Jöhettek! Most lehet fegyverekkel és bombákkal tömeggyilkolni!

tarjanyi_peter_atv_nyilatkozikA TEK két társaságot buktatott le a napokban, akiknél fegyvereket és robbanószert találtak autóban, lakásban. Többen előzetes letartóztatásban vannak, többen szabadlábon védekezhetnek. A balliberálisok pedig annyira akarják a bél-Shariás arab-muszlim európai honfoglalást, hogy szó szerint a zajló elmebetegek egyre súlyosabb és egyre több közvetlen tüneteit mutatják. A TEK elfogásain idétlenül vihogó, mindenhez tök hülye, retardált és történelmi mélységekig erőtlen és tehetségtelen balliberális politikusi, média- és álértelmiségi, gerinctelen bohócok műsorról műsorra, egymásnak vigyoridióta helyeselve, minden ellenvéleményt és a leghalványabb kritikát is betiltva, letörölve, eltüntetve, titkosítva, szó szerint olyan műsorokat szerkesztgetnek – ennek legcímzetesebb örök hatökre megint az ATV maradt, a 2006-os sortüzek pártfogásával is a balliberális oldal legfőbb média-kivégzője -, hogy azt mondják ezek a címeres barmok az elfogott fegyveresekre és bombásokra, hogy szép dolog, hogy így szeretik a történelmet ezek a személyek, és II. világháborús relikviákat gyűjtöttek (lásd pl. a ballibek le-kergemarhásult szociológusa, Krémer Ferenc ATV-s vigyoridióta nyilatkozatát; az elmebeteg retardált ballib marhája), minek ez a felhajtás a hazafelé szállított és lakásukban tárolt fegyver- és bombaarzenáljuk miatt.

Elmebetegek, anarchista, felforgató skizofréniás ámokfutók, közveszélyes elmebetegek.

A következőket a balliberális fegyver-bomba-örömünnep hatására írtam Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő Facebook-oldalára, akinek ATV-s megszólaltatása előtt a BBC-ből Magyarországra szakadt Mészáros Antónia hiába próbált hangulatot teremteni arról, mit és milyen vigyoridióta hibbant stílusban és minőségben kell nyilatkoznia arról, milyen vicces és ártalmatlan ez a fegyverarzenálosdi, de Tarjányi Péter váratlanul mégis inkább szakértő maradt. És ez megengedhetetlen, mert akadályozza az iszlamizációt és a terrorizmus kiterjesztését!

A text tehát, amit Tarjányi Péter oldalára írtam, a következő, és megjegyzem, hogy ráadásul korábban nem csak a magyar rendőrséggel és titkosszolgálatokkal, de arab titkosszolgálatokkal és terrorszervezetekkel is kapcsolatban álltam:

mozaik_molnar_ufo_super8_air_train“Most szabad a terror, most lehet gyilkolni.

Tarjányi Péter ATV-s nyilatkozata kiváló volt és elsőosztályú. A kommentemet szó szerint 5 percen belül be is tiltotta az ATV. Úgyhogy mostantól a blogomon olvasható, hogy örök időkig hozzáférjenek és az elkövetkező 24 órában már világszerte, legalább ezren elolvassák.

Ami a terrorlobbit illeti: jó tudni, hogy ha bármelyikünk pl. politikusokat akar lemészárolni, akkor azt háborús relikviákkal tegyük, mert akkor az elfogásunkat ki fogja gúnyolni az ATV, miután politikusaink ellen olyan mennyiségű fegyvert és robbanószert készítünk be csapágyas rombolásfokozókkal, hogy az ATV stúdióját vagy a Parlamentben pl. az MSZP- és a DK-frakciót garantáltan szilánkjaira és cafatjaira tudjuk robbantani.

Úgyhogy terroristák: sorakozó! Szabad a terep, most lehet, mert minden fegyveres bűnöző és minden potenciális és nettó terrorista történelmi erejű balliberális védelem alatt áll!

Budaházy terrorista volt, mert pl. összekormozta focilabdával vagy mivel Szilvásy György ajtaját, de most a migránsok szentesítése miatt annyi lőfegyvert és robbanószert halmozhatunk fel, amennyit akarunk és abból a célból, amilyen célból csak akarjuk! Hajrá!

Nosza, magyarság népe, tegyük mi is lakásainkat robbanó fegyverraktárrá! Éljen a dzsihád és éljenek testvéreink, a nemzetközi fegyverkereskedők!

molnar_f_arpad_eli_terepruha_amerikai_katonaruhaAmikor jobban bedurvulok az iszlám ellen, valamiért rögtön muszlimok keresnek meg a világ több tájáról és hangulatjelentést vagy tanácsot kérnek. Kíváncsiak. Szólhatok nekik, hogy relikviákat hozzanak Magyarországra rakományszám, mert a magyarság most olyan fegyver-műkedvelő lett, amilyen még sosem volt?”

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 november 26..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: