Közfoglalkoztatás köcsögöknek – Örül az Echo tv, hogy szarul megy a népnek

roman_koldusOrbáni putriállamot dicsőítő hír-összeállítás Széles Gábor Echo tévéjében, a köcsög magyar faj további hülyítésére. Hülyéket hülyíteni, mert aki hülye, mint a segg, hülyíthető a leghitványabb szarral is.

Van, aki beveszi ezt a közmunkázós oligarcha szart? A szemetek nem sül ki, sárba taszított, koldusbotra baszott szar magyarok?

Az oligarchák által köcsögsorba taszított köcsög népi tömegek csinálják a fölösleges munkát, meg azokat a melókat, amikért korábban fizetés járt. Ti nyomorult barmok. Állati sorba hajtott bamba és balfasz állatok. Csicska férgek.

Egy országgal odébb, Ausztriától kezdve pedig ötször akkora jövedelmekért, mint itt az átlagbér, “ázsiázzák” Magyarországot a vezető politikusok, és akik beszámolnak róla, milyen poénok mennek az osztrák, német és más nyugat-európai politikusok és vezetők között, amikor Magyarországot említik, akkor elmondják, hogy ázsiázzák és lenézve röhögik ki ezt a szar országot és annak balfasz nemzetét.

És tényleg. Ázsia, putri, szar nép, szar vezetők, szar meló, szar nyomordézsma, dúsgazdag oligarchák, szarba nézve a szart, szarba nézve a szar nemzetet, a szégyen nemzetét és a szégyen nemzedékét.

Szar ország, szar nemzet, szar nép, szar jövő. Szar embernek ez való.

Réges-régen mondta nekem mindig egy Romániából Magyarországra költözött orvos: Ó, a románok nagyon igénytelen nép! Annyira igénytelen nép! Azok mindig azt mondják: csak rosszabb ne legyen! Csak ennél rosszabb ne legyen!

Emlékszem, nagyon lenéztük ezért a románokat.

Eltelt kb. 15 év. Ma már magyaroktól hallom ugyanezt rendszeresen. Ugyanezt! ‘Csak ennél rosszabb ne legyen!’

Idáig süllyedt a magyarság. Román hitvány primitív népi fossorba süllyedtetek. Ti szarok. Ti igénytelen mócsing, gerinctelen szardarabok. Minden állami bűnöző és titeket kifosztó hazaáruló koldus csicskásai.

Ti meghunyászkodó féreg közmunkás trógerfaj. A maradék nagyságot ugató és röfögő román kurva Fehér Adriennek. Csicskák, gerinctelen szarfajzatú genetikai korcsok.

Magyarok. Ti olyan nyomorult románok, akkora szarkupacok lettetek, és annyit ugattatok amiatt, hogy mindenről előre szóltunk, és az első sorból küzdöttünk értetek, hogy én is azt mondom: most már egyétek meg, amit főztetek. Ti hitvány, román szintű szar magyar nemzet.

Nem tetszik az igaz szó? Nem tetszik a tükör? Román szintű szar magyar! Akkor ugasd a Holdat, te retardált, tehetségtelen, szürke pöcs, hadd fosztogassanak tovább választott vezetőid, te, aki hülye gyerekeidet és parazita szaporulat unokáidat is nyomorba döntő gerinctelen szarkupac vagy. Aki miatt gyerekeid mennek oda, ahová miattad kerültek: a kanálisba, az oligarchák lefolyóiba.

Te kritikátlan, igénytelen román szintű szardarab.

Na kotródj közmunkára, román szintű júdásgörény, és a jobbikos munkafelügyelődnek ugass, te szardarab!

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 április 7..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: