A strandon lopott bűnöző nők utcán elégetése egészséges társadalmi reflex

Egy barátom posztolta ki az országos felháborodást kiváltott esetről szóló cikket, ahol a képen látható nő vagy nők ellopták egy fogyatékos gyermekét is nevelő fehér asszony, palatinus_strand_ciganybunozok_kohalmi_andi_es_csaladja_ellenKőhalmi Andi pénztárcáját, telefonját és iratait. A cikk címe: “Aljas módon lopták meg a gyerekével strandoló anyukát – ezt a két nőt keresi a rendőrség“.

Az eset láttán, barátom oldalára az alábbit kommenteltem ma:

“A cigányok integrálódtak a magyar társadalomba, sok száz év állt rendelkezésre, és annyira integrálódtak, amennyire a genetikai különbségekből adódóan ez lehetséges volt. Ez kiváló kísérlet volt arra is, hogy egyértelműen kiderüljön, hogy a cigányok genetikusan hajlamosabbak a piti, a fehér ember számára genetikusan megvetett primitív bűnözés formáira, amilyen pl. az effajta lopás. Az ilyesfajta bűnözést a fehér ember genetikai okokból veti meg. Genetikusan van rögzítve ennek alávalósága és hitványsága.

Volt barátnőm, Barna Tünde mindig állította, hogy nem cigány, de életem barátnői közül kizárólag cigányok loptak tőlem, ahogy Barna Tünde is. Közben is rejtegetni kellett előle a pénzt, mert reszketett érte, meg távozásakor is annyit lopott, amennyit mert. Az is a cigányságát támasztja alá, hogy hiába magyaráztam, hogy mellettem ilyen nincs, hogy valaki lop a Tesco-ból, akkor is csak bulinak tartotta, hogy megeszi mellettem a cuccot és nem számol el vele. Hatalmas botrány lett belőle, hogy kifizettettem vele, amit ellopott.

Sőt, miután már régen külön váltunk, de még nálam lakott – azt sem akartam, hogy hozzám költözzön, csak erőltette -, a távozásra azt a pillanatot várta ki, amikor felsőbbrendű emberfajként Keszthelyre mentem a kilakoltatás megállítására. Akkor lépett le azért, hogy az emberi jogok ingyenes védelmére, rászorulók képviseletére félre tett pénzből annyit lopjon, amennyit mer. Tehát morálisan zéró.

Tehát amelyik állat nem érzi még azt sem, amikor morálisan felsőbbrendű társaságába kerül, és nem viselkedhet szarházi bűnöző állatként, és nem méri fel a körülményeket, az genetikai okokból ilyen, azaz genetikus szempontból alsórendű nyomorék.

Az ilyeneket – én régóta mondom – ki kell plakátolni és örökre, mint megbízhatatlan, jellemtelen, gerinctelen bűnözőket mutogatni. Ezért hasznos ez esetben is, hogy nem fogták el a két genetikusan bűnözőt, mert akkor nem lehetett volna a világ összes országába eljuttatni a pofájukat, mint bűnözők pofáját.

De nekem szimpatikus az is, ahogy más népek kezelik az ilyen ügyeket. Az ilyen bűnöző bőket, amik engem barna_tunde_facebook_oldalaBarna Tündére emlékeztetnek, ha arab országban vagyunk, megölik, ahogy Afrikában is, ahogy az internetes filmfelvételeken láthatjuk, holtában is össze-vissza rúgják és vágják, valamint feldarabolják őket, az utcán, ha pedig a civilizált Latin-Amerikában érik tetten, akkor – ahogy azt szintén internetes filmfelvételeken láthatjuk – az utcán a járókelők agyonverik, vagy pedig a nyílt színen elégetik. És mivel ez emberek mindig a meglopottal éreznek együtt, sosem a Barna Tünde-féle moslék gerinctelen áruló toprongy hulladék férgekkel, ezért – ahogy azt filmfelvételeken láthatjuk – akkor sem segít senki, amikor a női féreg a földön fekve lángolva döglődik. Hanem – amint ezt láthatjuk – maximum még odalépnek páran, és további éghető anyagot locsolnak rá, hadd égjen az utcán a hitvány pondrója.

Ez egy egészséges és komoly védekezési reakciója a társadalomnak az olyan morális féreg bűnözők genetikai állományának kiirtására, amilyenek ezek a mocskos bűnözők.”

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2017 augusztus 5..

Egy hozzászólás to “A strandon lopott bűnöző nők utcán elégetése egészséges társadalmi reflex”

  1. ​milyen ribancokkkal rakodsz össze? Nincs a környéken asszony?​

    2017. augusztus 5. 15:41 Molnár F. Árpád blogja írta, :

    > Molnár F. Árpád posted: “Egy barátom posztolta ki az országos > felháborodást kiváltott esetről szóló cikket, ahol a képen látható nő vagy > nők ellopták egy fogyatékos gyermekét is nevelő fehér asszony, Kőhalmi Andi > pénztárcáját, telefonját és iratait. A cikk címe: “Aljas módon lopt” >

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: