Ha Orbánt agyonlőjük, pl. Áder János alkalmas lehet átmeneti miniszterelnöknek

orban_viktor_nicolae_ceausescuA grazi pszichiáterektől skizofréniaellenes szerekkel szalajtott felcsúti szociopata népirtó bűnöző terrorista, Orbán Viktor tetőről kilövése vagy nyílt utcán történő agyonverése, vagy a rá személyre szabottan törvényesített halálbüntetés és disznóként levágás, kivégzés stb. esetén valakinek be kellene töltenie a miniszterelnöki posztot, a következő választásokig.

orban_viktor_horogkereszt_molnar_f_arpad_eli_textAz emberben egy-egy villanás is maradandó nyomokat hagy, amik érzékeltetik, hogy mely – vagyonunkból élősködő, parazitáskodó szarházi tetves – fideszes bűnöző abszolút alkalmatlan még arra is, hogy egy Orbán Viktor, tehát egy ilyen EU-legutolsó hibbant idióta halála után miniszterelnök legyen.

Így óriási kockázatot jelentene az országra nézve, ha Orbán posztjára pl. a régóta vágyva vágyakozó nagy_gabor_tamas_pokorni_zoltanPokorni Zoltán lenne a miniszterelnök, aki Nagy Gábor Tamás I. kerületi polgármester soha el nem feledhető gaztetteinek eltussolására önmagában is olyan módon reagált, ami teljesen elvágta attól a jó emberismerőket, hogy akár a legcsekélyebb mértékben támogathatnák Pokorni Zoltánt, ha Orbán-führer – az Isten Örök Dicsőségére – holtan rogyna össze.

De Pokornin kívül nézzünk még pár nevet Orbán disznó belső köreiből: Rogán Antal mindig is egy arrogáns, notóriusan hazug, összeférhetetlen, és tipikusan úgynevezett paranoid pszichopata volt; az agya a pszichopátia miatt – ami azt is jelenti, hogy személyiségfejlődése kóros irányban folyt, érettségét tekintve a serdülőkornál megrekedt (infantilis) – tökéletesen alkalmatlan egy ország vezetésére. (Egyébként felesége és halott szeretője alkata is az infantilis személyiségre utal.) Alkalmatlanságához semmi köze annak az esetnek, amikor a fél média azután nyomozott, hogy miközben a Parlament nyilvánosságra hozta az összes személy nevét, akik az adott időszakban kezdeményezték Orbán Viktor mentelmi jogának felfüggesztését, a média azt találgatta, ki lehet az a rejtélyes személy (én voltam), akinek a nevét a Parlament és a bíróság teljes eltitkolás alá vette, a bíróság vezetőit pedig az orbán-patkányi politikai vezetés megfenyegette, hogy tőlem többet ne merjenek ilyen kezdeményezést a Parlamentbe továbbítani, rogan_antal_mikrofonokRogán Antal pedig sajtótájékoztatón hazudott halmazatban orbitálisakat rólam és az általam kezdeményezett – számos részletében államtitokká nyilvánított – büntető eljárásról, és semmi köze ahhoz, hogy Rogán Antal kurvázik/kurvázott, és nincs köze a Blaha Lujza tér melletti fizetett szeretője meggyilkolási és a gyilkosságot eltussolási ügyéhez sem, hanem egy jó emberismerő egyetlen olyan esetből is, amikor Rogán Antal a sajtó elé kiáll, abból is azonnal átlátja, keresztülvilágítja, hogy ez az ember abszolút alkalmatlan egy nemzet vezetésére. Infantilis, arrogáns, nagyképűen hazug, szociálisan patológiásan érzéketlen, a lakossággal szemben érzelmileg kíméletlen és rosszindulatú pszichopata.

Tovább nézelődve Orbán belső tenyészetében, pl. Kövér László vagy Pintér Sándor miniszterelnöki várományosságát pedig lerendezhetjük annyival, hogy megemlítettük a nevüket. Normális országban az is kizárt, hogy a Parlamentbe juttassák őket.

navracsics_tibor_ekkora_niNavracsics Tibor – így jöttek a mondat első szavai, úgyhogy le is írom, tehát Navracsics Tibor – pedig egy kis buzi gyerek, és a közéletben közismert pedofiliája nem kizáró tényező egy átmeneti miniszterelnöki poszthoz, miután Európa oligarcha disznóját agyonlőttük. Navracsics autentikusan a jóindulatúbb emberek közé tartozik, és sokszor okozott neki lelkiismereti gondot és vívódást, hogy az elmebeteg grazi agyalágyult, tehát Orbán-görény putris szociopata bűnöző jellemének – saját karrierje és vagyongyarapítása érdekében – megfeleljen. Miniszterelnöki pozícióban Navracsics nem volna egy túl szélsőséges népgyűlölő ámokfutó, amilyen az agyonlőni és feldarabolni való grazi OPNI-szökevény retardált idióta.

ader_janos_reply_forwardÁder János alkalmasságát pedig szintén nem az bizonyítja, hogy most éppen nem írta alá a felcsúti hentes Orbán egyik diktatúra- és korrupció-törvényét, hanem a személyisége elég felnőtt és érett, valamint maga az ember – megfelelő Orbán-mentesített környezet esetén – elég civilizáltnak tűnik ahhoz, hogy a következő választásokig a miniszterelnöki posztot betöltse.

rogan_antal_nagy_gabor_tamas_jobbra_visszaneznek_textNagy Gábor Tamás ellenünk tett feljelentése óta (KLIKK!) ismét támogatom, sőt, kifejezetten és határozottan komolyan gondolva indítványozom Orbán Viktor meggyilkolását, és totális frontot nyitottunk a grazi pszichiátriai kezelt népirtó elmebeteg és rajtunk parazitáskodó rühes putris családja ellen. Meggyőződésem, hogy Orbán Viktor megfékezésére az állami vagy lakossági meggyilkolása helyénvaló, elfogadva a kockázatot, ha éppen nem megfelelő személy van átmeneti miniszterelnöki posztra pozicionálva.

Egy gyilkossághoz sokféle módszer létezik. Szégyen vagy sem – számomra szégyen -, de én a saját kezeimmel még sosem öltem embert. A különböző háttérből szervezett állami, politikai, titkosszolgálati stb. gyilkosságok viszont megfelelő problémakezelési módszerek, és minden úgynevezett civilizált ország bevett metódusai. Ha a kor vagy a világ bármely olyan, vagy D-Notice-halmaza ezzel megbíz, akkor ezt a bevált vagy új minták útvonalán végre is hajtom; igény esetén egyéb garanciákkal.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 március 14..

4 hozzászólás to “Ha Orbánt agyonlőjük, pl. Áder János alkalmas lehet átmeneti miniszterelnöknek”

  1. Ezt az Orbán tetvet éltre kell kárhoztatni, az összes pribékjével együtt! De a rács mögött! Utána teljes vagyonelkobzást a család és a bűntársai körében

  2. Áder nem igen kutyából nem lesz szalonna !

  3. Ha Orbán véletlenül meggyilkolódna, az “öröklési rend” értelmében Lázár vagy Rogán lépne a helyébe, akik ugyanabból az alomból kupálódtak ki. Ezért távcsöves puska nem elég, minimum egy RPG kellene a díszes társaság közepébe 🙂

  4. te ott a grazi mosolygónál megálltál – és jól tetted…amúgy…Áder mint átmeneti miniszterelnök? A metró legyen átmeneti – és a parlamenten át, csúcsforgalomban…

    2016. március 14. 12:20 “Molnár F. Árpád blogja” írta, :

    > Molnár F. Árpád posted: “A grazi pszichiáterektől skizofréniaellenes > szerekkel szalajtott felcsúti szociopata népirtó bűnöző terrorista, Orbán > Viktor tetőről kilövése vagy nyílt utcán történő agyonverése, vagy a rá > személyre szabottan törvényesített halálbüntetés és disznóként le” >

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: