Mikor megyünk Wellmann György bíró-maffiavezért agyonverni?! Póka László közben a Kúria előtt

poka_laszlo_kuria_kibaszott_birosopredekPóka László a Kúria elé sátorozott (lásd az ATV-műsort), mert a hülye marha barom bíróbűnöző vezetősöpredék féreg, Wellmann György alázatosan jelentette írásban a tökkel ütött akasztani való orbáni faszmarhája a Bankszövetségnek, hogy nekik engedelmeskednek, eltüntetik a devizasemmiségről szóló ítélet hírét a Kúria honlapjáról, utasítják a bíróságokat, hogy többé ne hozzanak olyan ítéletet, és garantálják, hogy az a bírói tanács sem fog többé így ítélkezni.

Mikor verjük agyon Orbán Viktort és családját, valamint Wellmann Györgyöt, meg azokat a szó szerint tömeggyilkos, öngyilkosok ezreit gyártó, az országot a mesterséges devizakatasztrófa által végtelen gazdasági és humanitárius válságba borító moslék bírói, politiKUSS(!!!) stb. férgeket, amik a bankárduett, azaz a Kúria és a Bankszövetség mellé állnak?

Ha objektív hatáselemzést akarunk végezni, akkor kimondjuk, hogy fölöttébb kiemelkedő esélye van annak, hogy ha egy civil eme bíróbűnözői orbán-botrány és összességében a deviza-tömegmészárlás ellen datálva elsétál Orbán Ráhel mellett, és egyetlen kaszáló mozdulattal átvágja Orbán Viktor ribanc kurva parazita vérszívó tömeggyilkos népirtó patkány lányának a torkát, ami a mi népünk kínjain és tömegmészárlásán hízott vágni való disznóra, akkor a nemzet ribanca tisztátalan vérének földre fröccsenése és a nemezt kurvájának megdöglése rendkívül nagy eséllyel a devizakatasztrófa legalább 90 %-os hatásfokú rendezését fogja indukálni. Azaz lényegében felszámolásra kerül a devizahitelnek nevezett imperialista döbrögi-ámokfutás.

Orbán! Kuss!!! Ráhel! Kuss!!! Kussolj ringyó!!! Kuss legyen akasztani való büdös orbáni ringyó!!!

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 április 21..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: