Aszad ellenzéke az amerikai terrorizmus, amely a mi ellenségünk is! (Molnár F. Árpád)

molnar_f_arpad_eli_barbarorszag_filmNem láttunk még olyan arab és muszlim államot, amiben ne kizárólag véres kezű diktátorral lehetett volna fenntartani a rendet.

Mivel az USA néhány háttérembere úgy vélte, hogy személyes üzleti és hatalmi érdekeivel ellenkezik, ha továbbra is Aszad áll Szíria élén, ezért nagy nehézségek közepette – mivelhogy Szíriában lényegében ellenzék sem volt – végül kirobbantották a szíriai polgárháborút. Amerikai ellenségeink ezt demokratizálásnak nevezték.

Az amerikai ellenségeink által kirobbantott szíriai polgárháború évei során most Putyin is elkezdett bombázni Szíriában. Putyin – szemben a velünk is ellenséges amerikai ellenségeinkkel – Aszad hatalomba visszaállítását támogatja. Ennek keretében Aszad ellenzékét, tehát az Al-Kaidát és más tömeggyilkos, véres kezű terrorszervezeteket bombáz Vlagyimír Putyin.

Erre amerikai ellenségeink – akik a demokrácia hazug terrorista meséjével kirobbantották a végeérhetetlen szíriai polgárháborút, és az Európai Unió történelmének legnagyobb válságát okozták, világszerte Európába nyomva migránsok már most millióit – azt mondják, hogy Aszad véres kezű diktátor, ezért Aszad ellenzékét kell támogatni (tehát a véres kezű diktátorokat), valamint a World Trade Center-t és a Pentagont stb. lebombázott Al-Kaidát. Ezek ugyanis Aszad ellenzéke.

Amerikai ellenségeink azt is mondják, hogy valaki mást kell alternatívaként felmutatni Aszad helyett. Amerikai ellenségeink tudománya ezzel meg is állt, ugyanis amióta a polgárháborút kirobbantották, egyetlen nyamvadt “valaki mást” nem tudtak felmutatni Aszad helyett. Azaz amerikai ellenségeink továbbra is kvázi nyíltan támogatják a válság és a polgárháborúk, valamint a háborúk nemzetközi kiterjesztését.

De amerikai ellenségeink baja eddig is olyan bajai voltak Aszaddal, hogy nem szunnita, hanem síita muszlim, mint Irán; ahelyett, hogy az amerikai háborús terroristák hangulatának megfelelően Irán-ellenes lenne. Az amerikai mágnások ugyanis nagy ívben szarnak a közel-keleti demokráciára, nagyjából pont annyira, amennyire viszont imádják a pénzt és a hatalmat.

Biztonságpolitikai egyszeregy: melyik jobb? Ha a háborúkat kirobbantó és velünk is ellenséges amerikai háborús terroristákat támogatjuk Aszad megdöntésére, hogy – nyilván újabb fél évtized háború-fenntartás és sok milliós kivándoroltatás és világválság után – Aszad helyett “valaki más” véres kezű diktátort mutassunk fel, hogy ez talán jó lesz Aszad helyett, például újabb 5 év világválság után (azaz például a szíriai háború kirobbantásától számított 15 év múlva), vagy odamegyünk Szíriába és megsemmisítjük az Iszlám Államot, az Al-Kaidát és a többi tömeggyilkos, véres kezű, ellenzéknek nevezett “amerikai” terrorszervezetet. Azaz a kérdés ez: béke és világnyugalom Aszad ismételt hatalomra juttatásával, vagy amerikai kiterjesztett háborúk és irreverzibilis, azaz visszafordíthatatlan és végeérhetetlen, legalább évtizedekre véglegesített Európa-válság?

Ha Soros Györgyöt, Barack Obamát és lakájsöpredékeit nézzük, akkor a válasz: háború, hazaárulás, tömegmészárlások, terrorszervezetek és Európa irreverzibilis, végleges válságba döntése. Ezek mellett voksolnak a mi ellenségeink. Akik velünk is a jóságunk miatt voltak és maradtak gyűlölködők és ellenségesek. A gyűlölet terrorista fiai ezek. A mi ellenségeink. Az ellenség.

Aszad ellenzékét azért is kell Putyinnak bombáznia, hogy a rengeteg beépített amerikai ügynököt és CIA-st is halomra lehessen gyilkolni. A háborús fenevad amerikai kormánylobbi vérgőzös terrorista férgeit, amik Barack Obamától és CIA-s stb. titkosszolgálati bűnöző söpredék terrorista bandájától kapják a juttatásaikat. Azaz a mi ellenségeinktől. Mindannyiunk ellenségeitől.

Amerikai terrorista férgek: kotródjatok! Kotródjatok a közelünkből!

HÍRHÁTTÉR-hála és a munkáért fizetségért Molnár F. Árpád és a HÍRHÁTTÉR.

Molnár F. Árpád
(A HírAréna főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője, minden magyarok első HAARP- és elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg a világ mindenféle részéből.)
Tel.: +36/30/919-6386

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 október 5..

2 hozzászólás to “Aszad ellenzéke az amerikai terrorizmus, amely a mi ellenségünk is! (Molnár F. Árpád)”

  1. Egyetértek a fentiekkel, de a kurdok számíthatnak-e szövetségesre függetlenségi törekvésükben Oroszországra. Pedig 40 millió kurd él szétszóratva 4 országban és kurd nők harcolnak az ISIS ellen. https://www.facebook.com/Rojava-902257389828846/timeline/

  2. Kimaradt: Tudom, hogy az amerikaiakra nem számíthatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: