orbán ráhel 28 millió vibrátort vett közpénzből, csak az idén!

RÁHEL ÉS A VIBRÁTORTENGER

orbán viktor vagyonkezelője, mészáros lőrinc egy év alatt 100 milliárd forint nettó közpénz-fizetést tett zsebre. Helyesebben sokkal többet, mert ennyivel nőtt a vagyona! Ez olyan sok pénz, hogy orbánpatkány a hülye lányának, orban_viktor_orban_rahel_vibrator_2orbán ráhelnek több, mint 28 millió vibrátort tud venni. Csak azt nem értem, miért nem elég orbán ráhelnek 2-3 darab vibrátor? Mi a fasznak kell ennek rögtön 28 millió?! Ráadásul évente?! Hát ez azt jelenti, hogy naponta több, mint 78 ezer darab vibrátort használ el! Ez óránként 3261 darabot, percenként pedig 54 darabot jelent! Azaz másodpercenként majdnem 1-et!

orbán ráheléknél tehát a másodpercmutató is egy-egy új és új aláhulló vibrátort jelent. De jelenkorunk nagy talánya: hogy tud elhasználni a grazi diliházas OPNI-szökevény retardált elmebeteg miniszterelnök kétségtelenül kokott ribanc politikai ringyó megélhetési bűnöző lánya másodpercenként egy egész vibrátort? Ennyi idő alatt bedugni sem tudja, nemhogy kopásig ronccsá dörzsölni.

orban_viktor_orban_rahel_vibratorTudja valaki a titok nyitját, hogy lehet ez? Vagy az apja feneke túl szűk, és egy tolás egy reccsenés? Ki érti ezt?

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2017 május 20..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: