Európa vezetői úgy hazudoznak egymás ellen, mint a legutolsó kocsmaszar

German Chancellor and chairwoman of the German Christian Democrats, Angela Merkel reacts during a news conference after the party's weekly executive committee meeting in Berlin, Germany, Monday, May 23, 2011. Chancellor Angela Merkel's conservative party slipped behind the environmentalist Greens to third place in a state election in Bremen on Sunday, its worst result in Bremen in over 50 years. (AP Photo/Michael Sohn)

Angela Merkel német kancellár.

Európa vezetőinek egy arzenálja most már egyenlő Orbánnal abban, hogy legalább a jelentős részük úgy hazudik és mocskolódik keresztbe-kasul egymás vezetői ellen, mint ahogyan Orbán mocskolódta végig az elmúlt fél évtizedet. Kutyákból nem lesz szalonna. Európa vezetői a migránsáradat kapcsán – függetlenül attól, mikor, melyik oldalra álltak (merthogy Orbánnal ellentétben ebben is össze-vissza pörögtek, mint valami bolond ventilátorhalom) – annyi hülyeséget és echte bukott hazugságot hordtak össze egymás országának vezetői ellen, hogy az egész eurobandita csürhe egy rakás kocsmaszarként manifesztálódott.

Egy alkoholista féreg nem hazudozhat össze a másikról ennyi mindent, mint ezek tették, mert alkoholista kocsmaféregként is egy rakás szarnak fogják nézni a többiek. Ezek meg – Faymanntól Merkelen át Franciaországig – annyi azonnal lebukott baromságot hadováltak össze egymás ellen és Orbán ellen, mint valami középkori, alkoholista bukott kocsmalovagok a távoli ellenségeikről, gerinc nélkül és az alkoholista pszichopátia talaján leépült megcsonkított homloklebennyel.

És ezek zömét a politikai korrektség jegyében. Ocsmány egy elmebeteg tróger banda.

(A fenti bejegyzés Fodor Gábor magyarországi liberális parlamenti képviselő Facebook-oldalán tett egyik hozzászólásom, 2015. szeptember 21-én.)

molnar_f_arpad_eli_barbarorszag_filmMolnár F. Árpád
(A HírAréna főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője, minden magyarok első HAARP- és elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg a világ mindenféle részéből.)

Tel.: +36/30/919-6386

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 szeptember 22..

Hozzászólás