Kövér sorkatonaságot szeretne. Én meg elmondom, hogy lesznek a terroristák.

Fodor Gábor (Liberálisok) megosztott a Facebook-oldalán egy hírt arról, hogy kover_laszlo_bajusz_haromszogKövér László házelnök (Fidesz) visszaállítaná a sorkatonaságot. Fodor Gábor a következő megjegyzését biggyesztette a cikk elé: “Elképesztő! Pedig azt hittem, Kövér már nem tud mivel meglepni.”

Nagyjából végigolvastam a cikket, és Fodor oldalán a következő kommentárt fűztem hozzá (mindezek alig több, mint pár perccel ezelőtt voltak):

“Kövér László, úgy látszik, kevesli a külföldre menekült magyarok sok százezres létszámát. A mai lakosság tetemes hányada nem tűrné, hogy ingyen büntető közmunkás csicska söpredék sorkatonai szolgálatra hívják, amit jelentősen fokoz az is, hogy a nép érzi, hogy az egyébként sem sorkatonaság, hanem egy párt szolgálata, szeszélye, oligarchák kénye-kedve miatt történik. Aki életre való, a sorkatonaság elől úgy lelépne külföldre – minimum a sorkatonaságtól való mentességig -, mint a huzat. De ilyen nyilatkozatok, mint Kövéré, egyébként is olyan szinten fokozzák az amúgy is történelmien mély rossz hangulatot, hogy egy-egy ilyen nyilatkozat ugyancsak triggerel sokakat az ország teljes elhagyására.

Én az oligarcháknak csicska közmunkás fajt is lenézem, hogy ez a hitvány nép ennyire elveszítette minden tartását és becsületét. Azokat is rendkívül mélyen lenézném, akik képesek lennének, mint a birka barom, sorkatonának bevonulni, mint a birkák, mint a marhák, párt-vezényszóra. Miféle ember az olyan?

Egyébként is tök impotens nem csak ez az ország, de az egész nyugat. Pl. aki katona akar lenni – úgy értem, valódi, tehát nem ilyen laktanyába vetett ingyen közmunkás csóri söpredék -, az hiába jelentkezik bármely nyugati állam lakosaként, hogy harcolni akar valamelyik külföldi, arab vagy bármely más fronton, nem engedik, hogy férfi legyen. Annyi adminisztráció, nyavajgás, szűkölés, burzsoá piti nyöszörgés jár vele, és olyan keveseknek sikerül, hogy a nyugati lakosság életre valóbb része egyszerűen kimegy külföldre, és beáll valamelyik nyugattal szembeni terrorszervezetbe. A nyugathoz úgysem engedik beszállni, de pl. az Iszlám Állam szívesen és készséggel várja hős, bátor és erős fiainkat és lányainkat. Ott megkapják a tiszteletet, a barátságot, a testvériséget, a férfiasságot, a kiképzést, az erőt, a megbecsülést, és mehetnek harcolni a testvérekkel, egymás hátának feszülve, közösen, szolidaritásban egymással jóban és rosszban. Nem nyugati impotens kínlódás, szűkölés, tötyörgés, pöcsözés, adminisztrációs döglődés, aztán elutasítás. Egyszerűbb beállni az ellenséghez.

Ez a hálátlan, céltalan, tróger nyugat úgy gyártja a céltalan polgári lakosság millióit – akik egy része ezért sorban a nyugat ellen fordul, egy részükből meg harcedzett, életre-halálra kész terrorista lesz -, mintha ezt a hibbant nyugatot – országról országra – erre készítették volna fel.

Ha az ember meg arabnak született, akkor mégis mi a fenét kezdjen ezen az impotens, kizsákmányoló söpredék nyugaton, amikor saját fajtársai között megtalálja a családot, az életcélt, nyer becsületet, gerincet, megbecsülést, célt, tartást és erőt, és máris érzi, hogy több bármely médiában futtatott senkinél és kizsákmányolónál.

Nem azok betegek, akik terroristának mennek, hanem azokban van súlyos tartáshiány és férfiatlan nyápic impotencia, akik nem értik, hogy nyugaton hatalmas tömegek számára ez az egyetlen választás egy élhető életre.

De még milyenre!”

angela_merkel_zombie_cdu_deutsche_telekom_telekom_hungary

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 január 16..

Egy hozzászólás to “Kövér sorkatonaságot szeretne. Én meg elmondom, hogy lesznek a terroristák.”

  1. Egy nagyon primitív megjegyzés részemről: zsoldos hadsereget kellene felállítani, de kizárólag migránsokból. Nem lenne drágább, mint szétlopni Magyarországot. Nekik kellene megadni “mindent” ami szükséges egy ilyen szervezet fenntartásához. Őket nem is kellene “oktatni,tanítani” mivel egy elvetemült mindenre képes csoport. (Az oroszok is itt voltak ideiglenesen (25év) megszoktuk őket is)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: