Az EU meghal, ha a merkeli burzsuj söpredék továbbra is terrorizálja a lakosságot!

Fodor Gábor Facebook-oldalára, egy bejegyzéséhez írt, 2016. 06. 28-án kelt kommentem:

Nem igen létezik az a várható veszteség, ami Európa lakosságának nagyjából legalább felét ne az EU-ból kifelé sodorná. Markánsan tetten ért, hogy miután a migránspártiak és a parancsuralmi angela_merkel_vampireMerkel-vonal (ami ugyanennek a Németországnak a korábbi Európa minden népe elleni parancsuralmi baklövésére, Hitlerre emlékeztet) megbukott, és Anglia távozott az EU-ból, balliberális oldalról egy szó sem esik arról, hogy ‘gyerekek, min kell változtatnunk, ha akarjuk még az EU-t’.

A kérdést sem teszik fel, de válaszolok:

1. Migráció melletti szavazás szóba sem jöhet. Kizárólag a lakosság joga eldönteni, kivel akar együtt élni. Ha Európa a demokráciára érzéketlen marad, akkor elveszett. Pont.

2. Brüsszelt és a merkeli vonalat mindenféle módon meggyőzni, valamint az USÁ-hoz hasonlóan zsarolni (ami a migrációért zsarolta), hogy soha többet ne erőszakoskodjon a saját polgári lakossága ellen, és ne fasisztázza, meg nácizza, hanem magasztalja, ahogyan a római birodalom tette a római polgárokkal. Mert ha a lakosság azt látja, hogy nem római polgár, hanem lenézett csúszómászó, akkor az EU-t pontosan ugyanannyiba nézi és úgy kirúgja, hogy a lába nem éri a földet!

3. Az EU – amely gazdag – hagyja abba a saját lakossága multimilliószám kilakoltatását és földönfutóvá, meg hazátlanná tételét! Az EU-ban sokszor annyi lakás van, mint ahány hajléktalan. Ilyen rosszindulatú burzsoá rendszert a történelem egyetlen kora és népe sem tűr meg tartósan a feje fölött, csak ha az eltörli a demokrácia látszatát is, és erőszakkal marad hatalmon! Az EU ne üldözze és ne gyűlölje annyira a saját állampolgárait, hogy még a lakhatást is megsemmisíti előle!

4. A devizahiteleknek nevezett maffiakonstrukciót egész Európában fel kell számolni, az egyszeri kártérítéseket mindenkinek biztosítani, a lakhatást mindenkinek visszaadni! A történelem bebizonyította, hogy a cenzúrázott média és hatalom csak ideig-óráig képes az emberek életösztöneit elaltatni. De aztán a nép – ha csak nincs elnyomó diktatúra – feltámad, megelégeli a terrort, és vagy békés átmenettel, vagy brutális tömegmészárlásokkal, de rendszert vált!

molnar_halal_hosok_tere2Európa népei nem fogják eltűrni a burzsoáziának – hiába ATV-k, meg dúsgazdag lobbik -, hogy lakosságának multimilliói nyomorban tengődjenek, és az unokáik is el legyenek adósítva a világ leggazdagabb bankárjainak, ama fasiszta elv alapján, hogy ha nagyapád egyszer egy ezermilliárdostól kölcsönt vett fel, akkor kollektív bűnös féregként bűnhődjön egész családod is, gyermekeiddel és unokáiddal együtt, az elkövetkező 100 évben mind!

A nép elleni rosszindulat és gátlástalan fosztogatás és kifosztás abba a stádiumba lépett, amikor a népnek kezd végleg elege lenni, és francot nem fogja azt érdekelni, hogy mi lesz vele az EU-n kívül, csak az ne legyen tovább, ami van!

A népet nem lehet megváltoztatni, mert a nép élni akar. Európa vagy hajlandó az imperialista feudalizmusból demokratikus átalakulásra, vagy saját szegényei és üldözöttei semmisítik meg annak rendszerét.

(Bejegyzés: Molnár F. Árpád (ELI)
(A HírAréna főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője, minden magyarok első HAARP- és elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg a világ mindenféle részéből.)
Tel.: +36/30/919-6386)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 július 1..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: