Villámkomment egy kötekedő hitleristának – A fasizmus súlyos mentális betegség

A te példád azt mutatja, hogy nem csak jómódú, mindenre szaró rétegek vannak, akiknek a kilakoltatások és lakosságüldözések helyett sokszor az egyetlen dolguk, hogy melegfelvonulásra járjanak, hanem vannak antiszociális elmebetegek is. Ezek pedig legtöbbször arról ismerhetők fel, hogy elvakult, kötekedő, összeférhetetlen neonaci_fejebe_szartaknácik, skizofréniás jellegű devianciáik vagy nettó skizofrén elmebetegségük miatt a fasizmust egyenértékűnek tartják a magyarsággal, ezért kitalált nevükben halmozzák a magyarság látszatát (esetedben is nem csak “Magyar”, hanem “Hunor” is, ami nagyon beteges önképzavar és súlyosan skizo asszociáció). Az életük, gondolkodásuk, tevékenységük nem csak kudarc, ami miatt a hasznos erőket és szinte minden létező dolgot gyűlölnek, de az életük összességében is kalap szart nem ér. Primitív, igénytelen, állati ösztöneikkel és kőbunkó hozzáállásukkal a lakosságot még inkább eltaszítják a moslék büdös fasizmustól, önmagukat még inkább elszigetelik a társadalom minden rétegétől, és legfőképpen az értelmes és cselekvő rétegek mindegyikétől. A külföldiek szemében pedig a magyarság jelentős részét vagy egészét valami elmaradott putrista bunkó náci és hitlerista fasiszta állatokként hitetik.

Mint ahogy mi is figyeljük a világhálót, és a hollandokat a hollandok, a peruiakat a perui emberek hozzászólásai alapján ítéljük meg.

Tehát a te fajtád az, amelyik nem csak szart nem ér, és elmebeteg ideológiájának legfőbb kigyomlálója, azaz mindenestől örök vesztes bukott típus, de az egész magyarságot is valami hulladék fosként prezentálja a világ számára. Pedig te nem a magyarság vagy, közöd sincs ahhoz, csak egy kudarcos élettel agyonvert, saját kudarcait és tehetetlen gyűlöletét mindenki más ellen gyűlölködve projectáló paranoid személyiségzavaros antiszociális skizoid pszichopata.

Mi már régóta mondjuk, hogy a fasizmust a pszichiátriában külön betegségkategóriaként kellene nemzetközileg regisztrálni, mert a fasizmus a szellem egészséges működésével semmiképp nem magyarázható, ellenben pontosan meghatározott tünetegyüttessel rendelkezik, ami alapján minimum az antiszociális paranoid personopathia, vagy kifejezetten a schizoid személyiségzavarral azonosítható. De külön gyűjtőfogalom, ami miatt külön BNO-kódot, azaz betegségkódot érdemel.

Tehát a te eszméiddel rendelkezők mindegyike halmozottan beteg elme. Ti mind beteg emberek vagytok, pontosan meghatározott tünetekkel és tünetegyüttessel. A fasizmus betegség. Te pedig kitűnő példája vagy annak, hogy a fasizmus súlyos betegség.

És való igaz, hogy ennek a betegségnek és az ilyen magadfajta betegek fényében a melegpride máris felsőrendű és csalogató. Egyetlen röffenésed elég, hogy máris sokkal, de sokkal szimpatikusabb legyen, hiszen a te mindennel szemben összeférhetetlen és gyűlölködő fasizmusoddal kell összehasonlítani. Hiszen és ráadásul a melegpride hívei nélkülözik a paranoid személyiségzavart, az antiszociális és szociopata pszichopátiát, a skizoid perszonopátiát, az embergyűlöletet, 100 százalékban híján vannak a faji alapú népirtások igényének. Azaz egy magadfajta nácihoz képest egyfajta isteni eszme, ami az egészségről, az életről, a szeretetről, a tavaszról és a szerelemről szól.

Te egy ékes példája vagy annak, miért nézi le az egész világ annyira mélyen, minden más alá utasítva a fasisztákat és a nácikat.

De hát minden társadalomban van olyan, hogy mindennek a legalja, és kell néhány hozzád hasonló futóbolond, ami mániákus röfögő disznó és köztörvényes bűnöző életmódjával ezt a legmeggyőzőbben demonstrálja.

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 július 6..

Egy hozzászólás to “Villámkomment egy kötekedő hitleristának – A fasizmus súlyos mentális betegség”

  1. egyetértek mindennel amit írtál!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: