A kirekesztő szervezők maradjanak egyedül

halottak_haitiEZ ÍGY NULLA.

Nézem ezt a mai eseményt, ahol beszédeket tartanak a hitelezési rendszerről: klikk a mai lesz, volt, eltűnt rendezvényre, aminek az elnevezése megtévesztő módon ez: “Felkészülés a végjátékra”.

Szóval ez semmi. Mindegy az, ha csak pár fős tüntetések is lesznek, de a minimum most már az, hogy szinte bármiért folyik demonstráció, nem beszédek, meg lófasz, hanem durván odamondó, rohadt anyázós, ‘akasszátok fel magatokat’ felszólításokkal, ‘bitófán végzitek, ti tömeggyilkos bűnöző férgek’, és hasonló stílusú és hangulatú, gyújtó rendezvények kellenek.

Az udvariaskodós tüntetésecskék, miközben csontig lefosztották az országot, szart sem érnek. És olyat minek csináljon az ember, ami szart sem ér. Amikor havonta 500 nagycsaládot dobnak utcára, rendszeresen egy városnyi ember menekül külföldre, évente csak az EU-pénzek tekintetében 1000-1500 milliárdot nyúl le az orbánklán, akkor semmi helye udvariaskodós idétlenkedéseknek.

Hanem szépen felépítve: első lépések a radikális hangvételű tüntetések, tüzes életbeszédekkel, tüzes gyújtóbeszédekkel. Ez beszivárog a társadalomba, elfogadottá teszi az elhangzott módszereket is, aztán jöhet a következő lépés…

Ha ez nincs, akkor az nem több csecsemőfosásnál egy virágvázába.

De olyan kilakoltatásokra sem érdemes elmenni, ahol a szervezők összeférhetetlen debilis idióta módjára meghatározták, hogy ne jöjjenek segíteni ezek vagy azok, ne jöjjenek a jobbikosok, azok meg azért, mert ballikosok, ezek azért ne, mert nácik, azok azért, mert gyurcsányisták, amazok meg azért, mert pártok egyébként se jöjjenek; tehát ez így nem megy és nem kell. Aki összeférhetetlen és mások kirekesztésére tör, az menjen egyedül, aztán vitesse el magát a rendőrökkel, ha kedve tartja.

És legyen ott leszarva, ahol van.

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 július 7..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: