Rendőrrobbantások kapcsán: A rendőrfeleségek gyakran perverz ringyók

Civil ismerőseim nem tudják elítélni a rendőrök elleni robbantásokat, mert a rendőrök a nép számára bűnözők, nép által eltartott bűnöző fogyóeszközök, amik mindig az éppen regnáló kormányt szolgálják a teljes polgári lakosság és a hatályos törvények ellenében.

Most 10 millió forintot kínáltak a nyomravezetőnek, ami különös tekintettel arra, hogy rendőröket robbantottak (akár szándékosan, akár véletlenül), bármit tudnék, jottányi motivációt nem adna pl. nekem arra, hogy a saját és a nép ellenségeinek, tehát a kormánynak és a rendőrségnek stb. segítsek. Felteszem, hogy a robbantó kézre kerítéséhez nekem, ha mindent tudnék, legalább 1 milliárdot kellene fizetni, és csak akkor segítenék elfogni az illetőt, ha ugyanakkor nem érzem, hogy védenem kell, továbbá ha elegendő a kapott pénz ahhoz, hogy kifizethessem a mentesítését megvesztegetés vagy bármi útján.

Én egyébként 2006-ban azt tanultam a rendőri állománytól, hogy nem civilek, hanem rendőrök esetében a leghelyesebb ok nélkül fejre célozni és úgy sortüzelni, akik pedig már a földön fekszenek, azoknak a kezeit hátrabilincselni, majd lehajolni és nyomorékra törni az ujjaikat, a többit pedig – mint a járókelő nőkkel és lányokkal tették – hivatali épületbe hurcolni, meztelenre vetkőztetni, különösen a rendőrnőket, és ordítva fenyegetni fegyverekkel mindet, hogy megöljük mindegyiküket egytől egyig, mert rohadt kurvák, mocskos alávaló ringyók és hasonló rendőrségi verbális és tettleges fordulatok.

Úgy vélem, hogy a rendorok_zombik_policemen_zombiesrendőrök jelentős részének felesége durván perverz, aberrált beteg ember, és ami engem illet, kevés betegebb és alávalóbb perverz dolgot tudok elképzelni, vagy egyet sem, mint rendőrrel vagy ügyésszel (nővel vagy férfival) lefeküdni. Számomra az ilyesmi mindennek a legalja.

Ez a hozzáállásom pedig segít a liberalizmus megvalósításához, amelyben semmi helye nincsen moslék sortüzes-csonttörő szociopata rendőri bűnbandáknak, és amíg egy is van, addig tűzzel-vassal kell harcolni ellenük, mint a nép ellenségei ellen.

(A bejegyzés Molnár F. Árpád egyik mai hozzászólása Fodor Gábor, a Liberálisok nevű párt elnökének Facebook-oldalán tett bejegyzéséhez.)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2016 szeptember 26..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: