A Való Világ két eddig legszimpatikusabb személye

Egy rövid cikkben az összes valo_vilag_by_big_brotherVV8 villalakót mocskolták. A cikk tartalma semennyire nem befolyásolt, mivel az összes részt láttam és a saját szemem és fülem előbbre való, mint a netes pletykák, amikre nagy ívben teszek, és semmit sem befolyásol, hogy igazak-e vagy sem, mert nem vonnak le és nem adnak hozzá a személyhez.

A cikkhez a következő rövid villámkommentet reagáltam, de mivel rejtett helyen van és elveszne, ezért úgy gondoltam, megörökítem jobban az utókornak. Idézem a kommentemet:

Megnéztem Interneten az összes részt. Két személytől sokat lehetne tanulni, de nincs időm rá, mert ehhez gyakorolni kéne. Az egyik Zsolt, a belépése pillanatától felvállaltan homokos, a másik Vivien, akit azzal vádol a cikkíró, hogy könnyű drogos és nem dolgozik.

Zsoltot kint és bent is vezéregyéniségnek tartják. Rendkívül jó kommunikációs és médiakommunikációs képességei vannak, rendkívül jól tudja magát elfogadtatni a homofóboknál is, rendkívül ritka jól kezeli a konfliktushelyzeteket, ragyogó empátia és szociális érzékenység, korához képest messze-messze érettebb gondolkodás. Zsolt – a VV után – műsorok vezetésére stb. kiválóan alkalmas. Mivel népszerű is, sok pénzt hozna a média konyhájára.

Vivien – akiről azt írják, kint marihuánázik és nem dolgozik – kint és bent egyaránt a legszimpatikusabb személyek között van. Kedves, szinte 100 %-ban konfliktusmentes, roppant tehetségesen konfliktuskerülő, ha bántják, elképzel magának egy helyzetet, és abban ábrándozik, míg a kötekedő féreg el nem húzza a magyarbelét. Aki ezt a technikát megtanulja, annak sok szimpatizánsa és kevés ellensége lesz az életben. Mellesleg nőies, bevállalós, szexis, kellemes, elfogadó.

Eddig az idézet.

Az tehát, hogy a műsorból és annak szereplőitől nem lehet tanulni, vakság és nárcisztikus egoista önhittség. Pl. a mocskolódók legalább 90-95 %-a nyilvánvalóan sokkal alávalóbb, mint a fent említett két példa, Zsolt és Vivien. Be is ülhetnének hozzájuk tanulni az iskola első padjába, hátha rájuk ragad valami hasznos.

(Bejegyzés: molnar_f_arpad_eli_the_thinker_wavesMolnár F. Árpád (ÉLI)
(A HírAréna főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője, minden magyarok első HAARP- és elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg a világ mindenféle részéből.)
Tel.: +36/30/919-6386)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 szeptember 26..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: