Az iszlamizáló balliberálisok a zsidóság ellen folytatnak folyamatos fasiszta uszítást

A BALLIBERÁLISOK IZRAEL ÉS A ZSIDÓSÁG NEVÉBEN FOLYTATNAK HAZUG ÉS FASISZTA HÁBORÚT EURÓPA MINDEN NÉPE ÉS NEMZETE ELLEN.

Izrael és a zsidóság többsége világszerte kezdettől ellenezte, hogy arabokkal és iszlamistákkal árasszák el Európát, de a magyar balliberálisok és az Európai Unió iszlamista- és terroristagyáros uszító parazitái kezdettől úgy állítják be, mintha Európának az iszlámmal való végleges amortizálása, szétzilálása és tönkre tétele zsidó faji elkövetés lenne. Kifejezetten úgy hívják fel erre a figyelmet, hogy aki nem pártolja Európa muszlim tönkre tételét, az a zsidóság ellen gyűlölködő rasszista, antiszemita, fasiszta és náci, mert a zsidóság teljes mellszélességgel akarja és követeli Európa muzulmánokkal való tönkre tételét, ahogyan ők, a balliberálisok.

Csakhogy ennek is pont az ellenkezője az igaz! Izrael kezdetektől megtagadta a féreggé züllött balliberális patkányhorda agresszív és nácizó követelőzését, és kezdettől kifejezetten azon az állásponton voltak, hogy Európába ne ömöljön be az iszlám! Hanem az iszlám maradjon Európán kívül, mert ők nagyon jól tudják, mit jelent az arabosítás és az iszlamizáció!

Akik pedig Soros Györgyöt megnevezik, mondván – amit Soros még csak nem is titkol -, hogy pénzeli Európa iszlamizációját, azokra ez a felforgató, hazug és rosszindulatú, a zsidóság elleni gyűlöletet hegyekig gerjesztő balliberális politikai és ATV-s médiasöpredék rögtön antiszemitát és zsidógyűlölőt kiált, kihasználva, hogy Soros György zsidó, ezért Soros származását az egész zsidóság elleni uszításra és gyűlöletkeltésre fel tudják használni! Miközben ezek a balliberális csürhék maguk a zsidóság elleni gyűlöletkeltés sok éve perdöntő eszközei, és arabosítás, világtörténelmi iszlamizáció és összes következményei terén is úgy csúsztatnak, rágalmaznak és hazudoznak össze-vissza, mint a vízfolyás, ahogyan a migránsügyek voltaképp összes részletében és teljes rendszerében ezt teszik.

isis_textOcsmány egy gyűlöletgyártó fasiszta, Európa népeivel szemben kifejezetten rasszista és náci fajtává züllött a balliberális, és nem maradt már mögöttük sem Izrael, sem a világ zsidósága, sem Európa népei és nemzetei, mert mindezek Európa muszlim tönkre tétele ellen voksoltak; hanem ezek a balliberális szörnyek ma már szinte az egész Emberiség ellen folytatnak háborút, céljuk pedig a nyugati világrendszer kijavíthatatlan, gyógyíthatatlan és irreverzibilis amortizálása, lezüllesztése és soha nem látott iszlamista pusztítása.

A balliberálisok ellenzék létükre – amiben régen még a retardált áruló pártok is felemelkedtek – olyan rosszindulatra, megbízhatatlanságra, hiteltelenségre és közmegvetésre tettek szert, olyan rendkívül mélyen vert gyökeret bennük az Európa minden népe elleni rasszista és fasiszta gyűlölet és rosszindulat, mocskos hazug terrorista céljaik érdekében olyan gátlástalan hazudozással használták fel Izrael nevét és a zsidóságot, hogy ellenzék létükre az újkori magyar történelem legocsmányabb és legundorítóbb férgeivé züllöttek, és még Orbán Viktor ellenségei és a balliberálisok jelentős, a kétharmadot ismét biztosított tömegei is Orbán és a Fidesz mellé sorakoztak fel.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 január 15..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: