Az áruló arisztokrácia kiirtása a nép felségjoga

Micsoda orban_viktor_nicolae_ceausescuorbán viktor, az országot leuralt cigánybűnöző maffiaklán feje, aminek magyarbűnöző söpredék szolgál féktelen gátlástalanul?

Mi ez az orbán? Nos: ami úgy lakoltat ki adófizető tömegeket, mint egy ámokfutó tömeggyilkos, ami békeidőben – mint Mugabe – minden magyar idők legnagyobb elmenekülési hullámát okozza, mint egy vágtázó tömeggyilkos, ami (pl. az EBESZ által is bejelentett statisztika) már tébolylása első 4 évében 800 törvényt hozott a lakosság ellen, egomániás diktatúrája kiépítésére, mint egy rosszindulatú tömeggyilkos, ami tervszerűen és szándékosan olyan egészségügyi várólistákat okozott – háborús szintű válságba döntve az egészségügyet -, mint egy afrikai despota őrült szociopata tömeggyilkos, ami kismamák, újszülöttek és idős, halálos betegek tömegei elleni gyűlöletből és megvetésből olyan kollektív bűnként alkalmazza a burzsoázia által népre kirótt soha ki nem fizethető kamatos kamatos kamatos adóit, és folytatja az elkobzásoktól a kilakoltatásokig személyes gyűlöletönkényét, mint egy hitleri szociopata fasiszta tömeggyilkos, a néptől elrabolt javakat pedig saját büdös tömeggyilkos fajtájára és saját hibbant agyának elmebeteg hobbijára költi, az az, aminek látszik:

ŐRÜLT, TALAJÁT VESZTETT, ROSSZINDULATÚ, NÉPGYŰLÖLŐ, VESZETT ÁMOKFUTÓ GÁTLÁSTALAN TÖMEGGYILKOS. EZ TEHÁT ORBÁN VIKTOR, AHOGYAN TÉBOLYULT GÁTLÁSTALAN ROSSZINDULATÚ SZOCIOPATA TÖMEGGYILKOS EGÉSZ CSALÁDJA ÉS MAFFIÁJA IS.

Szocioelmebetegeknek pedig azokat nevezzük, akik a burzsuj imperialista dúsgazdag média hipnotizáló népirtó elmebetegségét elhiszik, hogy az elmebeteg őrült tömeggyilkost “miniszterelnök úr”-nak kell szólítani, a népirtások és a családod végleges tönkre tétele jogszerű, azokat tűrni kell, mert a gazdag, önmagát a törvénynek kinevezett faj követi el; milliók életének védelme, és a további tömegmészárlásokkal szembeni tömeges halálbüntetések bevezetésének akarata, vagy a szokványos leszámolós burzsujirtó forradalom pedig csőcselék és aljanép söpredék barbár tettei, amit megakadályozni, elfojtani, eltiporni kell.

Nem! Ahol a gazdagoknak joguk volt milliókat tönkre tenni, elkergetni, mindenféle módon kiirtani és halomra gyilkolni, ott a nemzet, a családvédelem és az egyén egészséges önvédelmi ösztöne, és az élettől leválaszthatatlan életvédelmi reflexe nem csak lehetőséggé, de kötelességgé teszi az egész társadalmat soha jóvá nem tehetően kifosztott és tömegesen mészárolt gyilkosok elfogását, felelősségre vonását és halomra gyilkolását! Szocioelmebeteg az, ami szerint a törvénykezés, a népüldözés és a lakosság elleni tömegmészárlás az ezt magának privilégiumként követelő eltartott parazita vérszívó júdás here arisztokrácia kiváltsága, a nép dolga pedig a saját üldözése és tömeges kivégzése bamba barom vágóhídi marhaként való udvarias eltűrése, ahol a nettó fasiszta ámokfutó elmebeteg szociopata tömeggyilkos skizofrén orbáncigányt miniszterelnök úrnak kell szólítani, nem pedig népirtó szociopata tömeggyilkos vérszívó parazita élősködő uzsorás maffiózó családjával és klientúrájával együtt felakasztani, végleg megszabadulva a katasztrófa összes forrásától és a maffia végrehajtóitól!

1956_forradalom_tankEz a nép egészen addig hitvány szocioelmebeteg és a júdásmédia hipnózisba ejtett és eltiport féreg fogyóeszköze maradt, amíg fel nem fogta, hogy jogai sokkal meghaladták az őt kifosztó, kilakoltató, az egészséghez és az élethez való jogait elvett elnyomó osztály jogait, és a nép eme jogi és morális felsőbbrendűsége tudatában nem verődik össze, nem kel fel forradalomra, és nem irtja ki az ellene támadt feudalista tömeggyilkos kaszt élősködőit, és gerinctelen hazaáruló hitvány parazitáit. Amíg ezt a nép és az egyes egyén fel nem fogja, addig tömeggyilkos nettó fasiszta hóhérjai hipnotizált hulladéka és szemete, szimpla szocioelmebeteg marad.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 június 14..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: