Ellenzéki ön-tömegmészárlás: Szanyi Tibor (MSZP) Soros Györgyöt jelöli az Európai Polgár díjra

EP-választás, MSZP eredményváróLétezik politikai realitás is. Soros jelölése olyan, mint ami miatt a teljes ellenzék kétharmadról kétharmadra juttatta orbánt. Ilyenek pl. a bankmentő csomagok követelése, ami miatt az ellenzék milliónyi szavazatot bukott. Ugyanilyen az engedjük be a migránsokat, ami hasonlóan szólóban elegendő orbán kétharmadának halál tuti biztosításához. A politikai realitások lényege, hogy tök mindegy, mit csinált Soros és mit nem, viszont amely párt támogatja, az legalább több százezer szavazatot bukik, mert a nép viszont utálja Sorost.

A pártoknak pedig nem az a dolguk, nem azért kapnak felhatalmazást a néptől, hogy a bankároktól az arabokon át Sorosig mindent támogassanak, csak azt nem, amit a nép követel. Az ellenzék durván antidemokratikus, a világos népakarattal való állandó háborúja meghozta az eredményt és meghozza eztán is. Orbánt kétharmadra robbantották, azóta pedig a hatalma állandó bebetonozásával vannak elfoglalva.

soros_gyorgy_karikas_szemekSoros Györgyöt támogatni öngyilkosság. Ahogy a bankárok és az iszlamizáció támogatása, csakis azoknak éri meg, akik közvetlenül vagy cégen/cégeken keresztül, vagy másképp, de ezért valamiféle fizetséget kapnak, ezért úgy érzik, tönkre lehet tenni a pártjukat, az ellenzéket nem kell hatalomra juttatni, mert az ellenzék megbuktatása az, ami szubjektíve jövedelmez, Magyarország érdekei pedig nem számítanak semmit, csak az, hogy én a pénzemnél vagy másféle javamnál maradhassak.

A kilakoltatás előtt álló milliók szarnak Sorosra, aki helyettük a még több szegénységet, káoszt, háborút és nyomort okozott iszlamizációt támogatta. Közben százezrek döglöttek bele az imperialista bankárkaszt lakosság elleni háborújába.

A nép nem támogatja a saját ellenségeit. A nép szövetségeseket akar. A bankárok, az iszlám és Soros György nem tartoznak ebbe a körbe. Aki pedig ezek bármelyikét támogatja, a saját politikahatalmi öngyilkosságát követte el.

Senki nem fog hatalomra kerülni, aki a bankárok vagy az iszlám oltárán lőtte főbe magát.

(Molnár F. Árpád fenti villámkommentárja eredetileg Szanyi Tibor oldalán lett publikálva, Soros György jelölésének híréhez.)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2017 március 30..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: