Hadi provokáció-szerű volt Horvátország részéről, hogy 40 fegyveres rendőrrel és a migránsaival bejött az országunkba

molnar_f_arpad_eli_terepruha_amerikai_katonaruhaNekem az első gondolatom az volt, amikor meghallottam, mit műveltek a horvátok, hogy ez szerbes háborús provokáció. Ilyen mocskos nyíltsággal és antieurópai civilizálatlan pofátlansággal ellenségeskedni, mint ahogy a horvátok tették, annyira szlávos, de annyira szlávos színvonaltalanság! Miután csakazértis és erőszakkal áttolják a migránsaikat Magyarországra, mert Magyarország nem szláv ország, hanem európai, tehát amikor faji okokból csakazértis ellenségesek, akkor a tetejébe hogy merészelnek 40 felfegyverzett horvát rendőrt is az engedélyünk nélkül átküldeni a határunkon? Azért a szerbes-szlávos pofátlanságnak is van határa!

Bennem olyan mélyen mart ez a horvát szlávos szinte vagy echte háborús uszító provokáció, hogy ha én lennék a miniszterelnök, akkor nyílt és/vagy nem publikus módok erdejével tennék alá a horvát kormánynak és Horvátország gazdasági, politikai, hatalmi, integrációs stb. érdekeinek, és nem tudok elképzelni olyan szláv erőszakot, ami eltántorítana, beleértve a háború kialakulását is.

Az is fontos, hogy ezek csak szlávok. Én eddig kedveltem Horvátországot, de mindig bennem volt, hogy vigyázat, Horvátország szláv ország, ezért a civilizációs szintje sokkal alatta marad az európai szintnek. Ezért ne tévesszen meg senkit, semmi látszat és bármikor megfordulhatnak a dolgok, mert csak szlávok, nem pedig európaiak.

Az az igazság, hogy ha pl. Ausztria cselekszik hasonlót, az – mivel sokkal civilizáltabb ezeknél a félbarbár országoknál, ezért az – nem érzékelteti a háborús háttérgondolatokat. Hanem ha egy Ausztria-szintű állam teszi, az csak beszúrás, odabökés, de nem hadi provokáció. Mert az osztrák felsőbbrendű nép, mint a szláv. Okosabb, műveltebb, civilizáltabb, értelmesebb, magasabb kulturális értékekkel, mértéktartóbb, kevesebb alacsonyrendű ösztönélettel stb. rendelkezik. A horvátoknál viszont érezhető az az ocsmány szlávos gyűlölet, az az ocsmány szlávos, barbár, civilizálatlan, felelőtlen, rosszindulatú háborús méreg, ami a szláv lelkületet áthatja. (Unalmas leírni, hogy tisztelet a kivételnek, de mentálisan súlyosan retardáltak kedvéért leírom: nem minden horvát ilyen, csupán egy horvát állam ilyen szükségszerűen, mert az a szláv tömegek genetikai egészének, összegének egy leképezése.)

A horvátok nem csak beszúrni akartak, hanem kifejezetten provokatív határsértő fegyveres erődemonstrációt tartottak, és ezért küldték át a határainkat megsértő fegyveres erőket.

Én megmondtam, hogy a szerbeket sem szabad beengedni az Európai Unióba, mert a kutyából egyrészt nem lett szalonna és nem is várható, hogy az elkövetkező 25 évben legalább átmenetileg felöltik a szalonna szerepét. Egyszerűen annyira négykézláb másznak továbbra is, hogy abszolút alkalmatlanok a felsőbbrendű Európa népeihez és országaihoz. És az ilyen horvátos háborús provokációk ezt a tényt nem elsimítják, hanem riasztó berendezésként hívják fel erre a figyelmet!

Én régebben is, amikor átjárkáltam a szláv országokon (ritkán szláv ország volt az úti cél), mindig azzal a tudattal léptem át a határt, hogy ott minden megtörténhet, ami Európában nem. Ugyanis a szláv titkosszolgálatok is olyanok az európai titkosszolgálatokhoz képest, mint amik négykézláb mászó agresszív, kötekedő állatok a két lábon járó emberhez képest. És ez is abból fakad, hogy a szláv titkosszolgálatok is magának a szlávságnak a genetikai összegét adják. A szláv titkosszolgálati minőség a szlávok sokkal valódibb arcát mutatja meg. Azt, ami az öltöny és a nyakkendő mögött rejtőzik. A mocskos, kötekedő, agresszív, civilizálatlan, barbár, udvariatlan, modortalan, diplomáciai tahó, demokratikus szempontból az európaihoz képest nagyságrendekkel idiótább, bűnöző alkatú minőséget.

(A fenti egy kommentár, amit Széles Gábor Facebook-oldalán tettem közzé a mai napon.)

Molnár F. Árpád
(A HírAréna főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
alapító-főszerkesztője, minden magyarok első HAARP-
és elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője, akit
minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg
a világ mindenféle részéből.)

Tel.: +36/30/919-6386

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 szeptember 20..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: