Saját gyereke fotójával őrjöng a miskolci pszichopata, Laszlo C. Ronai

Rónai C. László miskolci lakos a saját gyermekét agyonlőtt, majd öngyilkos lett pesti rendőrnő kapcsán tűnt fel éktelen és echte fasiszta pszichopata őrjöngőként.

laszlo_c_ronai_plusz_gyerek_kocsibanLaszlo C. Ronai, az egészen súlyos pszichopata saját gyerekének volán mögött ülő arcával reklámozza magát a Facebook-on (a Facebook-fotója csak a gyerekét mutatja), és úgy jár más oldalakra, rekorder trágár módon és a legsúlyosabb zaklató pszichopaták mintájára, megállás nélkül kötekedni. Sok éves tapasztalataink szerint kimondottan azok a férfiak szoktak így eljárni, akiket a bíróság tiltott el a saját gyerekeik láthatásától is. A jogvédőket – gyereke fenti képével – mocskolja, büszkélkedik, hogy ő senkire nem költ semmit, ömlik belőle a szarfaszúzás, a buzizás, a zsidógyűlölet és a fasiszta, vigyoridióta jelekkel halmozott legtrágárabb becsületsértő, rágalmazó és szexuális zaklató bűnözés. Közben dől belőle az életveszélyes fenyegetőzés. Jelenleg azt fontolgatjuk, büntető feljelentéseket teszünk ellene és feljelentést teszünk a gyámhatóságnál. Szakmai tapasztalataink szerint ennél sokkal kevésbé antiszociális magatartású pszichopatákat szoktak eltiltani a saját gyerekeiktől, mert az ilyen pszichopaták gyermeknevelésre már egészében alkalmatlanok, és potenciálisan, valamint (mint laszlo_c_ronai_facebook_foto_textLaszlo C. Ronai esetében) megvalósítottan közveszélyes hatást gyakorolnak és életveszélyesek a saját gyerekükre és családjukra is.

A súlyosan beteg és folytatólagos bűnöző életmódot megvalósító Laszlo C. Ronai úgy került a figyelmünkbe, hogy a minapi, XVIII. kerületi rendőrnő esetében, aki fejbe lőtte és meggyilkolta a saját kisgyermekét, majd önmagával is végzett, Laszlo C. Ronai pillanatok alatt heves és szűnni nem képes gyűlöletőrjöngésekbe kezdett a rendőrnő és mindenféle más emberellenes gaztett és köztörvényes bűntett gaztette mosogatására, kiemelten a gyermekek védelme és az ingyenes jogvédők ellen.

Viselkedése egy-két szóra a legszélsőségesebb antiszociális és a Büntető törvénykönyv (Btk.) szerinti köztörvényes bűnelkövetési realizációval mobilizált, a Btk. szerinti Becsületsértéstől, továbbá a Rágalmazástól kezdve a Zaklatás stb. büntetőjogi tényállásáig bezárólag számos Btk.-paragrafust kimerítve.

Saját gyermeke fényképe alatt pedig azért követ el ilyen abszolút vállalhatatlan és minősíthetetlen törvénysértéseket és szociopata, extrém kritikátlan bűncselekményeket, mert viselkedése és reakciói, drasztikus felelőtlensége, az abszolútra törő kritikátlan és felelőtlen, kifejezetten a legalacsonyabbrendű ösztönökből bugyborékoló szélsőséges és túlzaklatott rosszindulata, a társadalom előtti szégyenérzet teljes hiányával a klasszikus halmazatokkal definiált, dekompenzált és rendkívül súlyos pszichopátiás perszonopátiát, paranoid pszichopátiát manifesztálja. Ugyanennek a rendkívül súlyos és csekélységekre is azonnal nyers gátlástalansággal manifesztált dekompenzált pszichopátiája az oka annak is, hogy miközben saját gyerekére sincs a világon semmiféle tekintettel, hogy a gyerek lépten-nyomon apja gerinctelen és kocsmaszinten leépült alkoholista patológia másolatú tettei következményeit fogja hordozni, ugyanakkor a súlyosan deviáns pszichopata laszlo_c_ronai_kocsiban_novel_textRónai C. László – mert a legsúlyosabb pszichopaták ilyenek – nem tanul, nem érez bűnbánatot, amikor azt kellene éreznie, gyűlöl, nincs elégséges önkontrollja, egoista, primitív gátlástalan társadalomellenes ösztöneit azonnal és halmazatban kiéli, a jót önmaga egója vélt érdekében extrém patológiával gyűlöli, súlyosan antiszociális és szociopátiás jegyekkel halmozott potenciális vagy realizált bűnöző alkatú pszichopátiáját önzaklató módon folyamatosan, ismétlődve, újra és újra, megállás nélkül kiéli.

Rónai C. László miskolci lakos patológiás tünethalmozása kifejezetten a legsúlyosabb zaklató pszichopaták hiszteroid, intoleráns, antiszociális és szociopata, gyakran alkoholizmus talaján leépült alkoholista pszichopatáknál látható jellemét manifesztálja, azon halmazból, akiket – mint azzal jogvédő tevékenységeink esztendei során számos ilyen üggyel közvetlenül, személyesen megismerkedtünk -, tehát akiket bírósági úton tiltottak el végül a saját gyerekeik láthatásától is, a saját gyermekeik egészséges szellemi fejlődése, vagy kifejezetten fizikai biztonsága és élete védelme okán.

A miskolci náci pszichopata korábbi és ezt követő bűnügyeiről, valamint más szexuális zaklatásos köztörvényes cselekményeiről stb. bejelentést tehet a telefonszámunkon (+36/30/919-6386), vagy büntető feljelentést tehet az illetékes hatóságoknál. A garancia az, hogy mi a bejelentését nem tussoljuk el, a bejelentők kilétét pedig – mint mindig, az összes esetben – maradéktalan diszkrécióval kezeljük.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 február 5..

Egy hozzászólás to “Saját gyereke fotójával őrjöng a miskolci pszichopata, Laszlo C. Ronai”

  1. Ilyen nímandokra nem kell pazarolni a drága időt, energiát, mert ezek csak lehúzzák azon keveseket, akikben megvan a szociális érzék. Főleg azokra veszélyesek, akik egységtudata még nem erősödött meg. Simán le lehet tiltani őket. Sajnos, a kisfia nem tanulhat tőle semmi érdemest….

    2016. február 5. 20:54 “Molnár F. Árpád blogja” írta, :

    > Molnár F. Árpád posted: “Rónai C. László miskolci lakos a saját gyermekét > agyonlőtt, majd öngyilkos lett pesti rendőrnő kapcsán tűnt fel éktelen > pszichopata őrjöngőként. Laszlo C. Ronai, az egészen súlyos pszichopata > saját gyerekének volán mögött ülő arcával reklámozza magát a F” >

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: