Verésre hívás Kálmán Olga-ügyben!

Szóljatok már ennek a liberálfasiszta kokott ribanc Kálmán Olgának, hogy a külföldi multinacionális cégek nem követhetnek el megtorlásokat magyar állampolgárok ellen, ha ama magyar állampolgárok bármiről, bármilyen véleményt képviselnek, és szorzatosan nem, amikor mint Ákos, a nők könnyű életének érdekében szólalnak fel!

Egy Kálmán Olgás, trágár balliberálfasiszta féreg hatására beszédstílust is váltottam a kokott ribanc Kálmán Olga ellen, továbbá ugyanaz a balliberálfasiszta MSZP-söpredék patkány meggyőzött arról, hogy az eddigieknél erőteljesebben kell fellépni a Kálmán Olga-féle hazaáruló és az emberi jogokat az ellenséges külföldi multinacionális cégek kénye-kedvének kiszolgáltató hazaárulókkal szemben. Ezért kihívok bárkit kamerák előtt felvett, vágatlanul publikálandó szellemi vagy fizikai párviadalra, aki szerint bármely amerikai vagy német multinacionális bevándorló cégsöpredék véleménydiktátor lehet Magyarországon, és bárki magyar állampolgárnak bosszúk és megtorló akciók ellenében megszabhatja, miről, mi lehet a véleménye.

Ezen a számon lehet keresni, és Pesten a szellemi vagy fizikai bunyót és becsületbeli agyba-főbe verést bármelyik nap lerendezhetjük: 30/919-6386.

A jelige: Kálmán Olga tetves ribanc.

Még sosem mert egyetlen esetben sem jelentkezni, egyetlen nyamvadék, genetikai torzó gyáva hazaáruló gerinctelen szarházi sem. MÉG SOHA, EGY SEM!

Előzmény cikkek:
1. Ákos csúcsbotrányáról ítéletet mondtunk (Cikk: Molnár F. Árpád)
2. Kálmán Olga: te egy beteg illiberális, intoleráns kirekesztő senki vagy (Molnár F. Árpád blogbejegyzése)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 december 18..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: