Programozzon ön is gyilkosokat!

kardok_swordsEgy gaztettért évtizedekkel később is bosszút kell állni. Ha pedig az, akin elsősorban kellene, meghal, akkor az utódain kell bosszút állni.

Továbbá: általában akkor is ki kell irtani az ellenség családját és közelebbijeit, ha a fő célpontot sikerült kiiktatni. Ugyanis az utódok stb. közül bárki felnövekedvén vagy hamarabb bosszút állhat. Ezért minden ellenséget ki kell irtani.

Továbbá: harcosokat és halálra kész gyilkosokat erőszakkal kell nevelni. Ezek eszközei között célszerű alkalmazni – akár hivatalos állami, akár magánszemély vagy csoportok általi emberprogramozásról van szó – a bezárás, drasztikus ingermegvonás, megalázás, brutalitás, kínzás stb. módszereket.

Az alany akaratát – a fenti módszerekkel (alkalmazható irányított narkotizálás és precíziós elektrosokk stb. is) – meg kell törni. A megtört akaratra tudjuk feltölteni az új programot, az új életcélt, amire az alany dolga, hogy életét áldozva is azt szolgálja.

Ha az alanyt az emberprogramozás során ostobaságból – politikusoknál és bűnözőknél gyakori – ellenségünkké tesszük, akkor amint ésszerű vagy nem ésszerű lehetősége adódik rá, de fizikailag megteheti, nagy eséllyel meg fog ölni.

A programozott személy – hacsak nem arra programoztuk – nem megvásárolható, nem lehet lefizetni, nem lehet megzsarolni, nem lehet megfélemlíteni. A programozott személyt – ha tehetséges vagy vannak egyéb adottságai – háborúk illetve világháború kirobbantására is hadrendbe foghatjuk.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2017 július 3..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: