A hónap legtahóbb civilje megint balliberális. A neve Szűcs Olga.

A Facebook-oldalamra beírók közül ismét sikerült kiválasztani a hónap legbunkóbb beköszönő, disznóként beröfögő címzetes nagymarháját. A képen férjével látható szucs_olga_roman_sertes_szucs_ferencSzűcs Olga – sok romániai magyar bánatára – romániai (marosvásárhelyi) születésű, Németországba bevándorló. Hát ilyenkor meg tudom érteni a németeket, hogy nemhogy arabokat, de magyarokat sem akarnak már látni Németországban, és a magyarokhoz képest még kevésbé akarnak látni romániai magyarokat, akiket a magyarországi magyarok többsége eddig is mindig lerománozott. Pedig még át sem léptük a nyugati határt.

Mivel a németországi román magyar bevándorló Szűcs Olga – Facebook-oldalamra tévedve – azt látva, hogy íme, ismét új helyre érkezett (más szóval bevándorolt), rögtön előkapta romániai, a Ceausescu-kor Securitatéja idején szerzett örökletes neveltetését, amiből Németországban sem sikerült kikupálnia senkinek. A romániai magyar első szavait idézve:

“Szóljatok már ennek az élifaszomöccsebuzigyereknek, hogy fogja vissza a lepcses pofáját, amig fel nem rúgja valaki, hogy mire földet ér, megbüdösödik!”

olga_szucs_bekoszones

Én mindig kerülöm, hogy azokra, akik szégyenükre Romániából származnak, bárhol, bármi előítéleteset mondjak vagy írjak (mindenki más pedig legalább gondol ilyet, és ezt gyakran emlegetik is romániai magyar ismerőseim, hogy tudják ők, hogy a magyarok számára ők jobbára valami románok), de itt bizony úgy kibűzlik a romániai Szeku-rendszer neveltetése és tősgyökeres román párttahó mélybunkósága, ami magyarországi magyarban is (pedig itt van 10 millió magyar és cigány) olyan extrém ritka, hogy akárhány szitkozódást lát az ember mindenféle irányban az Interneten, ilyen szaftos kőkorszaki szószedetű mélybunkóságot – pszichológia ez – csakis olyan tud megereszteni, akinek a lelkében sokkal több bunkó moslék posványosodik, mint talán százezer vagy millió magyar bármelyikében, és ami kizárólag azon legtahóbb magyarokra lehet jellemző, akikkel valószínűleg még soha életemben nem találkoztam vagy botlottam bele az Interneten. Sem a Neten, sem másutt.

Igaz, most sem szokványos magyarra, hanem annak sok millió magyar számára valamiképpen megbélyegzett változatára: romániai magyarra akadtam. Helyesebben beköszönt, amolyan román módra. Olyasmi szaftéllel kurjantva, ahogyan a romániai magyarok elleni előítéletek szólnak.

Az ilyen szucs_olga_roman_disznoSzűcs Olga-féle pszichopata karakter természetesen nem érzékeli saját minőségét, nem tud disztingválni, nem tud különbséget tenni érvelés és öncélú bunkóság között, sőt, nem tud különbséget tenni trágárság és trágárság között sem, harag és mélyszedetű, született ősbunkóság között, vagy pl. értelmi szitok és ösztönállati román moslékokádás között, ezért nem is tűnhetett fel neki, hogy ha a youtube anonim disznójainak sűrű trágyalevébe eresztjük, ott is kirívó ez a fajta szociopátiás, kimosdatlan disznóhányás, amit eljátszani nem lehet, mert ez csakis olyanból fröccsen elő, akinek a lelke eredendően ilyen. És – ez a pszichológia – az is rögtön, már az első röffenésben kitűnik: nagyon-nagyon régóta ül ez a minőség a lelkében, minimum kisgyermekkora óta, de jó esélye van annak, hogy veleszületett. Azaz egy vagy több gén destruktív mutációjának végterméke.

Miután a balliberális pártdrukker romániai mellékesen skizofréniásan buzizott is (ami balliberáliséknál abszolút tiltott terület, de nem ezeknél a tényleg mutáns, okádó liberálfasiszta szörnyeknél), második kommentjében pl. kifejezi, hogy:

szucs_olga_disznosertes“Kíváncsi lennék, ha “face to face” állnánk, mennyi idő alatt sikerülne lefosni a bokádat?”

Hogy jön ide beköszöntőként bokafosás? Úgy, hogy Szűcs Olga román, aki bevándorolt Németországba, és vitte magával hírhedten tapló román mivoltát.

Bár megjegyzem, hogy én éltem valódi és rendkívül szegény románokkal és román cigányokkal külföldi tartózkodásom esztendei alatt, meghívtak magukhoz pl. Firenzében és meghívtak magukhoz a Róma melletti román nyomortelepre is, de én még ilyen tahó bunkót soha életemben nem tapasztaltam. Szűcs Olgából nem valami cifra magyar falusi káromkodás, hanem valami rendkívül mélyről jövő, eljátszhatatlan ősbunkó trágyalé fröccsen. Sem arabban nem láttam ilyen okádást, sem arab bűnözők, sem arab terroristák részéről, sem románok, sem cigányok, sem román cigányok részéről, hanem ez a fehér bőrűnek látszó kimosdatlan román – hadd mondjam ki – állat mindet übereli. És mivel benne ül saját fertőjének megülepedett és berohadt, penészes lelkű mocskában, ebben ült egész élete során, ezért nem is fogja megérteni soha a különbséget, hogy egy kocsmai alkoholista akármekkora leépült bunkó, akkor sem árad belőle olyan meggyőzően a sötét mélybunkóság, amennyire pár szó után az ember azonnal levágja, hogy ennél a Szűcs Olgánál a legritkább állatfaj egy díszes példánya röffent és böffent elő az Internet zegzugos disznóóljából, szanaszét fröcskölve trágyaokádását, jó alapos multikulturális nemzeti ürüléknyomokat hagyva.

Mintegy mementóját annak, miért nem akarnak a nyugatiak semmiféle bevándorlót az ő hazájából, Ázsiából.

Szűcs Olga példáján is látszik, hogy aki született bunkó tahó, abból sem Németország, sem a nyugati dőzsölés és gazdagság nem tud a legocsmányabb disznónál nemesebb állatfajt nevelni. Kultúráját őshazájából hozta és át is telepítette azt Németországba. Egyébként igen közel a bevándorlásról és a terrorizmusról szóló francia és belga határhoz, ahonnan amolyan szűcsösen buggyantak át a franciaországi rekorder tömegmészárlások muzulmán elkövetői is, közös disznóröfögésre.

szucs_ferenc_roman_magyar_minoseg

Szűcs Olga, a hónap rekordbunkója, aki egyszerre büszkélkedhet romániai, magyarországi és németországi aranyérmével, a dokumentumok szerint 2013-ban házasodott össze a képen látható Szűcs Ferenccel. Hogy miféle romániai trágyarakás gusztusa lehet ennek a Szűcsnek, legalábbis nagy vonalakban nem szorul túl sok találgatásra. Az biztos, hogy egészen ritka disznót talált magának, és nagy lehet az ínség, hogy minden disznók legutolsóbbika is az egyetlen drágakőként fénylett. Bár így – nem nagy nemzeti büszkeségünkre – még inkább tetten érhető, hogy miféle fajta az, amivel németek összeállni nem hajlandók, akkor sem, ha sok százezer választható német veszi körül a romániai liberális, buzizó és szájával fosó ázsiai mélymagyart.

Hát az fix – kissé bővítve a régi mondást -, hogy úrnak, de rekordtahónak is születni kell.

Értjük már, többek között miért nem akar Németország lakossága keleti – az osztrák és a német diplomáciában a magyarokra és a románokra, ukránokra stb. használt kifejezéssel élve – ázsiai bevándorlót?

Ami egy ázsiai Szűcs Ferencnek feleség, az a német tisztaságban csak ázsiai putri és mélyen bűzlő, posványos, gennyes pöcegödör.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 december 18..

Egy hozzászólás to “A hónap legtahóbb civilje megint balliberális. A neve Szűcs Olga.”

  1. Micsoda mázlista ez a Szűcsné! Ki ez a nő? Milyen mélyre kellett ásnod, amíg kikotortad? Szép a szája…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: