Ha egy nő kevesebb ruhában van, nem jelenti, hogy meg lehet baszni (Araboktatás nyugaton)

A tévében most volt egy műsor többek közt arról, hogy – a nőjogi megszállottak haverjait – a sivatagi bevándorlókat arra oktatják Nyugat-Európában, hogy az, ha egy európai nőn kevesebb ruha van, nem jelenti azt, hogy meg lehet erőszakolni.

Közben a zombie_girls_textnőjogi megszállottak hajráznak a barbárok beömlesztéséhez és szó szerint gyűlölettel, hisztériásan ugatják az európai férfitársadalmat, mocskolva és gyalázva Európa férfi társadalmát, hogy nem biztosítják a nők jogait itt, azon a kontinensen, ahol a legtöbb joga van a nőknek a világ összes kontinense közül.

Azaz mi, európai férfiak vagyunk a leginkább felvilágosultak és a legtoleránsabbak a világ minden kontinensének férfitársadalma közül.

De mióta a nőjogi őrültek a migránsok Európába ömlése óta soha eddig nem látott skizofréniás tébolyba zuhantak, határozottan meg kell kérdeznünk:

Normálisak ezek?

Nőbaszó és nőgyilkoló sivatagi bevándorló haverjaik, a nőjogok legfőbb ellenségei és legfőbb támadói és gyűlölői a Földön közben végigvágtatják Európa országait, mindenütt futva nekirontva a rendőrségnek, a nőjogmániás nőjoggyilkos skizofrének szerint pedig azért, mert az életüket mentik. A skizofrén nőjogi őrültek szerint életüket mentik, amikor 6-8 európai országon köztörvényesen átvágtatnak, mint a nőbaszó állatok, amikor pedig a jéghideg Finnországba és Dániába érkeznek, csak azért nem vágtatnak tovább, mert onnantól már a lakatlan hó és jég északi sarki birodalma van.

Normálisak ezek a skizofrén, minket gyalázó nőjogmániás tébolyultak, akik közben a nőbaszó és a világ leginkább nőjoggyilkos és nőgyilkos sivatagi barbárait védik? A világosságot sötétségnek, a sötétséget világosságnak nevezve, az édest savanyúnak, a savanyút édesnek, a jót rossznak, a rosszat jónak, a biztonságot gyűlöletnek, a gyűlölet népeit biztonságnak, a jogaikat védő európai társadalmakat fasisztának, a fasiszta sivatagi barbárokat gyámoltalan és védtelen, életüket mentő millióknak nevezve, helyesebben ugatva, mert ezek a nőjogok agyonbiztosításába beleőrült elmebetegek nem szólnak hozzánk, hanem ugatnak, mint a veszett kutyák.

Közben elő is fordul, hogy haverjaik, a no_kes_orult_no_mad_woman_knife_textsivatagi hordák közül azok, akik úgy vélik, nem adják meg nekik a kellő tiszteletet, azt leszúrják, agyonverik, félholtan is basszák, mint egy liberális, elmebeteg ringyót. Közben meg – mint Szilveszterkor szerte Európában – kiözönlenek az utcákra ezrével, és sorban kifosztják, megverik és megbasszák a nőket a nyílt utcán.

Normálisak a minket gyalázó női elmebetegek? Kérdem én: vajon elmebetegek ezek az elmebetegek?

Minden olyan nő, aki a nőjogokat követeli rajtunk, Európaiakon, elmebeteg? Mert úgy tűnik, hogy minden nőjogmániás sérült, beteg lelkű nő, aki a nők jogait gyűlölködve követeli, egyúttal totál elmebeteg arab- és iszlamistamániás idióta is.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 január 28..

2 hozzászólás to “Ha egy nő kevesebb ruhában van, nem jelenti, hogy meg lehet baszni (Araboktatás nyugaton)”

  1. Sujjos bűntetést rájuk mert nem tanulnak ezek semiből nekik minden megvan engedve azért erőszakoják a kislányokat is mert ezek a férgek nemtudják hovatartoznak mitkel méglenyelni tőlűk kikel őket toloncolni és tudatni velűk az okát pl.. hogy a nők egyenraguak a férfiakkal tisztelni becsűlni kel a gyerekeket megkűlönösen tisztelni és vigyázni rájuk

  2. Nem tudok sem női, sem férfi jogokról. Emberi jogról tudok – ami egyben szent kötelesség: Minden embernek joga van a saját életét megélni és kötelessége saját sorsát méltósággal vállalni. Ez az emberi jog. Asszonybaszás elleni prevencióul az összes menekülttábor falát Merkel anyu pornó – posztereivel kellett volna a migránsok beköltözése előtt kitapétázni. Mostanra még hóttmerev részegen sem lenne nemi vágyuk…hm….

    2016. január 28. 11:23 “Molnár F. Árpád blogja” írta, :

    > Molnár F. Árpád posted: “A tévében most volt egy műsor többek közt arról, > hogy – a nőjogi megszállottak haverjait – a sivatagi bevándorlókat arra > oktatják Nyugat-Európában, hogy az, ha egy európai nőn kevesebb ruha van, > nem jelenti azt, hogy meg lehet erőszakolni. Közben a nőjog” >

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: