Etnikai homogenitás? Mi a faszomon fasisztázik Havas Henrik műsorának buta tyúkja?

buta_tyukAz iszlamizáló, a Brexitet előidéző álbaloldal most orbánpatkány azon kijelentésén borzalmaskodik, hogy a világ valószínűleg leghírhedtebb cigánybűnözője “etnikai homogenitás”-t említett. A “Havas a pályán” műsor állandó buta tyúkja a cigány és cigány családú miniszterelnök kijelentéséből arra a következtetésre jutott, hogy ez fasizmus, és a cigányok ellen irányul. Tehát hogy a cigány – akinek a külsejére van írva, hogy cigány, tehát családjával együtt még eltitkolni sem tudja – mintegy vagy ténylegesen halálosan ellenséges saját fajtájával. Ez a buta tyúk annyit hazudta magának, hogy orbán és családja magyar, és cigánygyűlölő, hogy a végén ezt a saját magának hazudott baromságot is elhitte.

De a lényegre térve: el tudná valaki mondani, hogy az iszlamizáló és az EU-t fennállása rekordválságába borított, Európában a behozott tömeges terrorizmussal mára már népirtás szintű tömegmészárlásokat okozott álbaloldal által rémtörténetként emlegetett etnikai homogenitás mennyiben érinti Magyarország történetének rekorder elvándorlását, a lakosság és a mi mindennapi megélhetésünket, a kilakoltatások ezreit, az egészségügy rekordkatasztrófáját, a stadionok építésének leállítását, a teljes EU-vagyon folytatólagos és végeérhetetlen ellopását stb.?

Tehát mi a faszomról hadovál Havas műsorának álbaloldali iszlamizáló buta tyúkja és egy másik tyúktársa?

És vajon – hülye kérdés jön – orbánpatkány tényleg ki akarja irtani a saját családját? Vagy – ez már komoly kérdés – Havas Henrik rendszeresen meghívott buta tyúkja csupán nem normális? Amit eddig is tudtunk róla.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2017 március 5..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: