Gyurcsány politikus idiótája nácizása után itt a következő barom: ez meg zsidózik

Örök feledhetetlen botrányként értékeltük, hogy Gyurcsány Ferenc tehetségtelen kitartott csicskája, szabo_zoltan_dk_zoltai_andrea_betegekSzabó Zoltán volt országgyűlési képviselő, DK-politikus Zoltai Gusztáv lányával, Zoltai Andreával fasisztázott és nácizott ellenem, amikor azzal a cikkel szembesültek, hogy az általuk fasisztának nevezett Jobbik Magyarországért Mozgalom nevű pártról erősen kritizáló blogbejegyzést írtam. Klikk a bejegyzésre!

Hogy asszociáltak arra egy ilyen cikkből, amiben megvetem a fasizmust, hogy akkor fasiszta és náci vagyok? Úgy, hogy ez a nácizó ösztönbanda ugyanolyan primitív, ostoba és összeférhetetlen, mint a túlsó (azonos) szélsőoldalon a szélsőjobboldali nácik. Azaz ne keressünk értelmet ösztönállatokban.

Most itt egy következő retardált. Ez meg ennél a cikkemnél röffent be a Facebook-oldalamra ellenem zsidózni. A cikk címe, amire ráröffent az idióta: A Telekom-maffia a demokrácia botránya! (Megszólalt a bennfentes!) Értékelése alapján zsidó vagyok, és ez minősítő, ugyanis zsidónak lenni azt jelenti: sátáni, bűnös fajú, alávaló, söpredék. Fajilag jelenti ezt. Mert a zsidó az fajilag ilyen.

Hol a logika abban, hogy egy a magyarokat lehúzó – jobboldali terminussal fogalmazva – “idegenszívű” multinacionális ezermilliárdos cég, mint a Deutsche Telekom egy ténytanú alapján történő általam leleplezésére indult be a DK-színvonalú nettó náci marhája? Ott, hogy a két szélsőség – a DK-s ultra és az önmagát díszmagyarként definiáló, szintén idióta ultra – között semmi meghatározó különbség nincsen: mindkettő kritikátlan, paranoid pszichopátiás, a racionalitást primitív ösztönökre cserélt szerencsétlen flótás, népük és nemzetük szégyene. Ez a Varga János is a magyarság selejtje, ahogyan Zoltai Andrea meg a zsidóság selejtje. Mert selejt és legutolsó minden nép közt akad.

Az ellenem zsidózó idióta tehát varga_janos_facebook_profilfito_naciVarga János néven, a mellékelt profilképpel, ezen a Facebook-címen dagonyázik, mint Szabó Zoltán és Zoltai Andrea a túlsónáci disznóólban, mely minőségileg ugyanakkor nem mutat számottevő különbséget a kuruc in fos leghülyébb nácijaihoz képest.

A zsidózó idiótának – aki büszke arra, hogy magyar, és definíciója szerint egy díszmagyar ilyen barom, tudatlan, retardált és idióta, mint ő – a Facebook-oldalamon kapásból a következő választ adtam:

János Varga : Hú, de buta vagy, mint a tök. De nézzük akkor zsidó szemmel, felőled. Akkor ez a helyzet: Molnár F. Árpád a sok hülye magyar között értelmes zsidó, aki a sok hülye magyar helyett leplezi le a német százmilliárdos multi hülye magyarokat, bűnszervezetben kifosztó maffializmusát. A zsidó Molnár a hazai otthonvédelem első 5 személye között volt mindig, számtalanszor hurcolták el erőszakkal fogdákba és indítottak koncepciós pereket ellene, mert a sok hülye magyar helyett ő volt kénytelen kimenni a hülye magyarokat védeni a kilakoltatások elől. A zsidó Molnár F. Árpád hosszú esztendőkön át minden hozzá fordulónak, saját költségen, ingyen segített bármiben, amiben gondjuk volt. Nem válogatott köztük, bárkinek, aki kérte. A jogi tanácsoktól kezdve a jogvédő ügyvédeken át, az otthonvédelemig, cikkekig, feljelentések, bírósági beadványok megírásáig stb. bezárólag. A zsidó Molnár F. Árpád készítette el közben minden magyarok első HAARP-ot és elmeprogramozásokat leleplező filmjeit.

Jó is, ha az ember zsidó, mert akkor megláttatik, hogy 10 millió magyar között a zsidó végzi el azokat a feladatokat becsülete és esze folytán, amikre az impotens és hibbant, foteljából ugató, röfögő, mocskolódó goj, azaz állat magyarság nem képes.

Így gondoltad a zsidók megbélyegzését? Mert akkor ha megszakadsz, sem fogsz a zsidók poros lába nyomába sem érni, soha, semmikor.

Bár – mondhatná náci fajtád – minden magyar ilyen volna, nem lennétek ilyen hitvány, nyomorult népek, az Európai Unió demokratikus és emberjogi sereghajtói, akiktől szégyennépként tőletek vitték ki saját politikusaitok a világ legnagyobb arányában az adót is. És ezért is a cigányokat, meg a zsidókat okoljátok, miközben 10 millió magyar lakik az országban, és ez a 10 millió magyar választja saját kifosztóit, ez a 10 millió nem képes semmiért ellenállni, tüntetni, ennek a 10 millió magyarnak a magyar rendőrei ezrei verték és lőtték szét a fejüket 2006-ban, magyar ügyészek bűnöznek, magyar bírók ítélik el őket, magyar rendőri osztagok vonulnak fel a sok hülye magyar kilakoltatására, és magyarokat hurcolnak el, magyarokat ítélnek el hamis vádjaik alapján.

Helyesebben zsidókat is. Mert a magyar bűnözés gyűlöli a becsületes zsidókat, akik kiállnak a mocskos magyar fajtájáért. Mert a magyar kőbunkó tahó és paranoid nép. Így gondoltad, fajára büszke aljmagyar?

Hát, mit ne mondjak, melyik lengyel, cseh, francia, zsidó, belga, svéd, dán, norvég stb. akarna magyar lenni? Azért, hogy ilyen hülye legyen és az EU 28 tagállamának hitvány, moslékot okádó utolsója? Ocsmány kilátás lenne nekik magyarrá válniuk, te fajtád szégyene és mintapéldánya.

Zsidó szemmel: és még stílusod sincs, szüleid sem tanítottak meg a legelemibb viselkedési szabályokra sem. Maffiát lepleznek le, ami kifosztja a fajtád, erre beesel magyarkodva, mint egy disznó, moslékot okádsz idegen helyen, és olyan minősítéssel, ami nem csak rád és szüleidre, meg utódaidra, de egész fajtádra szégyent hoz. Otthon nem tanította meg senki, hogy ha valahová megyünk, ha bármi nem tetszik, ténybeli állításokra ténybeli, értelmes válaszokat adunk, pontról pontra, és nem röfögünk zsidózva, mint egy idióta? Te hol tanultál olyat, hogy zsidónak, dánnak, svédnek, franciának vagy indonéziai őslakosnak lenni szégyen? Ennyit tudsz hozzáfűzni ahhoz, hogy kilopják egész fajtád szemét? Ezt nevezitek ti magyarságnak? Legutolsónak és leghülyébbnek lenni mindenben?

Ha szerinted a zsidó olyan, mint én, akkor van miért földre rogynod és imádnod a zsidót, könyörögve az Istenhez, hogy ne legyen e népnek olyan szégyene, hogy 10 millió hitvány magyar közt az a pár zsidó termeli ki genetikai hátteréből, hogy képes 10 millió magyar fölött tündökölni.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2015 december 22..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: