Dabasi Tamás kapcsán a jogvédőket támadók patológiájáról

Dabasi Tamás eme nyilatkozatára (KLIKK!) sértegette a jogvédő vezetőt egy civil, ilyen szavakkal: “Valaki már pofán verte, hogy ilyen dagadt az arca ?” Erre Dabasi Tamás reagált smile-jellel, hogy netán “savanyú szőlőbe haraptál?” Azaz (értsd) magára ismert a civil Dabasi Tamás kritikájában?

Eztán hamarosan a szokásos magyar stílus következett a civil részéről: a jogvédő beletipor mások jogaiba, nem méltó arra, hogy mások devizaügyében tegyen (értsd: ne segítsen senkinek), buta, nem érdekvédő, hanem fekete lélek és egyebek. Mivel egy ennél kritikátlanabb, igazi Fehér Adriennes igénytelen ingyenélő idióta here a Facebook-oldalamra pofátlankodva Fehér Adrienn-szintű magyarröfögésbe kezdett ellenem is, ezért csak nem álltam meg, hogy ne reagáljak a dabasi_tamas_fkelnok_molnar_f_arpad_tenyfeltaroDabasi Tamásba belekötött civil, ráadásul devizás szavaira.

A magyarságban – és gondolok itt az ide klikkelve is analizált Fehér Adrienn-féle pszichopátiára – régóta megfigyelhető a teljes kritikátlanság. Amióta a magyarság sokra tartja magát, mint fajt, azóta meredeken süllyedt lefelé a társadalmi nívója is. És minél inkább lesüllyedt ez a nép, annál meghatározóbb jellemvonása lett a pszichopatákat diagnosztizáló kritikátlanság, érzelmi és ösztön-túlsúly a racionalitással szemben, az önlebuktató gerinctelen patológiás gyűlölködés, a bűntudat tagadása és hiánya, a hibákból való tanulás képtelensége (ezek mind a pszichopátia meghatározói), a belátóképesség hiánya, a józan ítélőképesség és az önkritika hiánya, viszont átvette ezek helyét az önpusztító és pszichopátiásan öncsonkító utálkozás és gyűlölet, amikor lényegében kikezdhetetlen személyeket is teljes önmegsemmisítéssel támad.

A pszichopata ugyanis rendellenes, törvényellenes és végső sorban civilizációellenes. Gyűlöl önmagával szembesülni, ezért mások erényeit hazug módon tagadja – mert a pszichopata megbízhatatlan és hazudik -, és hazug módon rágalmaz és mocskolódik. A pszichopata így próbálja mentesíteni magát saját bűneitől, és így próbálja meggyőzni a világot arról, hogy a nyilvánvaló sötétség, amit képvisel, az a világosság, a nyilvánvaló és utolérhetetlen erények pedig a sötétség. A pszichopata azért hajlamos ezeket a normális emberek részéről vállalhatatlan őrültségeket nyíltan hirdetni, mert pszichopátiájánál fogva annyira egomániásan akarja önmaga előtt is tagadni a tényeket, hogy elhiteti magával, hogy mindenki más olyan, vagy még hozzá képest is gerinctelenebb és ostobább.

Az igénytelen és hazaáruló patológiás Fehér Adrienn-jelenségre gondolva reagáltam Dabasi megtámadására a következő szavakkal:

“És miért kellene Dabasi Tamásnak vagy bárkinek a saját idejét, a saját pénzét olyanokra pocsékolni, akik gyalázkodással válaszolnak?

A pszichológia ismer olyan fogalmat, hogy “kiégés”. Erről azt fogalmazza meg, hogy azok a leginkább veszélyeztetettek, akik nagy lánggal égtek másokért, akik emberek megsegítéséért éltek, kényszerét érezték, hogy mindenkin segíteniük kell, ezzel pedig elegen visszaéltek, mocskot, rágalmat zúdítottak, a jóért elegendő rosszat kaptak, és a másokért való élet anyagilag szintén leterhelte vagy padlóra küldte őket.

Közvetlenül a társadalom passzivitását és a lakosság jóval szembeni rosszindulatát nevezték meg azon otthonvédő tömegek is, akik (messze-messze a zömük) végleg kivonultak az emberi jogokból. Szintén a jogvédőket végleg kiábrándító Fehér Adrienn-féle ingyenélő, gerinctelen júdási hazaáruló magyargyűlölő, nagyképű és rosszindulatú fasiszta magyar hozzáállás az oka annak, hogy mi is szó szerint leépítettük az ingyenes jogvédelem 95 %-át. Azaz 100 emberből 95-öt eltanácsolunk, és mivel nincs hova – mivel régóta mi maradtunk nagyjából az egyetlenek, akik ezért a szarmagyar fajért hajlandók tenni bármit -, ezért egyszerűen csak el. Csak elküldjük őket, de nincs kihez küldenünk, mert már nem maradt voltaképpen senki. És ennek nem mi vagyunk az okai, akik mindennel és mindenféle módon megpróbálkoztak ezért a jellemtelen, himpellér jergel_attila_feher_adriennFehér Adrienn-szintű moslék szájú szarmagyar gerinctelen söpredékért, hanem a magyar nép. A magyar nép életképtelensége, hitványsága, kritikátlansága, önkritikájának súlyosan pszichopátiás hiánya, gyűlölködései és rosszindulata. Nem a zsidók, nem a cigányok, nem a Rothschildok, nem a Rockefellerek, nem a bankárok, nem az Orbán-kormány, nem Gyurcsány vagy Bajnai, hanem a magyarok.

Dabasi Tamás is volt, hogy olyan devizahitelesekért tüntetést szervezett, amire elment a média – konkrétan mi -, és ott derült ki, a tüntetés ügyeletesét egy magában ott találva, hogy senki más nem ment el a tüntetésre. És ez általános, amikor az 1 millió 200 ezer devizásról van szó, akiket közvetlenül fenyeget kilakoltatás. Volt olyan devizás tüntetés is, amire – rajtunk, médián kívül – szintén egyetlen magyar ment el, akit a tüntetés ügyeletével bíztak meg, és aki – minden magyarok szégyenére – Ausztriából jött el, merthogy ott él és ott dolgozik.

Addig a Fehér Adrienn-féle korcs és szarmagyar Ocskai Pál-szintű barbár moslék állatok gyűlölködtek és röfögtek. És megtanultuk, hogy szarból sosem lett emeletes ház, a szar csak még szarabb lett. Mert gerinctelen, beszélni tudás helyett Fehér Adriennesen bugyborékoló fosból és állati ürülékből nem lehet palotát építeni, viszont érdemes lehúzni a WC-n, hogy az ember ne szarozza össze a tiszta, nemes, becses kezeket alsórendű állatokkal és állati ürülékekkel.

Az ilyen népbe ki az a bolond, aki nem törli bele a lábát? Tényleg a csak a legelszántabbak nem, akiknek valami genetikai hibájuk van, ezért próbálnak még mindig segíteni ezen a Fehér Adrienn-szintű szarmagyar fajon.”

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 január 31..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: