Szigetvárit beperelte Polt Péter – Kiket kell megölni? – kérdezem az ATV riportereitől

Szigetvári Viktor ellen nyekken a legfőbb ügyész, máris médiahír.

Mondom én, hogy Szigetvári Viktort mindenfelől tolják. Az USA és a nyugat erőszakkal reklámozza és nyomják a médiába, de még ellenségei, mint Polt Péter is reklámot csinál neki. Egy imperialisták által tolt ember, mint Szigetvári elleni feljelentés és pl. az ellenem, Molnár F. Árpád ellen tett feljelentések közt az a különbség, hogy az ellenem tett feljelentések összesét eltitkolja ugyanaz az imperialista, áruló, söpredék és az emberi jogokon taposó média, ami Szigetvárit erőszakkal nyomja le a lakosság torkán. Pedig álltam már bíróság előtt azért, mert perelt ellenem Németh Sándor, perelt a Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatója, voltam rendőrségen, mert feljelentett Csányi Sándor egy évekkel korábbi Facebook-hozzászólás miatt, pereket indítottak ellenem egyes országosan ismert politikusok, akik túl keveset tudtak rólam, kilakoltatásról tudósítás miatt legalább fél tucatszor vittek el, jobbára bilincsben és vágtak fogdába, majd ítéltek el hamis vádjaik alapján olyankor is, amikor a filmfelvételek az Interneten voltak, és maradéktalanul bizonyították, hogy a rendőrség, az ügyészség és a bíróság tudatosan hamis vádak alapján ítélkezett, filmen van, amikor a libanoni diplomácia tettlegesen támadott meg Budapest Libanoni Nagykövetségénél, hurcoltak el hamis vádak alapján a romagyilkosságok bírósági tárgyalásáról, percekkel azelőtt, hogy a koronatanúnak nevezett Nyalka Évát kihallgatták volna (plusz a romagyilkossági tárgyalások első másfél évében minden ügyvédnél, sajtósnál és hallgatónál többször voltam jelen a tárgyalásokon, így tételesen tudom azt is, kikről hazudozott pl. a baloldali média és az ATV, hogy végigülték a tárgyalásokat, merthogy pl. kb. öt alkalomnál többször nem voltak ott; én készítettem a legtöbb filmet is romagyilkosságok témában), írt alá ellenem házkutatást hamis vádak alapján Budapest rendőrkapitánya, Tóth Tamás, de erről sem az ATV, hanem a WikiLeaks hozott nyilvánosságra tényeket az amerikai hírszerző és elemző cég, a Stratfor levelezéseiből idézve, szóval van itt antidemokratikus egypárti szeméttelep ezerrel, ahol az ellenzék kizárólag tehetségtelen és erőszakkal a nép torkába – hogy egy gyilkos ügyét idézzem, akit személyesen ismerek – seprűnyéllel letolt széndarab Szigetvárikat tol, hogy aki tud, ott dögöljön meg és meneküljön el az országból.

De ha megkérdezzük akár Kálmán Olgát, akár Rónai Egont, mitől ez az irdatlan lapítás és hallgatás, és mitől retteg az ATV, amióta először politikai üldözöttként, aztán a titkosszolgálaton keresztül, aztán már nyilvánosan is a porondra léptem, akkor mit felelnek, mit tudnak, mitől fél az ATV? Mert? Ki vagyok? Nos, mivel foglalkoztam? Kikkel tartottam kapcsolatot Magyarországon és miket csináltam külföldön, mielőtt nyilvánossá lettem a lakosság előtt is? És mi köze volt pl. magyarországi háborúimnak és munkáimnak az ATV-hez? Na? Hogy volt ezekben benne az ATV és annak emberei?

Nos? Hogy lehet az, hogy a magyarországi politikai üldözésem ellen sikerrel tudok panaszkodni a magyar állami söpredék ellen külföldön, és elérem, hogy megtorlásokat megtorlások után alkalmazzanak a magyar kormányzat ellen, és ez még semmi, de ugyanakkor ne akadjon szinte egyetlen média sem Magyarországon és külföldön, amelyik ki meri mondani vagy le meri írni a nevem? Nos, mit tud pl. Kálmán Olga és Rónai Egon, vagy miket hazudtak nekik az okokról azok, akik debil ábrázattal hazudoztak baromságokat, mert – és nézzék csak a veteránok ütődött pofáját – …

BENNE VOLTAK!!!

molnar_f_arpad_eli_domjan_tibor_mtva_mr_secrets_txt_2Tehát ha úgy kérdezem, kiken kell bosszút állnom, kiket kell lelepleznem, vagy kik meggyilkolásáért kell lobbiznom – mint pl. a kecskemétiek sora ellen olyan káprázatos szériasikerrel tettem -, akkor mit válaszol Kálmán Olga vagy pl. Rónai Egon?

Molnár F. Árpád
(A HírAréna főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője, minden magyarok első HAARP- és elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg a világ mindenféle részéből.)
Tel.: +36/30/919-6386

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 november 3..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: