Havas Henrik arról beszél, hogy titkolni kell a kölni muszlim hordák tömeges gaztetteit?!

Ide is kiírom, ne csak az ATV youtube-oldalán jelenjen meg, mert az ATV mindent, ami tudásból és értelemből, meg szakértelemből fakad, olyan mániákusan betilt, mint amikor 2006-tól ásták meg a teljes balliberális banda történelmi bukását az össze-vissza hamisításokkal és össze-vissza hazudozásokkal. Tehát:

Ez most micsoda?

Ez most micsoda? Ha afrikait ölnek, akkor abból lehet tömeges vérengzés. Ha németet erőszakolnak vagy gyilkolnak, abból jobbára maximum tüntetésecske, mert az északi népek kolerikusak és nehezen motiválhatók agresszivitásra. Ezért megérdemlik, hogy tudjanak arról, hogy az ellenségeik miféle népeket ömlesztettek mindenféle hazugsággal Európába, a nyakukra és azok mit művelnek, valamint mérget vehetnek rá, hogy miket fognak művelni, amíg Európában ekkora létszámban lesznek. Havas Henrik nyilván elfelejti, hogy attól a katasztrófától, amit előidéztek, többé nem szabadul meg Európa, és ha ezt azok, akik a hírhamisításokkal és nácizással, meg fasisztázással, a békés és okos nyugati népek elleni gyűlöletkeltéssel és uszítással okozták, akik mindezt a katasztrófát előidézték, igyekeznek eltitkolni és hamisítani, akkor a következménye az lesz, hogy még inkább a velük rivális pártok fognak megerősödni (megtörtént eddig is), a hírhamisító médiumokat pedig lábtörlőnek fogja használni a lakosság, és azokhoz a médiumokhoz fordul, amiket ezen hírhamisítók eltitkolnak, elrejtenek, betiltanak, kicenzúráznak, kiretusálnak.

Van olyan is, hogy a média felelőssége, és a média megszabja, mit mutathat be a lakosságnak, a média hallatlan nagy eszére és sosem létezett tisztességére, sajtóetikájára és becsületére hivatkozva. Az ilyen népnevelő cenzúrák helye pedig a diktatúra. Ahogyan a szocialista rendszerben volt, és ahogyan az arab diktatúrákban van. Mi viszont liberális demokráciát akarunk, hírhamisítók és a népet hülye gyereknek lenéző imperialista, iszlamizáló felforgatók nélkül. Nem kellenek olyanok, akik tervezetten, szándékosan, tervszerűen, folytatólagosan betiltják, eltitkolják, kitörlik stb. a mindezen eseményeket előre bejelentett szakértőket, nemzetbiztonsági és biztonságpolitikai zseniket, és helyettük felforgató komplett idiótákat és utolsó gerinctelen gazembereket ültetnek, akik tönkre teszik és lelakják egész Európát, az EU-t történelme legsúlyosabb és most már soha meg nem szűnő válságába döntötték, és azt követően is, hogy minden, amit előre bejelentettünk, folyamatosan valóra vált és ez soha, de soha, de soha nem lesz másként(!), azt követően is tovább próbálkoznak és vágtatnak, ahogyan mondtuk betiltott szavainkkal, vágtatnak neki a betonfalnak, ahol szétfröccsennek. Mert soha esélyük nem volt semmi, és feltétlen harakirit és öngyilkosságot hajtottak végre, és ez így is marad eztán is.

havas_henrik_titkold_a_muszlim_terrortÉs ezt is meg fogja tudni mindenki, mert a sivatagiak feltétlenül, de feltétlenül okozzák, hogy ez ezt követően se történhessen másként! Hanem mindenki, aki az európai népek és Európa biztonsága és nemzetbiztonsága ellen voksol, feltétlenül, de feltétlenül bukjon(!), és feltétlenül azok győzzenek, akiket ellenségeinek tekintett: azaz akik tudták és elmondták, mik fognak történni Európa iszlamizálásával!

Aztán a felelősségre hivatkozó hírhamisítás-rengeteg következményeire jelennek meg olyan zöngék, amik ma is (aki rákeres az interneten), ilyen címmel: Simicskó Istvánnak nyugati iszlamizáló bűnözők felderítésére vagy likvidálására. [KLIKK!]

És ott sorolva aztán a hírhamisítók által eltussolt tények arról, hogyan ömlöttek Magyarországra és jártak onnan nyugatra, meg vissza Magyarországra, meg ismét nyugatra a muszlim terroristák. Miközben a pánikgyárosok és terroristagyárosok elárasztották egész Európát a terrorizmussal és a MEGSZÜNTETHETETLEN, most már örökké tartó háborúsággal, elégedetlenséggel, frusztrációval, konfliktussal stb.

De hiszen ezt is előre megmondtuk mi, a betiltottak!

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 január 15..

Egy hozzászólás to “Havas Henrik arról beszél, hogy titkolni kell a kölni muszlim hordák tömeges gaztetteit?!”

  1. Szerintem nem kell annyira rettegni, pár millió arabtól, az 550-milliós EU-nak! Ők is békét akarnak Mi is! Élni! Ennyi. A BÉKE élménye nagy dolog! Ezért gyalogolnak több ezer km-ert, innen is el menekült már több millió magyar! A legjobbak ÉS az új hazájukban jól élnek vagy ha akarnak vissza jönnek!
    Üdv Joskaba1

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: