Idézet: “Itt van, melyik pártot pénzeli Soros György”

Ezzel az abszolút megtévesztő címmel jelent meg a Propelleren az a nyúlfarknyi cikk és videócska, amit kuncze_gabor_orban_viktorKuncze Gábor a következő szavakkal osztott meg a Facebook-oldalán: “A videót kell megnézni:”.

A videó egy régi-régi hír 1990 tájáról, amikor Soros György még pénzelte Orbánékat (is). A rövid video végén a videoszerkesztő orbitális röhögéseket vágott be. Tehát a hírben semmi újdonság nem volt. Kuncze Gábor megosztásához a következőket reflexreagáltam:

“Ez nagyon rossz cím [mármint a cikk címe]. Honnan vette át a Propeller, amelyik az Orbán elleni feljelentésemet kitette, aztán gyorsan törölte, és a teljes magyar média, balszéltől jobbszélig eltitkolta, miközben a feljelentés miatt személyes találkozókat kértek a nyugati sajtótól, többek közt világszerte a legközismertebbek közül, így Rothschild-lap is.

De nem is ez most a lényeg, bár sokat elmond a magyarországi katasztrofális politikai és médiahelyzetről. Hanem az, hogy Soros György – talán engem kellene alkalmaznia a Propellernek, ne írjanak ilyen CCC minőségű cikkcímet – a legutóbb megjelent könyvében szépen elhatárolódik a magyarországi pártoktól, amiért ő valamikor ezeket pénzelte, és elmondja, nem számolt azzal, mivé züllik a magyar politika.

Hogy kit pénzel Soros György, az egy kérdés, de hogy a Fideszt utálja és nem tejel neki, az holt biztos.”

(Bejegyzés: Molnár F. Árpád,
a HÍRHÁTTÉR és a HírAréna főszerkesztője.
Tel.: +36/30/919-6386.)

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 február 6..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: