Havas Henrik a lényeg felé mozdult, Papp Réka Kinga pedig tanulja meg, hogy egy iszlamizáló nőnek hallgass a neve!

havas_a_palyan_csintalan_papp_reka_hvg_magyar_gyorgyHavas Henrik a lényeg felé mozdult [az alant látható 5 perces ATV-s klipben]: nem csak a börtönöket nyitották meg mindenhol, ahol az ISIS átvette az uralmat Aszad fölött – legalábbis arab és arabbarát ismerőseink ezt mondták -, hanem olyan, az arabok közé beépült ismerőseink, akik között van, aki az egyik ország titkosszolgálatának dolgozik, van olyan, aki kapcsolatot keres a magyar titkosszolgálatokkal, nem értik, miért hallgat arról a média, hogy egyrészt lényegében leplezetlenül ügynökök tömegeit dobják át az arab országok Európába, másrészt nagyon sok a képzett állami és terrorista katona (a huszonéves férfiak elnyomó túlsúlya jelentős részben nyilván ennek a következménye is, és abszolút evidens, hogy ha ez a fiatal 80-90 % férfi az életét mentené, akkor jönnének asszonyok és gyermekek is, azaz sok mindenről szó van, csak életmentésről nincs), elmondják, hogy Pesten – konkrét tároló- és elosztó centrumokat megjelölve – kiváló minőségű heroint árusítanak – mert a kitűnő közvetlen nemzetközi kapcsolatok és a nyitott határok miatt fellendült a kábítószer-kereskedelem -, civilben Magyarországon glasszálnak az amerikaiak is, sokszor alig fedve, és odahaza neves és kikupált nyugatellenes iszlám hitszónokok nevelik Európába jőve tanítványaikat a meggyengült Európa elfoglalására, az invázió lehetőségeinek kihasználására és Európa leigázására. Az arabok konkrétan beszélnek arról, hogy ez, meg az Al-Kaidás, az meg ISIS-es stb., köztük a hitszónokokra is mutogatva. Tehát belül igen-igen nyitott a rendszer.

Na most akik benne vannak, nem egészen értik, hogy miért tesz úgy mindenki, mintha mindezekről nem tudna, holott ez hálózza be egész Európát.

Papp Réka Kingát intézzük el most annyival, hogy egyébként meg szarunk rá, hány iszlamista van a Földön, ugyanolyan hitleri fasisztából is volt egész Európára való, őket sem akarnánk magunkhoz fogadni, a fasiszta iszlámból sem kérünk, ami viszont nem alkalmi fasiszta zendülés, hanem állandó, évszázadok óta tartós, maradandó, és soha a büdös életbe sehol nem lehetett békére bírni, kizárólag vaskezű terrorral, diktátorok és despoták rémuralma alatt. De ha Papp Réka Kingának a mérhetetlenül zérus biztonságpolitikai és nemzetbiztonsági képességei, azaz totális analfabétizmusa miatt, ahol az ész és a legminimálisabban elvárható elemző képességek helyett az érzelmek és az ösztönök uralkodnak, tetszik a migránstenger, akkor ugye, nem baj, ha mostantól úgy kezeljük, ahogyan arabok a nőket.

Svédország pl. korábban 4 %-nyi bevándorlót fogadott be; ezek képezik most a svédországi bűnözés 75-90 %-át. Ha németeket, magyarokat, angolokat stb. fogadunk be, nem járunk így, de ha arab és más iszlamista területekről jövő hordákat, akkor viszont halál biztosan.

mozaik_molnar_ufo_super8_air_trainAz, hogy bevándorlás-ellenesek vagyunk – hadd világosítsuk fel Papp Réka Kingát -, nem azt jelenti, hogy nem állunk össze bármikor, bármely arab és más muszlim állammal és bármilyen szervezettel. Mert egy férfi – fogalmazzunk arabosan – sokkal okosabb, mint egy nő, magasabb, az izomzata is sokkal több, a logikánk is, a tervező képességünk is, találmányok és zeneművészet stb. terén is elborzasztó és abszolút behozhatatlan előnyünk van, és a nőnek nem az a dolga egy iszlamizálódó Európában, hogy vitatkozzon vagy feleselni merjen a férfiakkal, hanem az, hogy mindig igazat adjon és mindig bólogasson. Főleg úgy, hogy ennyire tájékozatlan és buta.

Én is arabok közt éltem, és az iszlamizálódó Európában – a szavazatok miatt – egyrészt azt gyanítjuk, lehet, hogy végleg leszámoltunk a nőjogok képviseletével, mert túl sokan szavaztak annak legfőbb ellenségeire, az arabokra (én köztük éltem, úgyhogy nekem arab a pakisztánitól a líbiaiig mind), másrészt azt vettem észre, hogy ma már elvárom az iszlamizációt követelő tudatlan és buta nőktől, hogy mint olyan, aki az arabok közt éltem, megadják a tiszteletet a mi felsőbbrendű és felsőbbrendűségünket törvényeink által követelt fajunknak, azaz a férfiaknak, és az iszlamizálni akaró nők megtanulják, hogy mindig a sarokban a helyük és nincsen visszapofázás. Mert az első és az utolsó szó mindig a férfié.

Mi nem holmi érzelmi nudli női arabgyárosok vagyunk, hanem racionális elemzők, akik értik a dolgukat. Nem szövünk alacsonyrendű női rózsaszín bugyifelhőket az arabok gyámoltalanságáról, hanem feltárjuk a valós helyzetet, és közben felhasználjuk, ami elébünk kerül. Az pedig sosem az arabok gyámoltalansága, hanem ereje, veszélyessége, agresszivitása és gyűlölete. Úgyhogy asszonynak a sarokban helye, és mivel genetikailag alkalmatlan arra, hogy a férfi dolgokat egyáltalán felérje ésszel, ezért különösképpen nincs joga arra, hogy bármit kifogásoljon vagy egyáltalán megnyikkanjon, ha nem kap arra külön engedélyt. És akkor még szépen vagyunk, ha nem kötjük ezt is iszlám törvényekhez, mert akkor a szent vallás nevében azt is megtilthatjuk, hogy más férfi engedélyt adjon neki a megszólalásra, minthogy ennek joga is vallási privilégium, azaz mi vagyunk jogosultak ebben is dönteni.

Molnár F. Árpád
(A HírAréna főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője, minden magyarok első HAARP- és elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg a világ mindenféle részéből.)
Tel.: +36/30/919-6386

Az 5 perces klip, amire a villámkommentem született:

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 szeptember 24..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: