Bokros Lajos és Lendvai Ildikó szavaira ezt reagáltam. Az esélytelenségről.

bokros_lajos_lendvai_ildiko_ronai_egonAmikor az ellenzék keresi a szükséges 2 millió szavazatot orbán leváltására, akkor elegendő két tételt említeni, hová lett és miért nem lesz 2 millió szavazat:

1. migrációban a magyar nép kizárólag a kategorikus NEM-et(!) fogadja el. Aki egyszer is megingott, bukott legalább 1 millió szavazatot. Az emberek füle ki van hegyezve erre. Aki csupán sántított egy kicsit, máris mindent elbukott! Tetszik vagy sem, a magyar nép azt a döntést hozta, hogy nem kell migráció, és szó sem lehet egyetlen főről szóról migránskvótáról sem!

2. A magyar nép megköveteli, hogy a bankokat és a bankárokat gonoszoknak nevezzék, a népet pedig a bankok és a bankárok áldozatának. Tetszik vagy sem, a magyar nép már meghozta a döntést ebben is, és nem lehet már sem eltéríteni, sem átverni.

A pszichológiai vizsgálatok szerint pl. a leghatékonyabb munkateljesítmény akkor áll elő, ha 6 tapasztalatból 5 pozitív visszacsatolás és csak 1 negatív.

A bankok és a bankárok vonatkozásában a magyar nép – az idióta kapzsi tehetségtelen söpredék milliárdos retardált barom rétegtől – 100 tapasztalatból 100 abszolút és cáfolhatatlan negatív visszacsatolást kapott és kap, meg fog kapni eztán. Ezekkel a kondíciókkal – amiket a bankárfaj tett, tesz és tenni fog – diktatúrákat, forradalmakat és világháborúkat szoktak előkészíteni, nem nép-félrevezetést. A bankárok láthatóan gyenge pontja, hogy a kisemberekhez hasonlóan nem tanulnak a történelemből, és szellemi szintjük ugyanolyan őrült, vak és ostoba, mint az analfabéta közembereké.

orbán titka mi volt a fenti két kérdésben?

A kommunikáció!

1. A migrációban kategorikusan a nép mellett kommunikált, és csak a hátsó ajtón csempészte be közben az iszlamista szemetet és söpredéket.

2. Elhatárolódott a bankároktól, kikiáltotta, hogy megoldja a devizahitel-katasztrófát, és úgy szolgálta ki közben a bankárokat, ahogyan az ellenzék követelte!

Azaz ebben is én voltam a zseni, aki annak idején hiába sujkolta az ellenzéknek, hogy mindegy, mit akartok tenni vagy mit fogtok tenni, de ezt és ezt kell kommunikálnotok! Ha titeket a bankárok fizetnek, akkor magyarázzátok el a retardált idióta fasz agyuknak, hogy amennyiben ti mellettük kommunikáltok, ők is, meg ti is elbuktok!

De nem, mert itt én vagyok a zseni, az ellenzékben viszont sosem akadt senki, aki hasonlóan felfogta volna az elemi kötelező szabályokat! Ezért orbán mindent vitt! Mindegy, mi volt a szándéka, mit tett titokban, mert azt kommunikálta, amit én mondtam, hogy kommunikálni kell!

Az ellenzék egyetlen pártjában sincs értelmes tanácsadó. Soros György pedig egy komplett idióta, hogy kizárólag tehetségtelen senkiket támogat, és egyetlen zseniről sem gondoskodott. Nyilvánvalóan azért, mert vagy korából adódóan vagy más okból, de ő is csupán egy komplett idióta.

(A fenti Molnár F. Árpád-text Bokros Lajos Facebook-oldalára – kb. fél órája – lett publikálva.)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2017 március 14..

Egy hozzászólás to “Bokros Lajos és Lendvai Ildikó szavaira ezt reagáltam. Az esélytelenségről.”

  1. Nézze. Ha sziklaszilárd magyarság és keresztény tudat uralkodnak a fejekben, szétszórtan (és nem gettókban tömbösítve!!) pár ezer,papírokkal rendelkező menekültet be tudtunk volna fogadni. Ahogyan ez volt is a Kunoktól kezdve a Szászokon át, a görög menekültekig. Sajnos nincs egységes kultúránk, hogy most beillesszük őket. Szerintem ez az igazán szomorú az egészben. Ez nekünk,mai magyar embereknek a vétsége.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: