Zuckerberg, a Facebook idiótája 1 évnél régebbi cikk-megosztás címén 3 napra letiltott

mark_zuckerberg_money_penzesoMARK ZUCKERBERG NÉPIRTÓ BETILTÁSAI MINDIG ORBÁN ÉS A GAZDAGOK PÁRTJÁN

Több, mint 1 évvel ezelőtti cikk megosztása ürügyén napokra blokkolták a Facebook oldalamat Mark Zuckerberg dúsgazdag protekciós idióta haverjai.

A Föld bolygó csaknem egész felszínén a demokráciára erősen érzéketlen idiótaként számon tartott Orbán Viktor magyar miniszterelnök és bíróságai beülhetnek a milliárdos Zuckerberg dúsgazdag, puha gerincű, morális retardált haverjaihoz diktatúrát tanulni. Ugyanis a magyar bíróság maximum pár hete mondta ki, hogy Facebook-os megosztás miatt senki nem vonható semmiféle felelősségre. Láthatóan Zuckerberg kényelmes gazdag életmódot élő puha pöcsű gerinctelen népirtó férgei, amik állandóan más országok belügyeibe avatkoznak be, állandóan a hatályos törvényekkel abszolút szemben, és mániákus megszállottsággal a népet milliószám eladósító, kifosztó és családostól kilakoltató dúsgazdag földesurak és diktátorok oldalán, tehát ezek a Zuckerberg-agyalágyultak nem csak törvényi analfabetizmusról, a lakossággal szembeni rosszindulatról, de rendkívül szélsőségesen súlyos erkölcsi dilettantizmusról és morális idiotizmusról tanúskodnak.

Az, hogy ezek a féleszű gerinctelen gazdag szarjankó selyemfiúk állandóan Orbán Viktor oldalán, a kilakoltatások mellett, a lakosság törvényes és legális tiltakozásának elfojtására szállnak ringbe, a mi oldalunkról, ingyenes jogvédők és tényfeltáró újságírók részéről is megerősíti Orbán Viktornak és bandájának álláspontját, hogy a Facebook káros, és semmi szükség rá. A Facebook ráadásul nem kiszélesítette, hanem beszűkítette a lakosság tájékozódási képességeit, mivel a Facebook miatt a lakosság jelentős része nem maga keres a hírekre, hanem azt olvassa, amit Zuckerberg retardált analfabétái az orra elé raknak. Ezáltal a nép tájékozódása egyre egyoldalúbb, egyre egysíkúbb, és egyre inkább Zuckerberg infantilis és erkölcsi idióta gazdag és puha pöcsű haverjai személyes nyomott szellemi és erkölcsi állapotának megfelelő. Zuckerberg szaralak haverjai elrejtik a fontos információkat, a meséket és a hazugságból szőtt meseoldalakat szó szerint ezerszer akkora arányban tolják a szerencsétlen lakosság orra elé, és külföldről, gyakorlatilag külföldi ügynökökként és titkos ügynökökként határozzák meg országonként és személyenként, kik mihez férhetnek hozzá, kik számára mi az, ami még belefér, ugyanakkor Mark Zuckerbergnek van pofája pénzt kérni azért, ha bárki csupán pár tucattal vagy pár százzal magasabb nézettséget akar. Miközben a kamuoldalak és az ellenséges hazug propagandát szóró külföldi lapok szó szerint ezerszer akkora terjesztéssel mehetnek a Facebook-on.

Eközben évek óta nem távolítják el azon hamis Facebook-profilokat sem, amik hamis személyazonossággal konkrét személyek ellen folytatnak nyílt és nyilvános szexuális zaklatást. Így ismerőseim között is vannak ilyen éveken át folytatólagosan megtámadott személyek.

A Facebook szó szerint népirtó és tömeggyilkos hatású terrorizmusa ellen mostantól folyamatos tájékoztató propagandát fogunk folytatni, és soha nem bocsátjuk meg, hogy országunk demokratikus szervezeteit – volt, hogy fideszesek hazug bejelentésére egy egész tömeges szerveződést -, valamint hazánk ingyenes jogvédőit, tényfeltáróit, legjobb lakossági ügyvédeit stb. betiltották. Méghozzá taknyos suhanc kölykök, amik kényelmesen terpeszkednek Mark Zuckerberg népirtó székeiben, Zuckerbergtől kezdve mindenféle titkosszolgálati szart kiszolgálva.

Én már az első minket ért betiltás után szóltam mindenkinek a köreimben, akik időnként terjesztésért fizettek Zuckerberg agyi és morális rokkant bandája fenntartására, hogy soha többet egyetlen fillért se fizessenek. Ez ugyancsak így marad örökre.

Ráadásul minden üzleti vállalkozásnál is feltétlen szempont a megbízhatóság. Olyan üzleti partnernek csak az idióta fizet, amelyik olyan, mint Zuckerberg és idióta bandája, azaz bármiféle kamu bejelentésre, a hatályos törvényekre nagyot szarva betiltja azokat, akik őt anyagilag támogatták. A Facebook a világ leginkább megbízhatatlan üzleti társaságai közül valók. Ilyen labilis és amatőr diktátor bandának fizessen, aki elég hülye ahhoz, hogy milliárdosok fosztogassák.

Bejegyzés: Molnar_F_Arpad_ELI_blaze.JPGMolnár F. Árpád (ÉLI)
(A HírAréna főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője, minden magyarok első HAARP- és elmeprogramozást leleplező filmjei rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg a világ mindenféle részéből.)
Tel.: +36/30/919-6386

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2017 április 23..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: