Kálmán Olga: te egy beteg illiberális, intoleráns kirekesztő senki vagy

kalman_olga_nagykepuKálmán Olga: nézem az általam (eddig) régóta semmire sem becsült fideszes (KDNP-s) Rétvári Bencével készített, messze csak idézőjelben “interjúdat”, amit az énekes Ákos nőkkel kapcsolatos ártatlan mondatait kiforgatva rendeztél.

Te, Kálmán Olga, egy elfogadhatatlan, kirekesztő illiberális vagy, aki senki véleményét, ami eltér a tiédtől, semmire nem becsülöd. Rendszeresen demokráciáról papoltok, miközben ti magatok vagytok a fasiszta intolerancia, kirekesztés és gyűlölet megtestesítői. Hozzáállásod és szövegértelmezésed, képzettársításaid inkoherensek, skizofréniásak. Az Ákos-ügyben megint szélsőségesen skizofréniás módon demagóg, hazug, csaló, ferdítő, az egyértelmű szavakat kiforgató, megbízhatatlan, kötekedő, pártszolgálatos, népellenes és lakosságellenes, a multinacionális illiberális külföldi söpredék előtt fetrengő, annak gátlástalanul, kritikátlanul és minden erkölcsi és mértéktartási józanság nélkül, gyurcsányosan leplezetlenül elhasaló senki vagy.

Neked és Gyurcsánynak itt a tényállás az Ákos-ügyről, amit pár órája írtam, és aminek lényege médiáink összes eddig megszólalt vezetőjének és újságírójának egymástól függetlenül kialakított véleményét tükrözi:

Ákos csúcsbotrányáról ítéletet mondtunk
http://www.hirarena.com/akos-csucsbotranyarol-iteletet-mondtunk_1322

Ti, Kálmán Olga, már lassan bármit mondtok, mindennek az ellenkezője igaz. Ti ellenségei vagytok még azoknak is, akik egy rossz szót nem szóltak a magatokfajta illiberális véleménydiktátorok és elfogadhatatlan, minősíthetetlenül megbízhatatlan és hazug, tébolyult kirekesztő őrült diktátorok ellen. Ti magatok vagytok a kirekesztés, az intolerancia, a demagóg, hazug gyűlölködés, áskálódás, árokásás, embert ember ellen, országot ország ellen, lakosokat lakosok ellen, magyart magyar ellen fordító társadalmi hulladék, megfelelve a német milliárdos kizsákmányoló Telekom-maffia minőségének és bomlasztó burzsoá söpredéke alvilági rothadásának.

Nézeteitek, demagógiátok, hazudozásaitok, rosszindulatú áskálódásaitok éppen úgy elfogadhatatlanok és vállalhatatlanok, amiképpen a német Telekom hitleri reflexekkel támadó, más államokba becsörtető, ott illiberális módon követelőző véleménydiktátor, felforgató merkeli német-náci, illiberális fasiszta multinacionális söpredék. Amit egyre többen akarnak végleg kidobni az országból.

Mert ez itt a mi hazánk! Ez nem a milliárdos gyűlölködők, hazugok, demagóg és rosszindulatú, az élő fába belekötő német-náci illiberális nagytőkés bűnözők, gengszterek és maffiózók országa, hanem a miénk! Nem vagyunk a német illiberális gengszterbanda ATV-s és Kálmán Olgás-szintű zagyva szemete, ami hozzád hasonlóan ragaszkodik Magyarország olyan fokú kizsákmányolásához és vagyonaink külföldre hurcolásához, ahogyan azt a merkeli, illiberális fasiszta diktátorrezsim elkövette és folyamatosan elköveti Görögország tönkre tételével, és ugyanazokkal a merkeli milliárdos fasiszta, illiberális diktátormódszerekkel és intoleráns, gyűlölködő követelőzésekkel követi el felforgatását és kizsákmányolását Afrika és Ázsia szegény országai és népei ellen.

Ti az emberiség ellenségei vagytok. A Föld bolygó multinacionális, népellenes, kizsákmányoló, álliberális, kirekesztő, gyűlölködő, felforgató és háborút háborúra gyártó hulladéka és szemete.

Itt van az Ákos-ügy első cikke, aminek olvasatán magadra és kirekesztő, gyűlölködő, felforgató, illiberális diktátorfajtádra ismerhetsz, a nép ellen tömegesen vérengző 2006-os sortüzes-csonttörő nettó náci Bánó Andrásoktól kezdve a nép ellen tömegesen vérengző 2006-os sortüzes-csonttörő nettó náci Gyurcsány Ferencekig bezárólag:

Ákos csúcsbotrányáról ítéletet mondtunk
http://www.hirarena.com/akos-csucsbotranyarol-iteletet-mondtunk_1322

Ellenzékben így lezülleni, ennyire választhatatlanná válni, ennyi embert és ügyről ügyre folytatólagosan átszavaztatni arra a Fideszre, amit utálnának azon milliók, akik miattatok szavaznak rájuk, ez gyurcsányi-zoltaista-MSZP-s-DK-s rekorder műalkotás, történelmi és örök eltörölhetetlen szégyen. A ti szégyenetek, és a lakosság számára vállalhatatlan hulladék mivoltotok örök mementója. Ennyire elhülyülni, elbutulni, leépülni, és ilyen visszataszítóvá és mindenkivel ellenségessé válni, amit ti, arrogáns, kötekedő, gyűlölködő álliberális diktátorok és iszlamizáló elmebetegek folyamatosan elkövettek, minden magyarországi rekordot megdöntött.

Az Ákos-ügyben veletek egy szinten röfögő, böfögő Kuncze Gáborig bezárólag, ti egész egyszerűen – fajtátok általános logikai skizofréniájával egy mondatrészt alkotva – olyan hülyék vagytok, mint szódás a lovát.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 december 17..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: