Örülnek a ballibek is, hogy a csicskafaj fölösleges közmunkában robotol nagyuraik röhejére és közmegvetésére

A balliberálisok is boldogok, hogy a XXI. századra a nép milliói fölösleges csicskamunka féreglétre jutottak. Mint valahogy ekképp elhangzik: így legalább elfoglalják magukat. A tetű kis köcsögök…

kocsogok_text

Na, a söpredék köcsög féregnép, adjunk már nekik mi, néppénzen parazitáskodó öltönyös arisztokrata tetvek valami fölösleges földtúrni valót, nehogy már nyugalomban éljenek tőlünk, vérszívó tetvektől, és nehogy már a családjaikat neveljék, vagy tanuljanak otthon, előadásokon vagy az Internet előtt! Szemét népség… A kurva anyjukat, de utálom a magyar népet… Na, húzás ki a milliárdokért felújított, aztán kínunkban újra és újra felújított parkokba pöcsögtetni a semmit, tetű, gerincét és minden tartását és tisztességét vesztett magyar csicska nép!

Feudalista nagyurak csicska jobbágyai hadd gürizzenek fagyban és gutaütéses hőségben. A XX. század ’30-as, ’50-es éveitől, és még a ’80-as években is azt tanították, hogy 2000-re olyan fejlett lesz a technika a Földön, hogy az emberek hetente 8-20 órát kell csak dolgozzanak. Így képzelték a világot, mielőtt a mostani baloldali és jobboldali, csicskáztató, néppénzen eltartott burzsoá pártok be nem estek féreg disznókként a világ parlamentjeinek disznóól kapuin. A technika – amit eleink és gyermekkorunkban felnőtt tanáraink (akkor még voltak tanárok) megígértek – meg is érkezett, csakhogy  vele betódult kocsmaféreg baromként a mindent elborító, totális állami bűnözés is, így ma már éhbérért, minden megbecsülés nélkül, csakazértis fölösleges és pénzrabló, az emberi élethosszt radikálisan lecsökkentő söpredék munkát végeztetnek a politikusokat eltartó csicska söpredék, buta, gyagya, csórikám tetű kis geci lakossággal.

Csicska nép. Hogy kezük-lábuk száradjon le, hogy a rák egye ki a belüket! Neeem???!!! Szemét köcsög népség!!!

Na, azért mondom. Végbélsárnak klotyóban a helye. Úgyhogy tudd, csicskafaj, hol laksz; takarodj vissza a budiba!

Hitler is azt mondta, amit a politikusok tesznek a világ leggazdagabbjainak propagandáját fújva. Úgyhogy kotrás dolgozni, dolgozni, dolgozni! Ingyenélő söpredék! Még a végén nem tudják magukat elfoglalni! Népnevelést a sok hülyének! Majd mi, gazdagok megmutatjuk ennek a sok büdös parasztnak! Majd mi, gazdagok, akik a nép pénzéből élősködünk, megmutatjuk ennek az ingyenélő, munkakerülő, söpredék lusta népségnek!

Miközben (bru-ha-ha-ha-ha) elintéztük vérgazdáinknak, a világ leggazdagabbjainak, hogy az Emberiség vagyonának 99 %-a az 1 % leggazdagabbak kezébe kerüljön. És ahogyan pár hete vagy maximum 2 hónapja még a legburzsujabb oligarcha bankárnyaló ATV-ben is bemutatták a horrorstatisztikát erről: ez az arány továbbra is az 1 % felé tolódik, a 99 % egyre elképesztőbb vesztére!

Úgyhogy összefogjatok, bal- és jobboldali pártok, és hajtsátok ki ezt a mocskos söpredék büdös paraszt magyar csóró népséget az utcákra, hogy ott dögöljenek meg!

Hú… mi is úgy gyűlöljük ezt a népet, azt sem tudjuk, mit találjunk már ki ellenük, miközben véresre hízzuk a seggünket, és öltönyeink nettó fasiszta DK-s és MSZP-s súlya, a benne felhalmozott luxusanyagoktól oly’ nehéz(!), de oly’ nehéz(!), hogy csak a vastag bőr a pofánkon és testünk egészén miatt van az, hogy nem szakasztja le csontig a húst!

Az ATV-ben Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének (MÖSZ) elnöke, a rabszolgamunka köcsög rendszer közmunkás söpredék rendszerének – ATV-vel közös – boldog öltönyös híve, a fideszes burzsoázia imperialista feudális tetűrendszerének másik szócsöveként pedig az ATV, ebben a 3 perces gyönyörriportban:

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 január 10..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: