Fehér Adrienn és pszichopata tenyészete találgatja, ki fizet le, hogy másokért teszek

Segítsünk Fehér Adrienn antiszocális és bűnöző alkatú paranoid pszichopata és nettó elmebeteg fasiszta ismerőseinek és barátainak, mert Fehér Adriennel közösen találgatják (köztörvényes módon (Btk. 226. és 227. §)) Fehér Adrienn Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/adrienn.feher.8), ki fizet le azért, hogy a hozzánk fordulók tömegein sok éve segítünk. Mert az meg hogy lehet, hiszen ők csak moslékot okádni és hamisan vádaskodni, meg rágalmazni tudnak, olyan köztörvényes baromságokat összehordva, amiktől minden normális és jóérzésű embernek a gyomra felfordul. Pedig az lenne a helyes, mint jergel_attila_feher_adriennFehér Adrienn mélymagyar alpári disznóköre, hogy a jót gyűlölve, az igazat lefizetett árulónak, a hazaáruló és paranoid, kötekedő és összeférhetetlen szociopátiát és disznóürüléket tisztaságnak kikiáltva, herékként és ingyenélő vérszívó parazitákként kötekedjünk, mocskolódjunk és rágalmazzunk, hamis vádakkal. Mert akik nem hajlandók a röfögő, kötekedő, here, parazita és vérszívó vámpír disznómagyar életmódot élni, mint pusztában tengődő barom a vágóhíd árnyékában, azok gyanúsak, és nem is kollaboránsok, hanem lefizetett árulók!

Na, erre az elmebeteg disznóbaromságra köpjön valaki nagyobb paranoid pszichopátiát, ha Fehér Adrienn oldalánál és baráti körénél is alávalóbbra tud süllyedni, arról hallucinálva, hogy a magyar attól dicső, ha ilyen ocsmány, undorító, kötekedő és paranoid skizofrén elmebeteg, minden magyarok árulója és összeférhetetlen, gyűlölködő ellensége.

Tehát segítsünk már ennek a kötekedő, összeférhetetlen, magyarkodva acsarkodó, gyűlölködő és mocskolódó pszichopata tárgyadomb paranoiás beltenyészetnek, megfejteni Fehér Adrienn által feltett kérdést, ki fizet le engem, amiért nem vagyok én is utolsó féreg, és a szart nem emelem magasba, kiáltván, hogy ímhol, csak utolsó féreg szarként magyar a magyar! Adjunk pár tippet a leggyakoribb magyarbarom elmebeteg agymenésekből, milyen elmebeteg paranoid ökörségeket okád fel a magyar, ha annyi esze sincs, mint egy disznók közt átvágott torkú és disznók által féreggé taposott tyúknak:

Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Moszad, NBH, KGB, CIA.

Ezek a leggyakoribb hamis vádak, amikor here és ingyenélő senki tajtahó ugarbirka barom pszichopata magyarok – a kuruc in fos szellemi, kulturális és morális minősége (öntitulusuk szerint a korlátlanul magyar) – összeröffennek, magyarságuk disznótenyészet és hazaáruló féreg mivoltát, mint valami dicsőséget és a magyarság magasztosságát igazolandó, örök szégyenükre, megvetésükre, portfóliójukra és féreglétükre hangoztatni.

De Fehér Adriennek és korlátlanul magyar disznótenyészetének igaza van! Nevezzük ezt magyarságnak! Ahogyan a kuruc in fos is elérte, hogy aztán az ő minőségüket hívta a világ a magyarok szellemi és kulturális, valamint erkölcsi minőségének! Tanuljátok meg – hangoztatták a kuruc in fososok és a hangoztatták világszerte a korlátlanul magyarok célba ért propagandáját -, hogy ennyi a magyar és semmi több! Ami több, az már ellenség!

Akarsz még magyar lenni? Kell neked ez a szégyen és letörölhetetlen, örökre kiható gyalázat? Vagy azt mondod: ezek nem magyarok, semmi köze az ilyen áruló szeméttelep paranoid és kritikátlan bűnöző disznótenyészetnek ahhoz, ami a magyarságot – velük ellentétben – meghatározza!

A magyarság alsó-disznótenyészetét Fehér Adrienn néven kezdte egy másokkal való kapcsolatait botrányokra botrányokat halmozó Facebook-felhasználó, ahol Fehér Adrienn – disznótenyészetének megadva az ugarmagyar tajtahó legalsóbb baromlét kezdő sebességet, a törvény által büntetendő Becsületsértéssel/Rágalommal kezdve – egyik pillanatról a másikra maradéktalan teret biztosított a Büntető törvénykönyv (Btk.) 227. §-a értelmében Becsületsértésért 1 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, a Btk. 226. §-a értelmében, Rágalmazás miatt 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő köztörvényes kocsmaalkoholizmusnak, kuruc in fos szintű és szellemi-erkölcsi minőségű ugarbarom magyar disznókuplerájt alkotva saját házából és portáljából.

Hamar el is érte különben, hogy kizárólag röfögő disznók érezzék úgy, hogy nekik ott bármi keresni valójuk akad, mindenki más pedig undorát és mélységes mély megvetését kifejezve keresett meg privát levelekkel és telefonon, mert gusztusuk és minőségük nem tette lehetővé, hogy ilyen rosszindulatú, mocskolódó, köztörvényesen hazudozó és rágalmazó disznótelepre betegyék a lábukat.

Molnár F. Árpád Facebook-oldala: https://www.facebook.com/molnarf.arpad.eli
Telefonszám: +36/30/919-6386.

molnar_f_arpad_eli_kilakoltatason_text

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 január 18..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: