Tagadni az arabok és az európaiak közti genetikai különbséget, nem csak tudománytalan, de veszélyes ostobaság!

tamas_gaspar_miklos_tgm_ungvary_rudolfAz arab és muszlim népek kapcsán tagadni az eltérő genetikai adottságokat nem csupán tudománytalanság, amit 100 %-ban fog cáfolni a közeljövő vele született tulajdonságokat beazonosító génkutatása, de az arabok eltérő genetikai hátterét tagadni egyszerűen ostobaság. Ostobaság. Aki nem csak rizsál, hanem el is hiszi, hogy az araboknak csak a külseje tér el az európaitól, de lényegében tök ugyanaz a lelkük, az agressziójuk, a toleranciájuk, a vérmérsékletük, az ingerküszöbük, a demokratikus genetikus értékeik, az nem csupán tudománytalan, hanem merő ostoba álláspontot képvisel, és egész egyszerűen alkalmatlan arra, hogy biztonságpolitikai, nemzetbiztonsági elemzéseket, háttérelemzéseket készítsen és társadalomstratégiai foglalkozásokat betöltsön. Mert ott nincs helye a személyes érzelmeknek, nincs helye meséknek, ideológiáknak, nincs helye rasszizmusnak, nincs helye politizálásnak és szalonpolitizálásnak, hanem ott megkövetelem, és vezetőként KÖVETELEM(!!!), hogy kizárólag a tények alapján és kizárólag racionális elemzéseket tegyenek az asztalomra! Mert nekem az igazság kell, nem az, hogy mit rizsál Orbán, Cameron vagy a görög nép által Adolf Hitlerhez hasonlított burzsoá, Görögországot tönkre tett, Európát pedig amortizált és tovább amortizáló, romboló, és pusztító illiberális vadkapitalista nagytőkés kizsákmányoló és uzsorakamatos kurva, Angela Merkel!

Amikor nekem, mint vezetőnek abszolút racionális és a jövőnket eldöntő, abszolút racionális, zéró érzelmű és rizsájú elemzésekre van szükségem, hogy eldöntsem, mit tegyek, hogy mindenki a lehető legjobban járjon, akkor nem tűrök semmi rasszizmust, és semmi szalonpolitizálást! Nekem a tények kellenek és kész! A tények pedig abszolút módon deklarálták és deklarálják, hogy az arab és iszlamista népek genetikailag különböznek az európai népektől, integrálhatatlanok, a két kultúra összevegyítése állandó, folyamatos és megszüntethetetlen belháborúkhoz vezet, állandósítja a nemzetbiztonsági válságot, a nyugtalanságot, a gyűlöletet, felerősíti a rasszizmust és a fasizmust, míg ha az azonos kultúrájú népeket a kultúrájukkal homogén országokba helyezem – tehát pl. európait európai vagy amerikai társadalomba, arabokat arab és muzulmán országokba -, akkor a konfliktusok, a rasszizmus, a mindenkire romboló, káros, pusztító, destruktív, devalváló és degradáló következmények minimalizálódnak! És engem ez érdekel, nem a demokráciáról, a liberalizmusról és a szalonpolitizálásról szóló üres hülyeségek, amik a valós helyzet és a béketeremtés, valamint a biztonság szöges ellentétei, ezért szélsőségesek, illiberálisok, társadalombomlasztók, a demokráciát és a békét aláaknázók, és egy felsőbbrendű civilizált társadalomban – mint a társadalmak alapvető és nyilvánvaló érdekeivel való radikálisan, szögesen és szélsőségesen ellentétes tételek – elfogadhatatlanok!

(Az ATV “Szabad szemmel” című adására reagálva, amelyben Tamás Gáspár Miklós és Ungváry Rudolf vitáztak.)

romagyilk_eli_gyurcsanyMolnár F. Árpád
(A HírAréna főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője, minden magyarok első HAARP- és elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg a világ mindenféle részéből.)
Tel.: +36/30/919-6386

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 október 17..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: