Simicska sorosista Trianonja – Az oligarcha a nemzet ellensége maradt

TRIANON A HÍR TV-BEN!
Figyelem, ahogy a simicska_lajos_vona_gaborSimicska-féle Hír tv totál liberálidióta. Elegendő módon ahhoz, hogy bukjon és eltaknyoljon az ellenzék, választási ciklusról választási ciklusra.

Figyelem a trianoni, alig burkoltan echte nemzetellenes liberális propagandáikat. A napokban Ungváry Krisztián történészt is megszólaltatták, aki tökéletesen ugyanazt a liberális vonalat képviselte, amit Simicska más, általam látott trianoni műsorában a Hír tv tudósítói. Mindkét trianoni Simicska-pamfletnél azt vettem észre, akár Soros György is nyilatkozhatná ugyanezeket, szó szerint. Elképesztő, hogy a balliberális pártok, Fodor Gáborig bezárólag ennél sokkal inkább jobboldali és nemzetbarát gondolatokat fogalmaztak meg Trianonról.

Ungváry Krisztiánnak igaza lehet, hogy a régi vezetők is tudták, hogy nem lehetett volna tartósan fenntartani egy olyan Magyarországot, amelyben a magyarok lakta települések Magyarországhoz tartoznak. Hiszen ki hallott még olyat, hogy az azonos nemzetiségűek együtt maradhatnak. Sokkal jobb helyen vannak Szlovákiához csatolva, meg Romániához, valamint Szerbiához, Ausztriához, Ukrajnához…

Pl. nagyon csodálkozunk, hogy Lengyelország miért tartozik Lengyelországhoz. Hiszen annak kétharmadát lengyelestől kellene csatolni Ukrajnához, Litvániához, Fehéroroszországhoz, Németországhoz, Csehországhoz, egy részét bele a Balti-tengerbe, valamint a régi nagy nemzethez, Szlovákiához, amely a magyarok Felvidékével is büszkélkedhet, mint nagy hódító, régi-régi történelmi nemzet. Valóságos csoda, hogy a példában említett Lengyelország hogyan maradhatott egyben, amikor lengyelek lakják.

Simicska egy hazaellenes, nemzetáruló komplett idióta. Kutyából soha a büdös életben nem lesz szalonna. Ez a Simicska ellenzékben is az a Simicska. Ennek nincsenek értékképviseletei, csak pillanatnyi anyagi érdekei. Egy percember szarember idióta. Percről percre él, mint a barom.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2017 június 10..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: