A balliberális Zoltai Andreák és DK-s Szabó Zoltánok anarchista felforgatók és büntetőjogi felelősséggel tartoznak

A magyarországi migránsinvázió idején elégszer és elég helyen szóltunk, hogy a közterületeken is, arabok által mutogatva nevezett, kint már katonai, más pedig hitszónok karriert befutott muszlimok szervezkedtek, mások pedig nyíltan, állva hirdették Allah dicsőségét és a nyugati világrendszer elfoglalását és meghódítását. Az arabok maguk mutogatták, hogy ez Al-Kaidás, az meg az ISIS tagja. Beszéltünk a bűnözésről is, amit azonnal behoztak és rögtön ők lettek a zoltai_andrea_textlegolcsóbb bűnöző munkaerő is.

Eközben a balliberálisok majd megőrültek, hogy állíthassák azt a baromságot, hogy a 90 százalékban katonakorú férfiak valójában életüket mentő családok, akik a halál elől menekültek, nem pedig tömegével fanatikus iszlamisták, továbbá – mint azt az egyik külföldi titkosszolgálatnak is dolgozó ismerősünk is elmondta – ügynökök, valamint Aszad, mások meg az Al-Kaida, az ISIS és a többi ott glasszáló hadsereg katonái. Sok férfi pedig otthon hagyta családját, mivel nem az életüket mentő menekültek, hanem gazdasági bevándorlók voltak, akik pénzeket akartak majdan visszaküldeni keletre, valamint később tervezték családjaikat behozni, miután ők már beépültek Európába.

Azt állította a balliberális kaszt, hogy egyetlen darab terrorista sincs a merénylők (migránsok) között.

Úgy véljük mi, a profik, a jól tájékozottak, az okosak, szépek, ügyesek, bölcsek, előre látók, tehát eltitkoltak és a terrorista szervező felforgató illiberális álbaloldaliak részéről az eszünk és a bölcsességünk miatt gyűlöltek, lefasisztáztak és lenáciztak, hogy akik ezen igazságokat elfedték, azok büntetőjogi felelősséggel is tartoznak a rengeteg francia hulláért és mindazok haláláért is, akiket eztán, az ő migráns követelőzéseik és a tudást lefasisztázásaik miatt fognak halomra gyilkolni szerte Európában. Amit a mi ellenségeink, a Zoltaik és gyurcsányista Szabó Zoltánok elkövettek, az a terrorizmus alig-alig burkolt támogatása, szervezése, építése, követelése, Európa és Magyarország nemzetbiztonsági és biztonságpolitikai végleges destabilizálása, a gyermekeinken túl unokáinkig és ükunokáinkig bezárólag.

Magyarország és a nyugati világrendszer elárulása nem csupán erkölcsi, hanem kifejezetten büntetőjogi kategória kell legyen, mégpedig a kémkedés, a terrorcselekmény és a hazaárulás stb. büntetési tételeinek szintjén megállapítva.

molnar_f_arpad_eli_greenMolnár F. Árpád
(A HírAréna főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője, minden magyarok első HAARP- és elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg a világ mindenféle részéből.)
Tel.: +36/30/919-6386

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 november 16..

Egy hozzászólás to “A balliberális Zoltai Andreák és DK-s Szabó Zoltánok anarchista felforgatók és büntetőjogi felelősséggel tartoznak”

  1. no, leftlibero….alarm…..let’s go, brother & sis…..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: