Ne köss senkibe, csak ha kész vagy a halálra! (Az emberölő joghallgató tanulságaihoz)

molnar_f_arpad_eli_vajda_uj_irodaja_2N. Bence, 24 éves végzős egyetemi joghallgató szúrta le, megölve azt a személyt, akivel egy kocsmában végzett. A leszúrás oka egyelőre nem köztudott. Kiss Roland barátom osztott meg egy cikket az esetről, ahhoz villámkommenteltem a következő életbölcsességeket:

“Idézet a cikkből: “Talán az anyukájára mondhatott valami csúnyát az áldozat, ezért kattant be – találgattak ismerősei.”

Milyen nagy bölcsességet hangoztatok én kamaszkorom óta, többek közt olyan régi haverjaimnak is elmondtam, akik rendszeresen kötekedtek másokkal disco-ban, hogy aztán megverhessék őket. Mindig tanítottam:

Soha, senkibe nem szabad belekötni, mert sosem tudhatod, kibe kötsz bele. Csak akkor köss bele bárkibe, ha készen állsz arra, hogy meg kell halnod, vagy hogy ölnöd kell azért, hogy életben maradj.

Hozzáteszem: valójában sokkal több gyilkos kellene, és akkor hamar el lehetne takarítani azt a kötekedő, moslékokádó hulladék trollnemzetet, ami az Interneten keresztül nemzeti színévé vált a magyarság milliónyi hulladék, gyáva, féreg genetikai elkorcsosultságának, hulladékának és söpredék szemetének. Tehát megoldás lenne az, hogy mivel a törvény kivonult a zaklatásos, becsületsértő, rágalmazó moslékokádók megfékezéséből, ezért emberölések tömegeivel lehetne rábírni ezt a korcs, gyáva és összeférhetetlen, hulladék, felelőtlenül moslékokádó nemzetet az emberi civilizált viselkedés alapnormáira. Ahogyan régen is gyakori volt, hogy az állam azért vezetett be átmeneti időkre piti dolgokért is halálbüntetést, mert az emberek nem tisztelték a jót, a becsületet, az erkölcsöt, egymás jogait és a hatályos törvényeket. A halálbüntetések tömegeivel azonban pillanatok alatt elhallgatott a gyáva, söpredék, genetikailag bűnöző korcs lakosság. Ami pedig olyan szar volt, hogy a halál árnyékában sem tudta befogni a moslékokádó disznópofáját, azt az állam egész egyszerűen legyilkolta. Így a korcs genetikai bűnöző hulladék nem tudott szaporodni sem, és önmagához hasonló korcs féreg gnómokat világra hozni.”

(Bejegyzés: Molnár F. Árpád,
a HÍRHÁTTÉR és a HírAréna főszerkesztője.
Tel.: +36/30/919-6386.)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 február 6..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: