegyvereinek látványa annyik nekik, mint népi magyarnak a hortobágyi fingás, az esti zsíros pörkölt és zsírdisznó-evés után.

Ami Simicskó 15 perces mellébeszéléséből kiderült, az annyi, hogy a katonák a rendőrök mellett alkotnak a CÖF-höz hasonló Békemenet-szerű semmit, csak sokkal kevesebben, mint ahány embert a Békemenetre össze lehet verbuválni. Netán – de ezt sem Simicskó mondta, mert semmit nem került jobban, mint a világos beszédet – arra jó, hogy kerítés átvágás vagy átmászás esetén dísznek ott lesznek, hogy esetleg a rendőrök előállítsák az elkövetőt, vagy ha sok arab megindul vágtázni, életét mentve, mint eddig, egyenesen neki a rendőr sorfalnak, akkor nem László Petra fogja őket akadályozni, hanem a rendőrök netán a katonákkal fogják rávetni magukat és földre küldeni, ahogy tehát eddig történt, csak kevesebb létszámmal, és eddig egy civil, László Petra alkalmi részvételével.

Persze, van, amiben a fegyver akadályozó tényező, hiszen azt elvehetik közelharcban. Így a Röszkén látott barbárok halmazati illegális életmentő agresszív rohamvágtája esetén fegyveres katonáknak közelharcban nem sok keresni valójuk van, hacsak nem az a célom stratégaként, hogy arab kezébe fegyver kerüljön, és lehetőleg használja is. Politikusként ez lehet célom, de akkor én kiadtam volna a feltétlen ukázt, hogy senki élete mentése esetén sem szabad fegyvert használni. Így ugyanis kizárólag arab terrorista lövöldözést lehet előállítani, magyar választ pedig nem.

A kérdés, puha pöcsűék mit csinálnak a nagy fiúkkal, akiknek történelmében sosem volt demokrácia, és kizárólag terrorista állami módszerekkel lehetett megakadályozni őket abban is, hogy egymást ne irtsák ki, nemhogy más népeket, vagy akikre – szúrjuk csak be ezt is – a legjobban fájt mindig a foguk: a zsidókat. A zsidó vért összemérhetetlenül jobban szereti az arab minden más népeknél. Nem Magyar Gárda, meg Jobbik, meg más piti magyar puha pöcsű neonáci gengecske, hanem arab zsidógyűlölet! Na, ott kezdődik az erő, a harc, a veszély és a gyűlölet! Nem szavakban, hanem bandákban és tettekben! Csecsemővel a kézben, vagy a nélkül, szarnak rá, mert az arabok egyrészt nem becsülik az emberéleteket, másrészt amikor a gyerekük meghal, arra is jellemzően annyit nyekkennek, hogy Allah akarata. És vágtatnak tovább.

Kíváncsi vagyok, a selyemfiúcska Hende Csaba után a szintén iskolázott – tehát kitörölheti vele – selyemfiúcska, Simicskó István is olyan puha pöcsű csöpp magyarka-e, mint Európa magyarjai és Európa puha pöcsű, az arab virtus előtt szánalmas felmosórongy és lábtörlő népei.

molnar_f_arpad_eli_korbacs_filmkocka(A fenti villámkommentet – ugyanezzel a címmel – eredetileg Bokros Lajos Facebook-oldalán tettem közzé, ugyanebben az órában.)

Molnár F. Árpád: a HírAréna főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője, minden magyarok első HAARP- és elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg a világ mindenféle részéből.
Tel.: +36/30/919-6386

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 szeptember 14..

Egy hozzászólás to “Puha pöcsűék éjféltől új időszámítást ígértek a határra”

  1. nos…puhapöcs-kultiváciróra küldött náthás vizelet sajnálattal jelenti, hogy 2 dolgot nyálzott be – a semmit & a niente-t.Ezzel argumentáljuk: szept.4-én az euronews által feltöltött video idején társainkkal “kalandos” (YUUUHHHÉÉ) körülmények közt léptük át a német-cseh, majd a cseh-szlovák határt….Aztán – a világhálót követve – értesültünk a műbalhés bicskei és Keleti pu-juhéról…..Követtük a vidibulit. Ennek summázásaként közlöm, hogy az olajzöld pólós “menekült” srác, aki Bicskén szept.4-én az ásványvizes kartont békésen a sín mellé helyezte…nos, szinte ugya…nazon időben a Keleti p.u.-n hőzöngő társainak intett merészen….Héééé!!!!! Ezek hülyének néznek minket! NOSZA, JÁTTSZUK EL NEKIK A NYÁLCSORGÁSGT!!!! S a jegyben nemcsak győzünk, de jól szórakozunk…FIGYULLIZI-VALÓSEGGSHOW…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: