Amerikai burzsujpatkánypár kötekedett a gyerekgyilkos rendőrnő pártján

Az USÁ-ban élősködő morális rokkant idióta páros, laszlo_jakity_csajkas_edit_usaLaszlo Jakity és dugókocája, Csajkás Edit összes szava elmentésre került. Minthogy mindig, mindent elmentünk. Többek közt azért, mert tapasztalat, hogy akik gerinctelen férgek, egy másodperccel később is tagadnak és hazudnak, azt állítván, hogy soha nem írták, soha nem mondták. A pszichopátia eme és többi sajátosságairól sokszor írtam és beszéltem.

Miután az említett két parazita a Facebook-oldalamra tolta az amerikai zsíros burzsuj pofáját, hogy moslék stílusban kötekedjenek, és a magyar faj legaljaként azzal vádoltak, hogy Soros György lefizet, meg hasonló szarmagyar, elmebeteg marhaságok, idézem két hozzászólásomat csaknem szó szerint, ami ezért emlegeti Soros Györgyöt, és azért nyers, mert határozottan vallom: amilyen az adjon isten, olyan legyen a fogadj isten, és aki más oldalára betolja a retkes pofáját kötekedni, azt lábtörlőként, szar féreg fosként lehet kirúgni. Visszalapátolva ezen kritikátlan élősködő paraziták részéről hozzánk, jogvédőkhöz beömlesztett szart, ürüléket és ganéjt. Azaz jelen esetben Jakity Lászlót és baszótársát, Csajkás Edit amerikai burzsujkurvát:

“Csajkás Edit : Ingyen segítünk a hozzánk fordulók tömegein évek óta, fogdák, kifizethetetlen bírságok, börtön stb. ellenében! Te meg ott baszol az USÁ-ban a velünk kötekedő, mocskolódó féreg hapsiddal, Laszlo Jakittyal, az afrikai éhezők kenyerén, és betolod a disznó pofád ide mocskolódni?!

Én még olyan hibbant, retardált idiótát, mint az amerikai burzsujgörény hapsid, aki mellett élősködsz Soros György pénzéből, és kurválkodsz az afrikai, éhhalált halt milliónyi kisgyermek pénzéből, egy gyermekgyilkos magyarbűnöző rendőrkurva oldalán, ilyen hibbant és moslék burzsuj párral nem találkoztam még soha.

Ribikém: nem minden, ha alád basznak egy zsíros amerikai Soros-fasszal. Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Beteszed a lábad a magyarok tömegein ingyen segítő vezető otthonvédő és jogvédő oldalára, és azért, mert megbasztak egy zsíros amerikai fasszal, betolod a luvnya, gyerekgyilkos burzsuj pofádat kötekedni, kotródj oda vissza, ahonnan jöttél, a saját fajtádhoz, és hagyd dolgozni azokat, akik a te büdös burzsuj élősködő fajtáddal ellentétben a magyarságért éltek, hurcolták őket fogdákba, börtönökbe, mert te a poros lábuk nyomába nem fogsz érni soha. Főleg nem egy korrupt, zsíros, gyerekgyilkos fasszal, kitartott amerikai kurvaként.

Te antimagyarita, kártékony amerikai burzsujparazita, hazaáruló, élősködő baszott gyerekgyilkos ringyó. Mi a franc vagy te, hogy mások oldalára tolod az amerikai zsíros pofád mocskolódni? Hazug és rosszindulatú harácsoló egoista faszod nem tanította meg az elemi viselkedés alapszabályait sem? Akkor húzz vissza a burzsuj disznóólba. Ribanc gyerekgyilkos, fordított erkölcsű, szellemi fogyatékos ringyó.”

csajkas_edit_usaCsajkás Edit : agyhalott skizofrén élősködő kötekedő amerikai burzsujbarom. Betolod ide a retkes pofádat ugatni és kötekedni, kritikátlan amerikai burzsuj élősködő senkiként, és még neked állna feljebb, mert megbaszott egy mocskolódó amerikai burzsujpatkány. Ennyit tudsz felhozni a védelmedre?

Mondjad már, te amerikai gazdagribanc, hova küldjük a hozzánk forduló bajba jutott magyarok tömegeit? Ti kritikátlan hazaáruló Júdási férgek. Talán hozzád vagy a disznó, kötekedő, parazita amerikai csávódhoz? Hasztalan burzsujpatkányok.

A következő 3 hozzánk fordulót azzal fogjuk elküldeni, te, meg másik amerikai patkányburzsujod miatt forduljanak hozzátok, ha van gusztusuk, mert mi nem fogunk segíteni, mert elegünk van a kritikátlan, mocskos burzsuj fasiszta szarházi fajtátokból. Ahogyan a te és büdös féreg hapsid fajtái miatt számolta fel a hasznos magyarság 95-98 %-a az összes demonstrációs, emberjogi és civil szervezeti vezetői tevékenységét. Elegük lett a hozzátok hasonló büdös férgekből, amik követelték elismerésre, hogy a te zsíros burzsujfajtád jelenti azt, hogy magyar.”

molnar_f_arpad_eli_kilakoltatason_text

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 február 4..

Egy hozzászólás to “Amerikai burzsujpatkánypár kötekedett a gyerekgyilkos rendőrnő pártján”

  1. na, ez nem semmi…Most jöttem meg Labancisztánból, és mi fogad? Két egymásba búgott redva fotója, Testvérem vaskos beszólásaival….easy, Eli- ez a gennypár nem csak a ti fércbúk-oldalatokon folyatta az aszpikot a pofájából. De a “svájcigárda” fiúk már mára kissé wellness-ápolásban részesítették a vircsaftot. Így kosher ez…további jó munkát. Szeretünk Titeket!!!!!!

    2016. február 4. 11:54 “Molnár F. Árpád blogja” írta, :

    > Molnár F. Árpád posted: “Az USÁ-ban élősködő morális rokkant idióta páros, > Laszlo Jakity és dugókocája, Csajkás Edit összes szava elmentésre került. > Minthogy mindig, mindent elmentünk. Többek közt azért, mert taopasztalat, > hogy akik gerinctelen férgek, egy másodperccel később is ” >

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: