Orbán: kötekedj, patkány, a családod vérére szomjazok!

Orbánpatkányféreg! Lemészárolni való hülye ribanc élősködő parazita szociopata júdásgörpény lányod, orban_rahel_corvinus_ribanc_kurvaorbán ráhel egyik röfögését néztem az imént. Kilakoltató maffiózó köztörvényes fasiszta népgyűlölő parazita polgármestered, a minket feljelentő nagy gábor tamásra, mint utolsó csepp a pohárban, megszokhatod egész fasiszta döbrögifajod és főleg ellened és vérszívó népirtó tömeggyilkos moslék családod ellen ezt a taposó életmódot, te családoddal együtt kivégezni való mocskos cigánybűnöző feudalista döbrögipatkány! Emiatt született eme kommentünk is a youtube-on, ezt idézem, családi genetikai korcs geci döbrögi:

Kilakoltatásokon, ellenünk szervezett politikai házkutatásokon stb. nevelkedtünk, orbánbűnözői Ceausescu-klán-agresszión, úgyhogy amelyik fideszesnek valami nem tetszik, hívjon fel minket telefonon, és Budapesten bármely részletben vitázhat kamerák előtt, amit vágatlanul publikálunk, vagy bunyóval vagy más választott életveszélyes fegyvernemmel lerendezzük a magyar nép iránti kötelező becsületügyet.

orban_viktor_rogan_antal_szexgate_textDe olyan fideszes nincs, amelyik érezne annyi észt a buta pártidióta söpredék fejében, hogy bármilyen, akár a legapróbb részletben vitára merjen kelni, és olyan sincs, amelyik érezne magában – mint genetikai korcsban – annyi gerincet, vagy bátorságot, hogy kiálljon bunyóra vagy élet-halál harcra. Pedig a médiaüldözések is olyanok, mióta ez a Ceausescu-klán végzi a politikai és médiaüldözéseket, hogy a HírAréna főszerkesztője is alig várja, hogy végre ki merjen ellene állni fej-szétverésre és földbe taposásra egy gyáva fideszes pártidióta magyaráruló hazaáruló patkány.

orban_viktor_kotel_nyakaban_textOrbán Ráhelt és az egész orbán-klánt úgy kell kibaszni az utcára, aztán amelyik nem múlt el 18 éves, azt intézetbe baszni, a szülők mehetnek a saját szociális temetésükre, ahogyan ez a ráheli csőcselék csürhe baszta ki azokat az idős és beteg néniket, halálos beteg asszonyokat, újszülötteket, terhes kismamákat, nagycsaládokat stb. az utcára zselléri feudalista kitaszított sorba, akiknek a kilakoltatásairól tudósítottunk, és ami tudósítások miatt az orbán ráheli pártpatkányrendőrség annyi helyszíni hatósági zaklatást, bilincsben elhurcolást, hamis vádas koncepciós pert, fogdába zárást, kifizethetetlen bírságokat stb. vitt végig. Egyszerűen meg kell fogni ezt az erőszakos, tömeggyilkos fasiszta féreg Ceausescu-családot, és kibaszni az utcákra megdögleni, ahogyan a hozzájuk képest mérhetetlenül felsőbbrendű lakossággal tették.

rogan_antal_nagy_gabor_tamasrol_textAmelyik fideszesnek valami nem tetszik, annak ott van minden filmünk alatt a telefonszám, hívjon minket és jöhet a szétverés, amíg a féreg mozogni bír. Mi az agresszió és a brutalitás hívei vagyunk, mert Ceausescudöbrögi ebben nevelt fel minket. És a brutalitásra szinte minden esetben, mindig, minden körülmények között brutalitással kell válaszolni. És amelyik orbánpatkányi köcsög megüt téged egyik felől, annak a családját is listázni kell, és megőrizni a listákat későbbi kollektív megtorlásokra, utcára baszásokra és minden olyan igazságtételre, amilyeneket az orbánpatkány-klántól láttunk, tanultunk, elsajátítottunk és arányosítani sikerül a sok ezer ártatlanul öngyilkosságba kergetett magyar, sok százezer külföldre üldözött, sok tízezer, várólistákkal rákhalálba és ezerféle kínhalálba vetett ártatlan magyar igazságtételére. Tehát olyan szintű szociopata fasiszta népirtásokat kell a klánon számon kérnünk, amit lehetetlen, olyan iszonyatos pusztítást követtek el a mi pénzünkön és nemzeti vagyonunkon parazitáskodva és vérszívóskodva, ezért a büntetési tételek korlátlanok. Korlátlanok.

A klán tagjaival való leszámolásokat éppen úgy a klán tagjainak egymás szeme előtt kell végrehajtani, ahogyan a klán ártatlan magyarjaink irdatlan tömegeit hatósági brutalitások végeláthatatlan tömegeivel üldözték és vetették kínhalálba, követték el egymás szemei előtt és a mi szemeink előtt. Zokogó kisgyermekek, akik nem értik, mit akar ez a rohadt ribanc [orbán ráhel] és miért tört anyukájuk életére, a kilakoltatás elől az emeletről kiugrott és szörnyet halt édesanyák stb. Tehát mindent szakszerűen és arányosan lemásolva és végrehajtva.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 április 14..

4 hozzászólás to “Orbán: kötekedj, patkány, a családod vérére szomjazok!”

  1. Megértelek, hogy így beszélsz, de vigyázz, mert hamar elborul az ember agya és tehetetlenségében, dühöngö örültté változik!

  2. Tesvír, ne vakerájj a zorbánokrú, jó shátor lenne bőőerokbűű e. jó vastag….magyarnak szígyenje, romának nem?

    2016. április 14. 9:42 “Molnár F. Árpád blogja” írta, :

    > Molnár F. Árpád posted: “Orbánpatkányféreg! Lemészárolni való hülye ribanc > élősködő parazita szociopata júdásgörpény lányod, orbán ráhel egyik > röfögését néztem az imént. Kilakoltató maffiózó köztörvényes fasiszta > népgyűlölő parazita polgármestered, a minket feljelentő nagy gábor ” >

  3. hát egy kicsit erős. De csak egy kicsit. Ha nem vlna ennyire trágár, sokkal inkább ütne. Párhuzamosan meg lehetne ezt fogalmazni lájtosabban is. Bár itt a trágárságnak van mondanivalója, jelentősége, de akkor is. Lehet ezt szebben is. Például: Dögöljenek meg ezek a mocsok rohadék patkányok. Na ugye :))))))

  4. Egymillio ilyen ember kene aki latja az igazsagot es orban menne a levesbe

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: