Hogy leüssem, küldjetek már egy fidesz-szavazót, ami kiáll emellett a geci mellett!

Azt nem tudni, hogy Orbánpatkány összeférhetetlen, a szegényekkel kötekedő házi idiótája, Nagy Gábor Tamás I. kerületi polgármester hány kilakoltatottja fagyott halálra csak az idén, de nőnap alkalmából ide kívánkozik ez a rövid videó, amelynek idős asszony főszereplője helyére Nagy Gábor Tamás tetű rohadt kurva anyja, vagy moslék, a nyakunkon és a halottak tízezreinek elrabolt vagyonából élősködő parazita féreg családja lenne a megfelelő, igazságos, korrekt, becsületes és gerinces választás.

Így kéne megdöglenie a nép ellenségeinek, amik Nagy Gábor Tamás féregpatkányként irtották a népet, és amikor a kilakoltatásairól szó esik, akkor ez a büdös népirtó hazaáruló magyargyilkos pondró feljelentést merészel tenni!!!

MAGYARGYILKOS, NÉPIRTÓ PONDRÓ TÖMEGGYILKOS KILAKOLTATÓ, FAGYHALÁLGYÁRTÓ FASISZTA, AKASZTANI VALÓ FÉREG FIDESZES SZARHÁZI TRÁGYADOMB BŰNÖZŐ!

Küldjetek már ide egy fidesz-szavazó pondróférget, ami kiáll emellett a halálgyártó graz-i orbáni diliházas geci mellett, és amelyik mer találkozni velem Budapesten, hogy akkorát basszak a moslék féreg náci pofájába, hogy szétszakad a feje!

Ha találtok legalább egy fideszes bátor férfit, amiben valami gerinc van – elárulom: nem fogtok egyet sem találni, mert csupa gyáva és gerinctelen szar, becsület és emberi tartás egyikükben sincs, csak féreg, gerinctelen júdásféreglét -, akkor ezen a telefonszámon hívjanak budapesti találkozóért, hogy szétbasszam a fejüket: +36/30/919-6386.

Fdieszes polgármesterek nőnapi szerelem-képeslapja:

rogan_antal_nagy_gabor_tamas_jobbra_visszaneznek_text

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 március 8..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: